Пике отново захапа Реал за съдийското рамо

Защитникът на Барса не пропусна да накърни големия съперник
19 апр 2017 16:52, Веселин Коларов
13
Пике отново захапа Реал за съдийското рамо
Снимка: Reuters

Защитникът на Барселона Жерард Пике не пропусна да се заяде с големия съперник Реал Мадрид след победата на "кралете" с 4:2 над Байерн Мюнхен в реванш от 1/4-финалите на Шампионска лига. 

"Белият балет" се класира напред с общ резултат 6:3, но снощният мач на "Сантяго Бернабеу" предизвика много съдийски полемики. 5 минути преди края на редовното време Артуро Видал беше пресилено изгонен с втори жълт картон, а в продълженията унгарският съдия Виктор Касай и екипът му зачетоха два гола на Кристиано Роналдо от засада.
 
Пике не чака дълго време и веднага след края на шоуто в Мадрид пусна многозначителен пост в Twitter от три точки. Защитникът не пропуска удобен момент да захапе Реал и наскоро заяви, че "белите" са спечелили Шампионска лига с гол от засада, но никой не говорил за това. Преди това пък той изрази недоволството си от факта, че в ложите на "Бернабеу" непрестанно има височайши личности, които помагат на Реал по "втория начин".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много селски бекове имало за дебелия балет беееееееееее! Нали видяхте в прехия двубой къв дебел го ла-пах-те!
8
3
 
3
 
! Отговори
do 11 преди 7 години
Объркал си нещо рейса пич :) Преди да говориш спокойно можеш да преброиш титлите на така наречените "симуланти" от Мадрид и на комедийните актьори от Барселона. Големите са си големи а жалките са си жалки.
7
2
 
4
 
! Отговори
dixsan преди 7 години
До 11егати селендура си мой....гаранция много хора те съжаляват,обаче не искат да се занимават с тебе
6
8
 
19
 
! Отговори
Петърчо преди 7 години
Захапа ги Пике и веднага след това се сети за кой отбор играе и му стана срам. Разбирам защо негодуват Байерн все пък който губи има правото да негодува. Вместо да мисли как да бият Ювентус с 4 гола разлика той взел на другите да им гледа в паницата. Но когато си знае че отново Барселона ще е със един играч в повече така де съдията защо да мисли човека. И така както виждам какви ги плещи не му се удава.
5
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно Барселона и играчите на отбора трябва да мълчат по темата съдийство.
4
4
 
10
 
! Отговори
Пияница метълист преди 7 години
Аре да видим довечера колко ше е голема патерицата...
3
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Барса нямат един чист мач :) Мачовете с Атлетико Мадрид бяха покъртително оцапани от очавадното бутане на Дузпалона. Всеки знае ,че са най-подпирания и симолативен отбор. Жалко за миналото им. Аз лично вече не ги гледам. Няма футбол само падащи латинота.
2
17
 
14
 
! Отговори
11 преди 7 години
Нещо си се объркал - всички дузпи на Барселона са си съвсем чисти. А дебелия балет снощи го видяхме, че е съдийски отбор - съдията ги подпираше мазно отзад. Да не говорим за симулациите за дузпа на някои дървари от Ревал в Мадрид.
1
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дузпалона точно да обсъжда рефери е малко лицемерно :)