Баща продавал системно 17-годишната си дъщеря за булка

Измамната схема била разкрита след подаден сигнал за отвличане
Обновена: 15 окт 2012 15:07 | 15 окт 2012 10:51, Красимир Ангелов
55
Баща продавал системно 17-годишната си дъщеря за булка
Снимка: Булфото

45-годишен мъж от правешко село системно продавал 17-годишната си дъщеря за булка, съобщиха от Областната дирекция на полицията в София.

Мъжът от село Джурово позвънил в петък около 20.30 часа на спешния тел. 112 и заявил, че дъщеря му е била отвлечена.

"Разстроеният" баща обяснил, че през деня тя е била в компанията на младежи от Тетевен, които по-късно са я отвлекли.

Незабавно след получаването на сигнала полицейските служители провели издирване съвместно с колегите си от Тетевен и установили къде се намира момичето.

Пред инспектор от детска педагогическа стая то разказало, че не е било отвлечено, а е в Тетевен със знанието на родителите си.

То признало още, че това не е първият път, когато я продават на някой жених, след което тя се връщала обратно в дома си в с. Джурово.

Този път обаче момичето нарушило уговорката с баща си да се прибере до четвъртък вечерта, поради което той я обявил за отвлечена.

В хода на разследването станало ясно, че 45-годишният Г.К., който има зад гърба си шест регистрации за кражби, превърнал доведената си дъщеря в разменна монета и при всеки удобен случай я продавал за булка на поредния наивен кандидат.

След като му били снети обяснения, 17-годишното момиче било предадено на родителите й.

На бащата е съставен акт за подаване на неверен и заблуждаващ сигнал на спешния телефон 112.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: булкабаща
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
азе преди 11 години
Егати държавата ,станахме слуги на *** ,...не стига че не плащат за нищо,ами и средства за ТЕХНИ ПРИЩЕВКИ!А сега тоя "баща",*** ,от къде ще вземе кинти ,за да си плати глобата .......?Държавата има нужда от безплатни ----РАБОТНИЦИ ,.....да си отработи глобата!
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На бащата е съставен акт за заблуждаващ сигнал на тел.112 .Тоя *** си продава детето и няма производство,няма права на детето,няма закрила на детето, няма съд, няма глоба и сега ние ЗАШМОРЦАНИТЕ българи ще платим всички оперативни действия на тъпите куки където не могат да му повдигнат обвинение.Е*АХТИ ШИБАНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
44
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"17-годишното момиче било предадено на родителите й."_______На "таткото" ще му се наложи пак да я продаде няколко пъти, за да плати глобата и да избие подкупа за полицаите.
43
1
 
27
 
! Отговори
. преди 11 години
***.И се тупат по гърдите, че раждат деца.И ние им плащаме ГЯВОЛЪЦИТЕ.ДЪРЖАВО БЪЛГАРИЯ, КЪДЕ СИ?Какви са задълженията на Държавното управление?Да се грижи за гражданите СИ, да създава условия за работа,а те- да спазват законите.
42
0
 
40
 
! Отговори
Възмутена преди 11 години
"На бащата е съставен акт за подаване на неверен и заблуждаващ сигнал на спешния телефон 112."ЩЕ ПРИПАДНА !!!!!!
41
1
 
17
 
! Отговори
Петър преди 11 години
*** му работа,
40
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обаче, забележете, глобили са го заради сигнала на 112, а не са го тикнали в затвора за трафик на хора! Е, това ако не е откачено!
39
0
 
26
 
! Отговори
valya.doncheva преди 11 години
"61. Никой въ Българското Княжество не може ни да купува, нито да продава человечески същества.Всякой робъ отъ какъвто полъ, вера и народность да бъде, свободенъ става, щомъ стъпи на Българска территория."Великотърновска конституция 1879 г.Впрочем и сега има същият закон.
38
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 40 а да те продадем тебе на някой *** искаш ли
37
2
 
31
 
! Отговори
Хм преди 11 години
особености на сиганския етнос
36
0
 
74
 
! Отговори
123 преди 11 години
Съставили му акт за неверен сигнал на 112, а не за това, че сто пъти е "продал" детето си???!!! Меко казано - странно......................................
35
20
 
15
 
! Отговори
онбашията преди 11 години
затова продажбата на жени трябва да се регламентира със закон, за да не стават такива неща. кой сега ще върне парите на хората?
34
0
 
44
 
! Отговори
Върната преди 11 години
Да съди след една година държавата в Страсбург за това, че полицията и прокуратурата са участвали в престъпната схема за нейната покупко- продажба, като са я върнали обратно на родителите й. Пък нека да е ***, с етнически особености и ала-бала.
33
0
 
30
 
! Отговори
бай Михал преди 11 години
Рисковете на отложеното плащане.Докато изтрезнее от капарото ...и втората вноска вече била просрочена, пък булката вече "дупена".На "младежите от Тетевен" незабавно да им бъде ревизиран кредитния рейтинг, а съвместно НАП и прокуратурата да се самосезират и да разкрият тази крупна схема за ненавременно внасяне на ДДС в хазната.
32
4
 
14
 
! Отговори
рим преди 11 години
пак че е имало кой да купува тази булка...до колкото знам трябва да е девойка!
31
0
 
16
 
! Отговори
bilio преди 11 години
хубава работа,ама ***
30
1
 
38
 
! Отговори
aztam преди 11 години
Не пише само че бащата е преподавател в Американския колеж, а дъщеря му републиканска шампионка на олимпиадата по биология ...Ба си държавата, в която се налага да се разминаваш по улиците с такива ***...
29
0
 
36
 
! Отговори
14 преди 11 години
културните особености на *** етнос
28
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
главния мутрафон дето го избрахте е забранил да се разследва детската проституция, робовладелството и продажбата на деца, защото най-вероятно той всяка седмица си купува нова малолетна булка от махалата - какво да правиш, тежко детство в комбинация с болен мозък и увредена психика.....
27
3
 
35
 
! Отговори
Онуфри преди 11 години
Кво сте се разпенили бре! :-)*** може да си продават индивидите от женски пол! Това не е робовладелство. Вие не разбирате, това е обичай!

Спонсорирани публикации