Атина, стадионът, часове преди Мадона

Фенове можеха да се разходят пред сцената, необезпокоявани от никого
27 сеп 2008 13:05, Екип на Dnes.bg
20
Атина, стадионът, часове преди Мадона
Снимка: Madonnabitches.com

Когато Мадона е една от любимите ти певици и да отидеш на неин концерт означава да сбъднеш една от най-големите си мечти в живота, няма как да не станеш в ранни зори, за да си на мястото още преди концерта.

Правят го всички луди фенове навсякъде по света.

Но не навсякъде по света е възможно да идеш на стадиона и да погледаш как техническият персонал достроява сцената, да разбереш откъде ще влезе Тя и т.н., защото десетки охранители пазят Светая светих на концерта като очите си.

„Вътре сме, на стадиона, точно до сцената, и никой не ни спря на входа“, съобщи репортер на Dnes.bg, който е в Атина специално за концерта.

Възможността спокойно да влезеш на стадион преди концерт наистина е прецедент.

Обикновено теренът се охранява строго от съображения за сигурност и зрителите се проверяват щателно, преди да влязат.

Не и в Атина.

„Обиколихме целия стадион, минахме зад сцената, разгледахме подвижните панели от декора, никой не ни попита кои сме“, допълва репортерът на Dnes.bg.

Цели три часа феновете са имали възможност да се разхождат зад кулисите, преди охранителите да ги придружат до изхода на стадиона, където да изчакат началото на концерта тази вечер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
GlobalAdmin преди 15 години
То си личи кой не е в ред с твоите турско-анадолски предложения. Като ви гледам така, явно освен името на страната и знамето, си обичате много и Гоце, БКП и ДПС, които ви ограбиха. Защото вие си ги избрахте. Как да не сте горди, че сте българи - такова управление друга страна няма - да ви завиди всеки. Вейте гордо знамената, защото няма други толкова велики като вас. Колкото до анкетите - вижда се колко хора са гласували - това са гости, които са минали през сайта, а освен това анкета е била пускана и в друг сайт с повече посетители, където резултатите също са били подобни.
18
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ха-ха-ха ... ти не си в ред моето момче :) Искрено ме забавляваш. Посетих ти измисленият ти форум ... ами, че там си ти и няколко гости бе!!!!!! Кои сте тези 40%? Двама от тримата завъртяли се гости там ли? Ахахаха.Призовавам всички, които посещават тази тема и четат коментарите, да отидат на адрес ime.edno.info и да се посмеят искренно. Не съм се забавлявал така през живота си!!! Ахахахаха"Комисия в състав GlobalAdmin реши..." Ахахахахааааааааа, не е истина просто! Айде успех в начинанието ти. Аз си оставам от тези с "белезненото състояние", в което си обичаме страната, знамето, химна и се гордеем, че сме БЪЛГАРИ. Ти моето момченце, можеш да отидеш да живееш в Турция, защото там такива *** податливи като теб много ги обичат, а и очевидно, че на там те влече! Един съвет от мен - ходи в Анадола. Разбрах, че там били много либерални към такива идеи като твоята. Само трябва да се наведеш и всичко ще ти сменят - и знамето, и името, а и друг химн ще запееш!Ахахахаха, не мога да спра да се смея!!!!
17
0
 
2
 
! Отговори
GlobalAdmin преди 15 години
До 15: Ако не злобееше срещу нашия форум, защо го наричаш "мижаво сайтче"? Явно написаното там не ти харесва. Този народ е с болно съзнание и ти не правиш изключение от него. Доказателството е властта, която сте си избрали - няма що много качествени хора сте. Не аз съм лудия, а всички вие или поне повечето от вас.
16
0
 
