Бизнесменът билкар съзнателно планирал разстрела

Психолог допуска, че между него и банкерката е имало отношения
Обновена: 25 сеп 2013 14:07 | 25 сеп 2013 09:55,
123
Бизнесменът билкар съзнателно планирал разстрела
Мястото на кървавата трагедия. Снимка: архив, Булфото

Любомир Симеонов, който уби банкерката в Бургас, не е бил с психични отклонения, обяви пред Нова тв криминалният психолог Тодор Тодоров.

Още по темата
"Той съзнателно е обмислил нещата, защото не е виждал друг изход. Неговият живот е съсипан и е решил да съсипе и друг живот", каза той.

По думите му, ако хората, които са работили с него в банката, са сигнализирали за поведението му, този случай е можело да бъде предотвратен.

"Вероятно е имало индикации това да се случи. Би могло служителите в банката да са видели, че нещата при него ескалират, нещо в поведението му може да е подсказвало за този трагичен инцидент", добави още Тодоров.

Попитан защо един човек прибягва до такава стъпка той отговори, че когато човек е докаран до фалит, той решава да направи нещо драстично.

"Явно е разчитал на този кредит и когато вижда, че за него животът приключва, решава, че той ще приключи и за някой друг", каза експертът.

Според Тодоров може да е имало и лични отношения между Симеонов и жертвата.

"За да се стигне до тук, той е припознал този човек като проблем", категоричен бе той.

Както Dnes.bg вече ви информира, вчера прокуратурата повдигна обвинение за предумишлено убийство срещу 57-годишния Любомир Симеонов, който преди два дни хладнокръвно застреля банкерката Павлина Йовчева от бургаския клон на "Уникредит Булбанк".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
2
 
! Отговори
знам преди 8 години
ДНЕС СЛЕД КАТО ДЕЛОТО Е МИНАЛО И СА СТАНАЛИ ЯСНИ ЛЪЖИТЕ И ИЗМИСЛИЦИТЕ НА УБИЕЦА СИМЕОНОВ .Мнозина от писалите по долу коментари трябва да потънат в земята от срам и трябва да поискат прошка за глупостите които са написали. За тяхно сведение ще напомня само изводите на съда ."Твърденията на убиеца Л.Симеонов ,че е изнудван , рекетиран и фалиран са недоказуеми и несъстоятелни ,лъжи и измислици негова защитна теза целяща намаляне наказанието му по чл.55 от НПК.и да прикрие провала му в живота .
110
0
 
0
 
! Отговори
чочо преди 10 години
До До 89да отвори вече ги няма защото е откраднала още и я разследват но дали ще има ефект краде от хората пари с тях ще се оправи вижте и сметките има и по виена дори заслужава сериозно журналистическо разледване
109
0
 
0
 
! Отговори
4ista4a преди 10 години
bravo lyubo .to4no taka. tryabva spravedlivost v taya bugariya.jalko 4e vseki samo govori i ni6to ne pravi,svreli sme se kato mi6ki v dupkite si,za vsi4ki bankovi grabiteli-smurrrt
108
1
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
Всички банкери трябва да бъдат разследвани за икономическата криза, която направиха. Те дават пари на хора, които не могат да ги върнат, но са КОРПОРАТИВНИ клиенти, демек големи. На малките и средните им забиват ножа до кокала, а като фалират големите лапачи вдигат лихвите на малките и ги унищожават. Защо? За да може една шепа банкерчета да печелят безнословни пари от дивиденти, надувайки балони, които ние обикновените хора да плащаме с труда си. Искам тотален съд за цялата им дейност!!!
107
0
 
1
 
! Отговори
Въпросче преди 10 години
От къде според вас престъпниците знаят кой колко пари има в банковите сметки, че да го изнудват? От къде изтекоха данните на служителите в Данъчното, заедно със семействата им? Как служителка със 700 лв заплата кара топ кола и живее в центъра на София в свой апартамент? какво значи "10%" от сделката? И защо не се разследва защо на ключови позиции работещи с класифицирана инфо в банките работят некадърници без необходимата квалификация? Защо това се прави НАРОЧНО? И най-вече защо се мълчи?
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дай да поправим беззаконието на банкерката с... още беззаконие.Ш'съ опра'им, бря! Ш'съ опра'им, че как!Не ми дреме дали е искал да оправя държавата или да остави съобщение на българите.Дано му лепнат доживотна!
105
2
 
