Полицията арестува петима за расизъм, издирват още

СДВР със спецакция от снощи
Обновена: 16 окт 2019 10:15 | 16 окт 2019 09:48, Александър Попов
166
Полицията арестува петима за расизъм, издирват още
Снимка: LAP.bg

Расисткият скандал, който се разгоря около мача между България и Англия, нама да се размине без арести. От снощи СДВР провежда спецоперация по издирване на феновете, показали расистки жестове по време на мача на стадион "Васил Левски", съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата
До момента петима от тях вече са открити и са отведени в 1-во РПУ в София за обяснения.

Полицейските действия продължават на територията на София.

Има хора и от провинцията, от съседни на София градове, които ще бъдат издирени и закарани в полицейските управления, съобщава БНР.

Мачът, завършил със загуба на българския национален отбор с 0:6, беше спиран на два пъти през първата част заради расистки скандирания от страна на част от българските запалянковци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"показали расистки жестове по време на мача на стадион"Кое му е расисткото да правиш римски салют?
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като знаеш законите кажи човека с покрива които е бил толерантен майсторите как е трябвало да постъпи!...Никакви устни обещания. В интернет има мостра на Договор за извършване на строително-ремонтни дейности, в който се нанася предварително уговорената цена на услугите и се подписва от двете страни. Иначе много съчувствам на човека, представям си как се е държала полицията след измамата.
74
1
 
16
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 4 години
Същите тези татуирани фенове бяха докарани на протестите срещу Гешев да "страхуват" протестиращите, да търсят провокации и в края на краищата да опорочат самите протести.
73
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От всичко написано до тук не разбрах, какво им е на хората, които играят в националнияотбор на Англия?!...било бели, било черни и т.н.Ми ние също имаме български граждани от *** етнос, които са спортисти ипредставят великолепно нашата родина! Нашата...на нас и на тях, защото са родени тукадишаме един въздух и т.н.Всички сме хора, просто има добри и лоши хора..С какво оня ашлак, забраден като ханъма и вдигащ ръка за нацистки поздрав е по добър от по добрите английски футболисти, а?!
72
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А полицията в Париж бие протестиращите пожарникари .В Каталуния продължават да стрелят с гумени куршуми и педагогика с палки ,газ ,шутове ,бой ,бой .
71
0
 
1
 
! Отговори
До 73 преди 4 години
Като знаеш законите кажи човека с покрива които е бил толерантен майсторите как е трябвало да постъпи!
70
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А сега ,ново пет ! Расистки жестове ? След безумието ,,обосновано предположение ,, По лицемерие и двуличие ,демократите надминаха *** многократно .
69
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бих скочил от покрива!!!
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да не се стига до расизъм трябва да има толерантност от всички не едните да си затварят очите за да може другите да не работят и живеят добре от кражби!
67
0
 
2
 
! Отговори
до 72 преди 4 години
Ти как би постъпил в ситуацията с покривите?
66
1
 
13
 
! Отговори
Менда Стоянова преди 4 години
Миналата година гражданската отговорност на 2 милиона Българи беше увеличена с 100 лв. Оправданието беше 15 братовчеди искали обезщетение !!!! - Менда Стоянова ГЕРБ
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
но чак пък арестувани? За какво? Набили ли са някого? Повредили ли са нечия собственост?...Закон за опазване на обществения ред при спортни мероприятия, Чл. 21 - Противообществена проява (спортно хулиганство) по смисъла на този закон е проява, която не съставлява престъпление по смисъла на наказателния кодекс (...) 8. изрази и скандирания, насаждащи омраза на расова, етническа или религиозна основа. Наказанията са арест до 25 денонощия, глоба и общественополезен труд. Законът е от 2004.
64
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А стига с тия покриви,наивници винаги е имало,жалко че си един от тях!
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе Гледайте последното предаване на Карбовски и ще видите какво мисли една от тях за тях и нашата полиция!!!!
62
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато ме обраха майсторите на покриви полицията ме пита откъде имам толкова пари!
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои ще ми обясни ли как българина едва отглежда едно дете а те по пет десет!Българина е беден и гладен а не краде ближния си а те крадът и лъжат които им паднеЕдна комшиика я питали колко и е часа а тя да вземе да бръкне в чантата си да види телефона а те и взели протмонето.
60
3
 
5
 
! Отговори
До 61 преди 4 години
В Германия могат да те арестуват само ако те видят да поздравяваш с изпъната ръка!Така че недей да се правиш на адвокат...
59
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да грабиш безащитния като башибозук и той да те обича няма как да стане това!Власта в България също граби от едни за да вдава на други които гласуват за нея
58
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ние проблем с расизма нямаме, но трябва да се отчетем пред чужденците..даже сръбските медии, моля ви се, взеха да ни обиждат на расисти.но това е добре- ще се разчуе, а предвид обстановката е супер1 бежанците сега няма да припарят тук, а направо в либерална англия хааха дето точно за тва излиза от ес!!1
57
3
 
6
 
! Отговори
някой преди 4 години
До: номер 58 (Нацист мрази РОМ)*** Браун е била еврейка. Личният лекар на Адолф Хитлер, Теодор Морел, който се е занимавал с него в последните му дни когато е бил в бункера, също е бил евреин.Семейният лекар на семейство Шикългрубер, д-р Едуард Блох, когато малкият Адолфчо е живял в Австрия, също е бил евреин.Младежът Адолф е имал несподелена любов, също еврейка.Докато се е изявявал като художник е използвал ателието на търговец евреин...Откъде и как ги е намразил не става ясно?