2
 
! Отговори
GlobalAdmin преди 15 години
До 14: Нали си имате спам/офтопик раздел, който е за такива неща? Пък и като не е тема за Мадона, защо ходите да развявате местни националистически знамена като на мач на концертите на Мадона? Ето това е болезнено състояние. Идеята е много добра и около 40% засега я одобряват - правили сме анкети. Разбира се, че има и яростни противници, но представи си, че тези 40% станат 51%? Налудничаво е това да държиш на всяка цена на това знаме и име като някой атакаджия или промит мозък още от детските години. Както и да е, спирам с тази тема тук - има си форум за това, освен ако няма нови коментари.
15
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
"Май злобичката е от твоя страна - "малки човечета", "жалко форумче", "умрял от скука" - май ти злобееш, че казваме някои истини, които ако не е нашия форум, няма къде да прочетеш, защото ще бъдат цензурирани. Хайде днес.бг и други да порекламират малко нашия форум, та да видим къде в крайна сметка ще има повече участници и къде ще е ти е по-малко скучно. И докато ти в нашия форум можеш да кажеш мнението си, то аз не мога да кажа мнението си в другия форум, защото ще бъда цензуриран. Ето това е основната разлика."GlobalAdmin-чо, стига се излага, моето дете. Аз ли злобея? Срещу какво, бейби? Срещу мижавото ти сайтче ли? Не ставай смешен. Не ми пука какви истини си пишеш (пишеш, защото си сам там) в личната си страничка наречена "Форум _________". Много жълта преса четеш. Световна конспирация - НЯМА!Питаш къде ще има повчече участници! Ти бройка ли гониш? За какво, за да се фукаш ли? Знаеш ли, все ми е тая колко хора ще идват при теб и колко при нас. Аз посещавам форума, за да се забавлявам и да комуникирам с качествени хора, а не шизофреници с мания за величие или, за да правя някакви пропаганди. Хич и не се надявай повече, че ще ти посетя форумчето. Проповядвай си там измислените идейки и не занимавай останалите с болното си съзнание. Боже опази, луд и *** да си мислят, че имат право на мнение!Аман от *** в тази държава!
14
0
 
2
 
! Отговори
darko преди 15 години
Разбира ,се че ще ти се цензурира мнението защото то не е за Мадона,а за безумните ти идеи да сменяш името на държавата заедно с флага и.Мисля,че където и да го напишеш освен при теб ще бъде посрещнато с "УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ"Тук хората говорят за концерта на Мадона в Атина..ако не си забелязал,а не за налудничавите ти идеи :)
13
0
 
2
 
! Отговори
GlobalAdmin преди 15 години
До 11: Май злобичката е от твоя страна - "малки човечета", "жалко форумче", "умрял от скука" - май ти злобееш, че казваме някои истини, които ако не е нашия форум, няма къде да прочетеш, защото ще бъдат цензурирани. Хайде днес.бг и други да порекламират малко нашия форум, та да видим къде в крайна сметка ще има повече участници и къде ще е ти е по-малко скучно. И докато ти в нашия форум можеш да кажеш мнението си, то аз не мога да кажа мнението си в другия форум, защото ще бъда цензуриран. Ето това е основната разлика.До 12: Пикльо ще викаш на баща си! Като сменя името и флага, ще разбереш кой съм. Да, ходил съм на лекар - създават повече проблеми отколкото решават. Пробвай метода си върху себе си.
12
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
"Форумът освен това не отговаря на идеята за смяна на името и флага на страната (ime.edno.info)"Кой си ти бе, пикльо! Кой си ти, че ще сменяш името и флага на България?На лекар ходил ли си скоро? Ще ти препоръчам да си направиш лоботомия. Ще ти помогне, да знаеш. ;) Щяли сме да се казваме Албена!? .
11
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Какъв ти е проблема пък на теб бе? Това май на злобичка ми мяза! Ахахахаааа, ***. Аман от злобни и жлъчни малки човечета. Посетих ти жалкото форумче и умрях от скука. Там освен да се плюе по другите форуми на Мадона, нищо друго не може да се види. Доста хляб имаш да изядеш докато стигнеш нивото на Madonnabitches.com
10
0
 
