"Червена" радост: ЦСКА падна от Ботев в Пловдив

Загубата изхвърли Левски от първата шестица
Обновена: 15 мар 2015 17:27 | 15 мар 2015 17:25, Александър Попов
158
 "Червена" радост: ЦСКА падна от Ботев в Пловдив
Снимка: Булфото

Ботев Пловдив тресна с 2:0 ЦСКА в Коматево и по този начин заслужено си осигури място в Топ 6 преди втората фаза на първенството.

От там изхвърча Левски. "Сините" ще играят във втората шестица и ги чакат мачове със Славия, Марек и Хасково.

Головете за Ботев мушнаха Милен Гамаков и Лъчезар Балтанов през първото полувреме. Пловдивчани изиграха фантастичен мач, раздодоха се изцяло, смачкаха армейците и логично си осигуриха победата и място в първата шестица.

От своя страна червените тотално разочароваха, записаха трета поредна загуба в първенството и мястото на Стойчо Младенов в ЦСКА сериозно се заклати.

Твърде е възможно Стойчо да бъде уволнен, а на негово място да застане Любо Пенев.

Най-доволни от развръзката са привържениците на ЦСКА, които искаха да видят вечния съперни в долната половина на таблицата. По-рано дори шеф на "червените" разкри, че футболистите са били заплашвани да загубят в Пловдив.
 

 

Още футболни новини и отзиви след мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
2
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
еееее като ЦСКАр как да не се радва човек на тая загуба !!! .. ехехехеех
71
0
 
4
 
! Отговори
До 88 преди 9 години
Английската висша лига не играе такава система, та ние. Къде има тази система някъде другаде по света - първа шестица и втора шестица. Някой ако знае, да напише - сериозно.----------------------До колкото знам в Белгия играят подобна система. Според мен е много добра, защото принуждава средняшките отбори да играят сериозно, а не както преди - вземат победите си срещу слабите и си осигурят класирване и дали са 5 или 10 им е все едно. Сега вече не е така.
70
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Къде има тази система някъде другаде по света - първа шестица и втора шестица."Аз съм твърдо "ЗА" това да има първа шестица и втора шестица. И без това първенството ни е толкова слабо, че едва 4-5 отбора горе-долу играят някакъв футбол - останалите просто са под всякаква критика. Колкото по-често се играят помежду си Левски, ЦСКА, Лудогорец, Литекс, Берое, толкова по-добре за български футбол. А от "дербита" между Левски и Хасково видяхме, че няма смисъл - имаше само един отбор на терена.
69
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Английската висша лига не играе такава система, та ние. Къде има тази система някъде другаде по света - първа шестица и втора шестица. Някой ако знае, да напише - сериозно.
68
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам "истинските" фенове на Левски доколко са истински и дали Батков не им плаща, за да си траят. Един истински левскар не би търпял Гонзо и Тонев в продължение на няколко години да се гаврят и да позорят името на отбора.
67
1
 
8
 
! Отговори
Бо преди 9 години
Милият роден футбол - етати фарса, докато не разберат, че никой не ги гледа ха-ха!
66
3
 
14
 
! Отговори
циник преди 9 години
Вчера сложих 100лв. за Ботев, защото: 1. ГОНЗО, Батков и сие докараха резила на Герена до там, че да чакат на ЦСКА! 2. ЦСКА обективно погледнато титла няма да вземат, така че им остава радостта да пратят вечния враг в долната част на таблицата! 3. ОБИЧАМ СИГУРНИТЕ/УРЕДЕНИТЕ ПЕЧАЛБИ! НАЗДРАВЕ!!!
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе да отбележа: ЦСКА така никога не играе срещу Левски, както игра днес срещу Ботев.
64
0
 
3
 
! Отговори
до varg преди 9 години
Ако тва на снимката си ти! То ти си страшно *** да знаеш ,ужас направо
63
0
 
2
 
! Отговори
до VARG преди 9 години
Ако изглеждаме всички като тебе не само няма да се оправим ами и от ООН ще излезнат с резолюция, че сме *** същества и трябва да бъдем отглеждани в резерват с цел спиране на разпространението на некачествените гени!
62
5
 
16
 
! Отговори
Левскарски преди 9 години
"Левски отпадна с гордо вдигната глава, Чорбата пак разтвори бузи и продължи напред."Исрено ме разсмя! Не виждам защо трябва да си си вирнал главата след 2 загуби от ЦСКА, загуби от Лудогорец, Берое, Славия и равенства с Марек и Локо Пловдив.Първо си помисли дали си доволен от играта на Левски, пък после разправяй, че "Левски отпадна с гордо вдигната глава".
61
1
 
5
 
! Отговори
муууу преди 9 години
До Само Левскикупи си талонче да потъркаш малко Златната Седмица...
60
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе безспорен факт е, че интригата щеше да е по-голяма ако в шестицата беше и Левски. За мен си е по-добра старата система с 14 отбора и два полусезона. Не виждам да се е вдигнало нивото на бг-футбола с новата система. Друго си е да има скандали и мегдан за отбори като Славия, които винаги се намесват авторитетно в края на първеството сред отпадащите отбори. Губи се тръпката. Изхвърля се отбор във втората шестица, който е във възход.
59
1
 
10
 
! Отговори
Гонзо преди 9 години
и сега кво? Пак втори, но във втората шестица...
58
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
купете си талонче за "Златната 7-ца" и спасете уеWCки
57
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В долната 6-ица сме - Тити пак ще пореве !!!"Златната 7-ица" - любимата лотарийна игра на говедата :-)))
56
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе!Щото създадения на рожденния ден на хомосексуалиста Карл Маркс-Цска изобщо не е подпиран!Какво друго да очакваш от отбор създаден на пиянска хомосексуална оргия между членовете на политбюро на ЦК на БКП и гостуващите съветски комунисти празнуващи рожденния ден на Маркс
55
12
 
12
 
! Отговори
Само Левски преди 9 години
Левски отпадна с гордо вдигната глава, Чорбата пак разтвори бузи и продължи напред.
54
8
 
14
 
! Отговори
дясно преди 9 години
ЦСКА си остава срамното петно хвърлено върху Българският футбол още 1948.
53
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
През цялата си жалка история Лефски са свикнали да бъдат подпирани-от милицията,от ДС,от БФС,от сателити,от съдии,но става неприятно ако техните похвати са срещу тях.Защо ЦСКА ги прецакали,защо Гошо Петров играл силно за ,,Славия" и не им пуснал гол.Няма място за притеснение,все пак ,,Газпром" щедро ги спонсорира вече толкова години и пазара на футболисти в ,,Рубин"Казан им е гарантиран,по четирима накуп.