Меркел се отказва от строгия локдаун по Великден

Бяха отправени критики, че мерките са неясни
24 мар 2021 13:58, Елка Василева
19
Меркел се отказва от строгия локдаун по Великден
Снимка: БГНЕС

Германската канцлерка Ангела Меркел отмени решението за въвеждане на допълнителни коронавирусни ограничения в периода на католическия Великден след множество критики, казаха участници в среща на федералните и провинциалните власти, цитирани от ДПА.

Още по темата

Меркел е заявила на участниците в срещата, че няма да се прилага споразумението, което беше постигнато по-рано тази седмица, за затваряне на повечето магазини и още по-голямо ограничаване на събиранията от 1 до 5 април.

Критиките към това споразумение наблягаха на твърде голямата неяснота на някои от основните му положения. Индустриални и бизнес лидери казаха, че не разбират в какво на практика се състоят тези допълнителни ограничения, отбелязва ДПА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Аз съм тъп, вие не:) преди 3 години
=Индустриални и бизнес лидери казаха, че не разбират в какво на практика се състоят тези допълнителни ограничения, отбелязва ДПА.-Аз пък не разбрах нищо от тази статия. А може би това бе целта!
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все пак тряба да има страх от БОГ.
10
0
 
17
 
! Отговори
Ебассси преди 3 години
И ся за ко ги ручахме жабетата? ..... щом може е без локдаун ..... и без да са ваксинирани всички..... а с тоя ппарцал на устата дето спокойно може да си бръкнеш в носа с пръст или да си почешеш бузата без дори да го сваляш.... ама иначе спирал вируси / ако са по-големи от пръстите ти.... хаха.Айде да не продължавам че карам ваксърчетата да се замислят.
9
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европа е залята с бунтове! Скоро те ще станат неконтролируеми! Това ще повлече цялата доктрина на изолирането и карантините! Скоро, многа скоро старата политическа пасмина начело с ЕС ще бъде изрината!! Положението става нетълрпимо! Направиха ни на диви калинки!!
8
1
 
23
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Ще се откаже, германците не са като нас. Германия ще й се стори тясна!
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може и тя да е обещала като Бойко да отвори нощните клубове от първи април
6
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да го видя това ба бе как ще забрани на правоверните да празнуват байрям и да не ходят в петък в джамиите!?Християните на маймуни ги направи тази комсомолска секретарка,освен да хранят арабели и правоверните никаква свобода и права нямат! Меркел унищожава Европа така както и Хитлер не го е правил!
5
4
 
30
 
! Отговори
LBN преди 3 години
Божке, а си мислех, че поне тия знаят, какво правят!? Всички са един дол...
4
1
 
24
 
! Отговори
Bili преди 3 години
Опита да затвори църквите и стана проблем. Било срещу...конституцията...каквото и да е това...Магазините така или иначе са затворени по великден.Времето е хубаво, и големи протести ще съберат доста хора...и така...
3
3
 
31
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Що бе?Да не би тази година Великден в Германия да съвпада с Байряма?
2
8
 
22
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Как няма да го отмени като гледа чекмеджан койно най добре се справя в цял свят с пандемията извел българския народ на първо място по смъртност
1
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Допитала се е до баце когото цЕл свят копира и е дала заден.