Тата Мартино: Все още не сме на четвъртфинал

Съдията имаше да се реваншира на Барса, беше коментарът на Мануел Пелегрини
19 фев 2014 16:17,
0
Тата Мартино: Все още не сме на четвъртфинал
снимка: Bulgaria On Air

Треньорът на Барселона Херардо Мартино очаквано бе доволен след победата над Манчестър Сити с 2:0, която до голяма степен осигури преминаването на отбора му на 1/4-финалите.

„Ние винаги играем за победа. Резултатът може би надминава очакванията ни, но е заслужен. Все пак имаше периоди, в които губехме контрол върху мача, но като цяло се представихме много добре“, заяви аржентинецът.

Той не пропусна да коментира и ключовия момент с изгонването на Мартин Демикелис. „Казаха ми, че нарушението вероятно е извън наказателното поле, но в същото време отмененият гол на Сеск си бе редовен", изтъкна наставникът. 

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини открито нападна рефера-милионер Йонас Ериксон след снощната загуба на "гражданите" с 0:2 от Барселона в осминафиналите на Шампионската лига.

"Разбира се, че имам възражения от съдийството. Не става дума само за дузпата и червения картон. Мисля, че реферът не беше безпристрастен в целия мач", сподели Пелегрини след срещата.

"Той реши мача, защото преди тази ситуация имаше фаул на Серхио Бускетс срещу Хесус Навас. Съдията беше само на три метра от ситуацията и не наду свирката. Освен това нарушението на Демикелис е извън наказателното поле."

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари