Полицията арестува петима за расизъм, издирват още

СДВР със спецакция от снощи
Обновена: 16 окт 2019 10:15 | 16 окт 2019 09:48, Александър Попов
166
Полицията арестува петима за расизъм, издирват още
Снимка: LAP.bg

Расисткият скандал, който се разгоря около мача между България и Англия, нама да се размине без арести. От снощи СДВР провежда спецоперация по издирване на феновете, показали расистки жестове по време на мача на стадион "Васил Левски", съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата
До момента петима от тях вече са открити и са отведени в 1-во РПУ в София за обяснения.

Полицейските действия продължават на територията на София.

Има хора и от провинцията, от съседни на София градове, които ще бъдат издирени и закарани в полицейските управления, съобщава БНР.

Мачът, завършил със загуба на българския национален отбор с 0:6, беше спиран на два пъти през първата част заради расистки скандирания от страна на част от българските запалянковци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нацизма не е просто да мразиш черните защото се опитват да го изкарат нещо такова, че някои мрази друг заради цвета на кожата му!Омразата е към лъжата , подлостта, арогантноста с която са се отнесли към теб от даден етнос за те оберат а властите се правят, че нищо не е станало.
55
2
 
5
 
! Отговори
до Боро преди 4 години
Е кажи как да разбера от кои са !???Идват двама АЗ естествено се притеснявам, че ще ме оберат и плахо ги питам Какво искат?А те ми викат Ние правим покриви. И аз си мисля не са такива дошли са да се работят и естествено ги питам колко искатА те ми викат 120 лв. за покрива Ама дай да ти направим и вътре изолация останали са ни материяли и Аз какво да кажа освен колко искате !!?А те 240 лв. за ишзолацията а на мен не ми трябва обаче нали ми вземат евтино за покрива се съгласявам и накрая 3800
54
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докога ще хвърляте прах в очите на хората! Арестувани младежи които много добре знаят защо бяха на стадиона,поискана и дадена оставка на Перукан,в крайна сметка докато не си понесат последствията Режисьорите на това поредно активно мероприятие проблемите ще си останат,винаги ще има неорентирани младежи които лесно се манипулират,винаги ще има следващ "перукан"когото да обвиниш за случващото се!
53
4
 
0
 
! Отговори
да се знае преди 4 години
Расизма у нас ли , донесен с Племената на Хан Кубрат от Азия! Защо Азия ли защото Хан Кубрат е роден в днешна Украйна тука скобичка България е сглобена Държава от различни Националности Релиигии Общности и Етноси , в днешно време никой не би се сетил камо ли осъзнал въобще
52
9
 
3
 
! Отговори
Боро преди 4 години
Отново ромите са ви виновни!Няма управия в мозъците Ви.Ромите които крадът и лъжат ,те не подпират ром ли си,бг,турчин ли си....те виски убират,но проблема ,че не се осъждат както те ,тъй и другите.
51
2
 
11
 
! Отговори
Нацист мрази РОМ преди 4 години
Ако прочетете Моята борба ще разберете защо Хитлер е мразел Еврейте Защото докато той 2 г . е воювал в Първата световна и почти бил ослепял от газта която са пускали Англичаните Еврейте в германия са превзели всички важни постове в държавата!Как е Днес в България РОМА прави каквото си иска граби, изнасилва и властите нехаят
50
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мене от расиския КАТ ме глобиха за минаване на ЗЕЛЕНО защото бях сам и нямах свидетели виж ако бях ром щяха да си затворят очите както го правят от години не само КАТ, но и контролите в Градския транспорт.
49
2
 
10
 
! Отговори
Тончо преди 4 години
Англичаните реагират като ощипани госпожици. Не изгледах целия мач, но доколкото видях в английската агитка почти нямаше цветнокожи за разлика от състава им. Това може да е по две причини - или цветнокожите в Англия не се интересуват от изявите на националния им отбор / което е абсурдно/ или масата е натикана в най-долния социален слой на обществото им и цветнокожите в Англия не могат да си позволят подобни пътувания. Ето това е истинският расизъм, а не изявата на стадиона на 50-60 ***.
48
0
 
