Васил Божков дава акциите на Левски на Наско Сираков

Пожела успех на клуба
Обновена: 22 май 2020 12:43 | 22 май 2020 10:04, Александър Попов
182
Васил Божков дава акциите на Левски на Наско Сираков
Снимка: БГНЕС
Акциите на Левски най-вероятно ще намерят своя нов собственик и циркът е прехвърлянето им ще спре.
 
През януари предадохте ПФК Левски, май месец го хвърлихте в задкулисието. Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна", написа Васил Божков във Facebook.
Още по темата
Успех на Левски, пожела настоящият собственик.
 
Самият Наско Сираков заяви готовност да приеме акциите на клуба.
 
През последните седмици се разигра истински цирк с ценните книжа, които бяха джиросвани, а в крайна сметка стигнаха до клубната каса.
 
Наско Сираков на няколко пъти беше на "Герена", за да води разговори с изпълнителния директор на Левски Павел Колев.
 
Клубът свика и Общо събрание на акционерите на 6 юли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още по темата: Васил Божков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама Шишо Пеевски защо не дари примерно 500 милиона,с които да се актуализират пенсиите в България амище ги дава за заплати на разни африканци и др.Да не забравяме ,че скоро даде и едни други милиони за някаква гора на полигона край Црънча и за волейболистите на Пазарджик...това ли са приоритетите на България докато хората се чудат как да оцеляват с 200-300 лв пенсия или заплата около минималната от 600 та дори и 1000.Че то както е тръгнало да даде пари и за още самолети или да си купи държавата
46
2
 
24
 
! Отговори
АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ.. преди 3 години
ЛЕВСКИ, С НИЩО НЕ Е ЗАСЛУЖИЛ, ИМЕТО МУ ДА НОСЯТ ОТБОР-НЕКАДЪРНИЦИ, ЛАПАЧИ НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ И ПРОСЯЦИ НА ПОМОЩИ !!!ТОВА Е ПОДИГАВКА С БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И МИНАЛОТО НА НАРОДА НИ!
45
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джиросване нещо на шопски ли е ?
44
1
 
16
 
! Отговори
ЦСКАр преди 3 години
тоя целият цирк е пълна подигравка с всички нас! подиграха се пъвро с ЦСКА, сега и Левски са подхванали
43
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Левски заслужава да се ръководи от г-н Раев!
42
3
 
12
 
! Отговори
Активист на БКП преди 3 години
Значи конгрес на БСП не може да се провежда ,а Общо събрание на ФК ,,Леффка Драгойчева-Лаффчис 1992-Илиана Раева 2020 ,, а?
41
1
 
11
 
! Отговори
САМО ЛОКО СОФИЯ 2 преди 3 години
...... А на всичко отгоре тази година по най - бруталния и смешен начин прекратиха Шампионата във Втора лига ?!?! И ЗАЩО?!?! Значи Първа лига могат да играят , а ние не можем , така ли? ... А се бяхме устремили и 100 процента щяхме да хванем плейофите за влизане в Първа лига !!!!! Защо да НЕ може да се доиграе Първенството?!?! Щяхме да изместим "МОНТАНА" !!!!!! Истинско БЕЗУМИЕ и БЕЗОБРАЗИЕ !!! И всичко това за да "набутат" служебно "ЧИСЛОТО" в Първа Лига , щото се уплашиха ! БЕЗСРАМНИЦИ !!!
40
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** Наско е по гол г..
39
1
 
34
 
! Отговори
САМО ЛОКО СОФИЯ преди 3 години
Имам един въпрос към уважаемата Футболна общественост - "Левски" и ЦСКА да не са "Богопомазани" , че цялата Държава се занимава с "Фалитите" им ?!?! Ами да фалират , бе! После почват от ОКРЪЖНАТА СОФИЙСКА ГРУПА и пак да си се издигат нагоре! А нас - където ни изхвърлиха за някакъв скапан милион или два ... ?!?! Със сигурност - за много по малко пари от "Богопомазаните сини и червени" !!!!!! По Първа лига ми има някакви измислени отборчета , като Бистрица и Царско Село... А "ЛОКО" ( СФ) ...?!?!
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Работата на Сираков е да намери спонсори и да спре хратутенето на ***, гравитиращи около клуба без реален принос за постиженията на клуба...иначе е най-добре да го закрият.
37
9
 
20
 
! Отговори
ВЛАДКО ГОРАНОВ преди 3 години
на 21 години СТУДЕНТ без да се е дипломирал още в световно Неизвестния икономически институт СВИЩОВ става началник дирекция в Министерството на Земеделието- харизано от 30 г на ДПС по харчене на ИЗВЪН БЮДЖЕТНИ СРЕДСТВА. Самия ВЛАДИ тогава е ЧЛЕН на ДПС. После депутат от ГЕРБ, ГОРАНОВ е топлата връзка ДПС - ГЕРБ и конкретно ДОГАН-ПЕЕВСКИ - БОРИСОВ
36
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сираков ще е бушон на мутрата от Банкя и на Пееф.Сега ще започнат да изнудват всички държавни фирми да рекламират в Левски, с нашите пари, платени от нашите данъци.Ноо...за високоморалните фенове на Левски, всичко това е най-нормалното нещо.
35
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Влади Горанов ли ще даде държавни пари за да се спаси един частен клуб. Ми то лесно било събираш 11 футболиста фалираш ги и държавата да те спасява. Влади Горанов е лош стопанин на държавната хазна.
34
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 32 Той Сираков горкия даже за пури вече няма мангизи...
33
10
 
14
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Платените гербаджийски *** све досадни на всички.Как пък всеки преследван от закона е олигарх на БСП.Как пък няма нито един, който е олигарх или приближен на ГЕРБ?ПЛатени гербаджийски ***.ВИе всички сте облечени в бяло, а вашия лидер изоообщо не е мууттра.
32
6
 
14
 
! Отговори
ТУЛУП БОРИСОФФ преди 3 години
вече може да си отдъхне. Нещо все му вдигат кръвното напаоследък. До 3 дни когато БОЖКОВ извади следващите порции компромати за него и така наречения ВЛАДКО
31
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сираков надуши прасешките пари...и отново се появи под прожекторите.Ако няякой левскар си мисли, че Сираков има пари да издържа клуба...тряябва да е тотално загубил връзка с реалността.
30
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е нали комарджията Божков искаше да сваля "хунтата"...щеше да "джироса" неопровержими доказателства, как са му помагали в иманярството и търкането на билетчетата, а Горанов му казал, че няма нужда да плаща данъци !!!
29
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалък театър от доносника на ДС агент Економов и неговите червени господари! ГЕРБ разбутаха едрите червени спонсори и комунделите са в истерия!!!
28
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сираков си купи отбор със държавни пари, сега почва да ги пере.