2
 
! Отговори
Florisita преди 15 години
Az bqt tam vutre v stadiona 10.00h sutrinta .Reporter na dnes .bg sushto beshe tam.Imame snimki i iklipove Sigurno i tova ne ti e dostatucno a????Reklamirame madonnabitches.com ,zashtototova e edinstveniq forum izgraden ot fenove , edinstvenoto mqsto kudeto shte namerite naj novata i sistematizirana informaciiq.Edinstvenoto mqsto v Bulgaria kudeto shte naucite vsicko za Madonna.Kojtone go interesuva da nevliza i da ne cete!!!!
9
0
 
2
 
! Отговори
SeX DrUgS and HoUsE преди 15 години
Madona naistina napravi mnogo qko 6ou...tazi snimka naistina e ot stadiona..oba4e naistina mi e 4udno kak sa vlqzli tezi bg reporteri 6tot naistina pravexa proverki predi koncerta...
8
0
 
2
 
! Отговори
do 5 преди 15 години
абе човекът ти казва, че от вчера не пускат никой на стадиона, ти защо нападаш без да четеш дума по дума, ми по диагонала най-вероятно...точно гърците никога няма да пуснат някой на аванта да види или да се докосне до нещо!!!
7
0
 
2
 
! Отговори
madonna.edno.info преди 15 години
Тази постоянна реклама на Madonnabitches, от който доста фенове се оплакват, е малко в повече. Форумът освен това не отговаря на идеята за смяна на името и флага на страната (ime.edno.info).Ето един свободен форум вместо това:madonna.edno.info
6
0
 
2
 
! Отговори
Parijankata преди 15 години
Tq be6e tuk v moq kvartal predi 5 dena..., na naj - golemiq stadion v Parij. Naistina be palno s hora, ima6e i takiva, koito qvno sa pristignali prednata ve4er, taj kato si bqha razpanali palatkite pred vhoda na stadiona. Abe, otka4ena rabota. Haresvam i pesnite, ama 4ak pak da ludna po neq, hehehe ! absurd
5
0
 
2
 
! Отговори
К. преди 15 години
"4. - 19:33 - директно от Гърция" - ти *** ли си? Я погледни кога е писана статията и кое време си писал ти... Дали е възможно преди 6 часа там да е било друго положението,а?
4
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Това което пишете е най-дъртата лъжа за деня.1-во не се допуска от вчера някой да припари до стадиона,2-ро Мадона е охраняват нейн собствен екип от 400 души,3-то сега е 19.30м и още неса започнали да пускат дори и гръцките журналисти,постоянно има извънредни връзки по-телевизийте и се правят извън стадиона.Чудно тоз журналист/ка от днес.бг как е успяла да влезе и даже да се разкарва необескоявана от никой да не би да са невидими или пак даси вдигнат рейтинга се пооакаха с хвалбите.
3
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ами нормално да се обръща внимание на сцената впечатляваща е .но защо не обърнат авторите внимание на новия албум,правен от американци и е в стила хип хоп!А предните два бяха много по-добри все пак са правени от европеийци!Както и турнето на което ги изпълняваше бе много по добро ,това сегашното с тези китари голямо стърженее .На мен изобщо не ми допада новият й албум.Ами с какво друго да ни занимават след като Мадона е тук около нас.Това според авторите е най-важното !!!!
2
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Абе стига сте натяквали на хората това бабе! Ако на вас ви харесва Мадона, не означава, че всички се интересуват от тази дърта поп икона. Всеки ден - Мадона. Мадона пръдна, Мадоно стигна Черна гора, Мадона си тръгна от Черна гора... Не ви ли омръзна бе, хора?
1
0
 
2
 
! Отговори
Работещо момиче преди 15 години
Знаете ли кое е общото между Мадона, Ивана и Палин?

Спонсорирани публикации