Навръх Великден ВМРО стартира кампанията си за ЕП

Целта на ВМРО – да бъде трета политическа сила
28 апр 2019 15:38,
68
Навръх Великден ВМРО стартира кампанията си за ЕП
Снимка: БТА

ВМРО даде официален старт на кампанията си за изборите за Европейски парламент. Събитието се състоя в София. На него беше представена листата на партията от нейния водач Ангел Джамбазки.

Още по темата

Джамбазки постави задача на тези избори ВМРО да бъде трета политическа сила и да спечели три мандата за европарламента, съобщи БТА.

Днес започва предизборната кампания за депутати в ЕП

Пред медиите Андрей Слабаков коментира, че се кандидатира за евродепутат, защото е убеден, че повече граждани трябва да има в ЕП, тъй като политиците прекалено много мислят за техните политически семейства. Там той ще защитава българските интереси, като негов приоритет е борбата срещу неграмотността в Европа, защото, по думите му, тя е развъдник на престъпността.

Мисия: Андрей Слабаков ще бори неграмотността в Европа

Според Слабаков необразованите хора са лесно управляема маса от неграмотни и полуграмотни, която е удобна да бъде купена от някои политически партии, не само в България.

Ген. Димитър Шивиков заяви, че интересите на България са да се преборим да не бъдем третирани като държава втора категория. И допълни, че е против схващането за Европа на две скорости.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
3
 
! Отговори
осведонмен преди 4 години
До 32 Анонимен в грешка си не е роден в русе роден е в село горни брод а е научил занаята в русе
39
1
 
4
 
! Отговори
ботев преди 4 години
патриот е дупе дава в брюксел да се помещава
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Халтурата Слабаков къде се слага и той. Тази продажна групировка въобще няма да има депутат. На предишните избори Джамбазки стана депутат благодарение на благоволението на Делян Пеевски.-
37
1
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
как са гласували депутатите на важни решения в еп искам да знам позицията имосвен това трябваше да премахнат парите за етноса които не ходи на училище ине знае бълг език няма пари да се спре изборния туризъм и издаването на бългпаспорти на турци
36
1
 
6
 
! Отговори
гласоподавател преди 4 години
да си ходат у северна македония шпионите там да ги гласуват българия е само за българите
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НА КОЯ ОТ ПЕТТЕ ТЕРАСИ НА КАРАКАЧАНКАТА СТАНА ОТКРИВАНЕТО НА КАМПАНИЯТА?
34
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям ,,шамар" ги очаква ,,патриотите" на предстоящите избори ! Дано тогава осъзнаят какво е да предата народа си ! И волен и джамбазки и каракачанов и симеонов ... продадохте интересите на народа си - за власт ! А там бяхте - безлични ! Нито Герб, СДС, БСП, ДПС , Патриоти .... нито един не ставате. Няма да допуснем пак едни от вас ! Въъъъън ! Аз давам гласът си на хора които биха постъпили смело и които не се страхуват да го правят и сега - ЗА МАРЕШКИ ! ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО РАБОТИ ЗА НАРОДА
33
1
 
7
 
! Отговори
ПОДЛОГИ преди 4 години
Хората искат напускане на ЕС, тея кампания стартирали .... кви патриоти сте вие бе , *** !!!!!!!!!!!
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Партия , която не може да прави разлика между главното и второстепенното не е партия .
31
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Атака и ВМРО са патриотични партии,без патриотични партии не може,трябва има някаква патриотична партия!
30
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При Кунева ще ги пратим на обучение по европеизъм.
29
5
 
9
 
! Отговори
анализаятор преди 4 години
Определението за фашизма е дадено от Димитров на 7К-с на Коминтерна!Всички така наречени кандидат депутати в ЕП са ЕНИЧАРИ НА НАЙ-РЕАКЦИОННАТА И ЧОВЕКОНЕНАВИСТНА ЧАСТ НА СВЕТОВНИЯТ БАНККОВ И ПРОМИШЛЕН КАПИТАЛ!Гласувайте ***!
28
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В 2014 г. Джамбазки стана евродепутат в листата на Бареков. Рекламната предизборна кампания тогава се осъществяваше от телевизията на Делян ПЕЕВСКИ ТВ7, в коята работеше и Емил Кошлуков.
27
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОТ ВМРО МНОГО МРАЗЯТ ХРИСТО БОТЕВ, ЗАЩОТО В ДВЕ СТИХОТВОРЕНИЯ Е РАЗКРИЛ ИСТИНСКАТА СЪЩНОСТ НА "ПАТРИОТИТЕ".
26
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато строителят на съвременна България Андрей Луканов направи реконструкция на ВМРО, той внедри там агент Иван, а малко по-късно го направи и председател.
25
5
 
20
 
! Отговори
ПЕТЪР КУРДОВ преди 4 години
КРАСО КАРАКАЧАНА Е ОЩЕ АКТИВЕН АГЕНТ НА Българските ДС-СЛУЖБИ = Днес Военна Информанция. ВЕКЕРЕ няма, но Каракачана е още и АКТИВЕН АГЕНТ И НА РУСКОТО Военно разузнаване ГЕ РЕ У = ГРУ .Аз не знам как от НАТО го допускат до щаб-квартирата в Брюксел, и как има достъп до секретни документи, папки и дописки от същата зградая...Това Американците не го ли знаят -- че Каракачанов е още Активен Руски Агент !?
24
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВМРО-то е било създадено навремето с цел да бъде Македония независима,и да се запази Българското самосъзнание на населението там.Тези за какво се борят,никой не знае.И да ги питате няма да ви отговорят,незнаят.Просто ниша в политиката,без никаква политическа платформа.И народът си мисли че се борят за нещо,ала-бала са тези.
23
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Водача на ВМРО роден и израснал в Русе. Вижте им биографиите оргинал Македонци. Лапаница да има другото е бошлаф. От предизборните обещания кое изпълниха че съ не сещам.
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 14 християнизиране на България интересно от каква религия сме християнизирани. Това за Тангра е дрън дрън. Има на 500 цъкви които са разрушени до основи. И датирани от началото и преди новото летоброене. А според Българският календар сме седемхиляди и някоя година. Естествено нашите исторци казват каквото им са наредили иначе няма кинти и професорски звания.
21
4
 
15
 
! Отговори
Ай, сиктир! преди 4 години
Какво им е вътрешното? Какво им е македонското?!!! - Какво им революционното?Каква им е организацията?