Стойчо Стоев: Не се плашим от Базел

Имаме нужда от подкрепа, призова треньорът на Лудогорец
Обновена: 21 авг 2013 14:04 | 21 авг 2013 13:15, Красимир Ангелов
3
Стойчо Стоев: Не се плашим от Базел
Стойчо Стоев. Снимка: Булфото

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев изрази желанието си отборът му да остави ярка следа с участието си в европейските клубни турнири. Днес разградчани приемат швейцарския първенец Базел в първия плейоф за влизане в груповата фаза на Шампионската лига.

Дори и да не елиминират швейцарците обаче, разградчани ще участват в групите на Лига Европа - втория по сила европейски турнир.

"Радвам се, че ще участваме в един мач, който отдавна чакахме. Надявам се да се получи истински празник, който да задоволи критериите на всички в България. Надявам се всички да са съпричастни към Лудогорец. Имаме нужда от подкрепа и се надявам да се представим достойно срещу противник като Базел", призова треньорът на българския шампион.

"Наистина притежаваме класа за България. Липсва ни международен опит, което е нормално. Изиграхме 4 мача на международно ниво, но това което виждам е, че отборът е уверен. Нямаме никакво притеснение за мача, но ще видим докъде ще ни стигнат силите срещу Базел", посочи още Стоев.

Какво още каза Стойчо Стоев вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
18
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дали се пУашите или не НЯМА никакво значение.Така или иначе ще ви отпорят шортите.А и наистина няма от какво да се пУашите.То не боли.Няма да ви е..бът........ поне за сега.
1
4
 
16
 
! Отговори
Десо преди 10 години
И ще я получите подкрепата! Довечера сме на стадиона ! Успех

Спонсорирани публикации