17
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
1. Расизма в България е създаден от НС и държавния апарат като систематично дискриминира данъкоплатците и изсипва като мана небесна данъците ни на мързеливи индивиди (масово от един определен етнос).2. Какво правихте цял мач, че не ги арестувахте още там? За какво ви плащаме заплати и за какво бяхте там след като не си свършихте работата? Сетихте се 5 дена по късно да ги дирите, нещата се правят своевременно, а не постфактум! 3. Защо въобще ги пуснахте на стадиона?Това са въпросите!
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Купих им бира и по кутия цигари на всеки а те дай ПАРИ!Дадох им колкото искаха въпреки, че не се бяхме разбрали за толкова в началото След като взеха парите ми викат дай още толкова и скачат на бой!
46
1
 
10
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"1984","Бразилия",..ще ни се сторят райски неща в сравнение с това,което ни очаква..Ще замечтаем за Сев. Корея,където дори и само да не ръкопляскаш на Вожда,отиваш в кауша...Лошо ни се пише,лошо!..Защото покрай сухото ще изгори и мокрото..Утре ще съчинят "допълнителни разпоредби за борба с расизма и хулиганството" и те ще бъдат така формулирани,че и най-стриктния пешеходец да може да бъде окаушен за "неправилно пресичане"..
45
2
 
6
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 48И бригадата какви бяха?Навремето, още по времето на комунизма, когато бях ученик през ваканцията едно лято при баба и дядо на село, едно семейство cигaни, баща и син, ни правеха улуци на къщата.Работеха по 8 часа на ден. Сутрин от 8:00 до 12:00, и следобяд от 13:00 до 17:00.На обяд сядаха да обядват с нас в кухнята, баба ми готвеше много вкусно.Алкохол не са пили. Къщата сега се разпада, улуците са здрави!Сега такива бригади няма да намериш! Нито българи, нито германци!
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На последния голям митинг пред парламента подобна група беше използвана да провокира полицията метайки част от загражденията по полицайте които ги гледаха без да направят нищо после те се отеглиха необезпокоявано а полицията започна да мачка гражданите а в новините дадоха само как замерят полицията!!!!!!!!!!
43
1
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
разбирате ли какво става?.-Развихря се тежка ДИКТАТУРА,в най-грубия й вид.Арести,а вероятно и осъдени ще има заради някакви лум.пенски крясъци на стадиона..Където от край време мнозинството ходи там да вика и пс ува..Било противниковите играчи,било съдията,било "другата публика".Това е въпрос на култура и възпитание,по никакъв начин не може да се преследва от терористичния държавен апарат,наречен "Полиция",нито от Нищото,което направиха от Съда!!!!Стадиона е място за разтоварване на страст
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дойдоха 2 *** от гетото да търсят работа и Аз им дадох а те си доведоха още 4 *** без да ме питат може ли и един от тези 4ма ми вика Аз няма да ти работя без пари дай 2000 лв.Ако не дадеш ще ти направим мръсно обраха ме ! Взеха ми дори гюдериията и инстроменти
41
7
 
5
 
! Отговори
До: И преди 4 години
Е, и?Какво И? Много ясно защо И.Защото неонацистите в България се отглеждат, покровителстват и пазят от властта.Кой смее да ги арестува без изрична заповед от Бойко Борисов (или негов заместник)?Ако бяхме нормална държава такива... eлементи нямаше изобщо да бъдат допуснати до стадиона. Е, може един-двама да изтърват, случва се навсякъде.Но това си беше банда нацисти, досущ като някой батальон есесовци са тръгнали сигурно под строй. После се убеждаваме, че нямало расизъм и нацизъм у нас.
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си толерантен не означава да се оставиш да те крадат и лъжат както го разбират нашите тарикати от малцинството!
39
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как станах расист!След като се отнесох толерантно с бригада за ремонт на покриви ме обраха понеже били измамници които се възползвали от толерантността на хората!Полиция и Прокуратура не направиха нищо изкараха ме мене виновен защото съм бил толерантен да говоря с тях!
38
0
 
16
 
! Отговори
Martin Bormann преди 4 години
Грешиш еврейче по душа. Свобода означава хората да са свободни да избират какво да харесват и ценят и какво не. Повечето хора в Европа НЕ ценят насилственото натрапничество на малцинствата както и ти не би ценил да ти набутат някой от тях в дома ти и той да ти се качи на главата. Затвори, агитации и пропаганда няма да променят това защото са се проваляли отново и отново хиляди години. ЕС трябва да взима по добър пример от янките в това отношение, но не и с целуването на ционистки *** за пари
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пукам се от смях... До онзи ден чета колко лош диктатор бил Путин, а днес гледам "животните" ги гонят заради жестове на стадион...