ЦСКА загуби с 0:1 гостуването си на Зоря, отпадна от Лига Европа

Спорни съдийски решения спряха червените да продължат напред
15 авг 2019 22:07,
141
ЦСКА загуби с 0:1 гостуването си на Зоря, отпадна от Лига Европа
Снимка: Архив, БТА

ЦСКА отпадна от 3-ия квалификационен кръг на Лига Европа, след като загуби с 0:1 гостуването си на Зоря Луганск. Така украинците се класираха за следващата фаза с общ резултат 2:1.

С основна вина за елиминирането на "червените" е главният съдия от Франция Амари Делерю. В 21-ата минута той не даде чиста дузпа за българите, а при последвалата контра Иван Турицов спъна откъсващия се сам срещу Витаутас Черниаускас – Владлен Юрченко, и получи директен червен картон.

С човек по-малко на терена "армейците" създадоха по-чистите голови положения, но много силен мач изигра вратарят на украинците Микита Шевченко, който спаси всичко възможно.

Зоря стигна до успеха в самия край, когато ЦСКА хвърли всичко в атака. Точен беше Назарий Русин, който след това получи второ официално предупреждение за сваляне на тениската и беше изгонен.

Така ЦСКА за втора поредна година отпада от тази фаза на турнира след спорни съдийски решения. В плейофите пък Зоря най-вероятно ще срещне Еспаньол.

Четете подробности за мача в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
8
 
15
 
! Отговори
Зимбру Мура Ловеч преди 4 години
Слава на Зоря!
53
12
 
11
 
! Отговори
ЦСКА-Евроидииота преди 4 години
На 3.10.1957 година отборът на ЦДНА загубва катастрофално с 6:1 от невзрачният унгарския Вашаш като за пореден път е изритан от турнира за КЕШ още първия кръг. Става дума за мач в Будапеща наблюдаван от посланика на СССР, който като гледал как ЦСКА повежда а след това им набутват 6 безответни гола, ядосано и демонстративно напуска стадиона с думите: "Вот такие евроиидиоты". Та оттогава до наши дни този шеговит прякор е неразделно свързан с името на ЦСКА.
52
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗАРЯ Луганск си е чисто руски отбор, въпреки изопаченото име ЗОРЯ, което е смешно.Той и Петър Потрошенков се прекрсти на Петро Потрошенко, но това не му помогна.
51
11
 
19
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 4 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
50
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отборът се казва ЗАРЯ, а не ЗОРЯ.Това ЗОРЯ е някаква укро изгъ зица.
49
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ганчовци, ганчовци, пак ли са виновни съдията, тревата, вятъра и луната
48
14
 
16
 
! Отговори
Срам за България преди 4 години
Хибридът Цска-София е срам за България.
47
4
 
6
 
! Отговори
Евроатланик преди 4 години
Добре че не си губи време да гледам мача
46
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 50ГЕРБ са гадовеТи си хубав. Знаем.Ама защо не можеш да хванеш на избори повече от 10000 не знаем.
45
4
 
17
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 4 години
Левски - с червен картон.ЦСКА - с червен картон.Локомотив Пловдив - с червен картон.Българските отбори направо да започват с човек по-малко в Европа.
44
6
 
19
 
! Отговори
ГЕРБ са гадове до 35 преди 4 години
Не бе колега аз проблем нямам нито психически, нито здравословен, нито финансов. Не знам как да ти го обясня виждам че си със две гънки в главата. Бесен съм че ни прецакват във всичко за каквото се сетиш заради наведения безродник Борисов. Ти за каква Бузлуджа ми говориш бе малчуган ? Вземай си хаповете мий дупарата че утре си на работа, да градиш за ГЕРБ.
43
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво се тюхкате ,че съдията подпирал украйнците, озверия се на Русия ,и цяла Европа им помага!А, Вие къде сте тръгнали с това комунистическо руско име ЦСКА?Укритие прекръстиха отдавна своето ЦСКА ,на Арсенал /Киев/!А иначе ФИФА тръби на всякъде ,че футбола трябва да стои настрана политиката!
42
9
 
14
 
! Отговори
ТИKВА - OCTAВКА !!! преди 4 години
В Сърбия, Хърватска, Гърция, Румъния държавата помага. Тука в БГ има един голям отбор и държавата от 30 години гледа да го затрие.
41
7
 
17
 
! Отговори
ПИСНА МИ преди 4 години
Всички се *** с нас българите заради Тиквaтa!
40
8
 
12
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 4 години
Тук се говори за отбор, който беше ощетен абсолютно брутално от франсето! Неотсъдена 100%-ова дузпа за ЦСКА, вследствие на което коварните украинци организираха контра и се получи ситуацията за червения картон! ЦСКА играха добре. Франсето, обаче беше 12-тия играч на Зоря!
39
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 38А геренбахче схсой играха днес ? С 4тричковски
38
6
 
7
 
! Отговори
До 19 преди 4 години
Да да..Киро плаща в Европа...само това ще е.А..защото левси и цска не плащат..затова и двата отбора не могат 10г да бият всякакви неизвестни отбори...евала и логика.
37
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше безспорна дузпа за ЦСКА!Това е истината.Особено сравнена с дузпата, свирена за Зоря в предния мач!Трябва да се казва това
36
12
 
14
 
! Отговори
ГЕРБ са гадове до 23 преди 4 години
Не бе колега никой не ти говори за Ловеч, отбора е там където са феновете и обратно. А Теб какъв ти е проблема АЕК Ларнака или Берое ? Да не забравяме че вашите дългове са много повече и че автентичния фк Левски е отдавно в миналото. Не можеш да ми развалиш настроението въпреки загубата. Некадърното управление на ГЕРБ доведе дори и във футбола да се евават със нас. Бойко ти си най големия позор за всичко Българско. ГОРД СЪМ ЧЕ СЪМ ОТ ЦСКА.
35
12
 
7
 
! Отговори
До ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ преди 4 години
Тук се говори за отбор, който е загубил, а не за политика. Отивай и ти с оня да берете чай на кака Корнелия