5
 
! Отговори
jorkatta преди 10 години
Днес бг, какви са тези половинчати новони????????Този човек е писал многократно жалби за рекетът и натискът на който е бил подложен имало е и подправени данни към ЦКР за да не може да ползва услугите на друга банка!!! КОЙ ще поеме отговорноста........ Съжалявам, че ще го кажа, но е трябвало да кара наред...Нека това да е за урок на всички алчи чиновници...
104
1
 
5
 
! Отговори
nedkot007 преди 10 години
тази жена търговския агинт го е изнудвала искала е половината пари за себе си и е била изключително вулгарна със този мъж не се заблуждавайте това се чу при нас във нашия край наблизо става въпрос до неговото местоживеене Ето бе сега не ви ли прави впечатление че започнаха да се промъкват писания във пресата че МАЙ БИЛИ ВЪВ ЛИЧНИ ОТНОШЕНИЯ ЕДИН СЪС ДРУГ ТОЕСТ ДВАМАТА *** аланкоулу абе журналистите
103
2
 
7
 
! Отговори
??? преди 10 години
Тази статия да не би да е платена публикация ? ЗАЩО никъде не се споменава, че бизнесмена е бил изнудван в продължение на години от служители на банката. С една дума банкерите са довели бизнеса на човека до фалит.......... нещо намирисва с това пристрастно излагане на "факти"..........
102
1
 
6
 
! Отговори
кк преди 10 години
Съзнателно го планирал...но лошо.Трябвало е да намери един АК 47 и по главните шефове на банките
101
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До xaxaРавноправно е да се разледва и причината не само крайния резултат. Да разследват служителите в схемата като подбутели на престъпление. И да ги съдят като престъпници каквито са . ДА НАСТОЯВАМЕ
100
1
 
3
 
! Отговори
xaxa преди 10 години
До ГражданинСъгласен съм! Нека се водят заедно разследванията, за убийството и за РЕКЕТА и измамите на банката и нейната покойна служителка!
99
0
 
0
 
! Отговори
97 преди 10 години
къде и кога да настояваме? Викам и да сме повече за да ни е респектиращо настояването
98
0
 
5
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Не е достатъчно съзнателно, можеше да изтреби и другите от схемата.
97
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички банкери на курсове по психология!!!Отговорността за предотвратяване на разстрели е тяхна. ХаХаХаНе знам какво са ви виновни обикновените банкови служители. Разправяйте се с управителите на банките. Разправяйте се с избраните от вас политици, които хич не ги е еня за малкия бизнес!
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да се пазят банкерите и съдебните изпълнители.да внимават с кого се бъзикат.
95
0
 
5
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 10 години
Дано това послужи за урок на всички банки и техните служители,които чрез комисионни под масата и диктат за насока към определени партньори рекетират и изнудват дребните бизнесмени! Браво на човека - най после се намери един достоен българин,който да си сложи главата в торбата,за да се чуе истината за банковите издевателства!!!
94
1
 
13
 
! Отговори
До № 89 преди 10 години
НЕ ЖЕНА Е УБИТА, А КРЪВОПИЙЦА. ОТВОРИ ДОСИЕТО НА ЕВЕЛИНА МИЛТЕНОВА ВЕЛИКОВА, ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА РАЙФАЙЗЕНБАНК В СОФИЯ ДА ВИДИШ КОЛКО АПАРТАМЕНТИ Е ПРИСВОИЛА И ДЕЛАТА СРЕЩУ НЕЯ.
93
2
 
13
 
! Отговори
Уууу преди 10 години
Банките са кръвопийци. Изядоха живота на много хора и на още повече ще изядат. Или те нас, или ние тях. Всеки,който работи в банка, трябва да знае, че заплатата му се плаща с кървави пари, съдрани от гърбовете на хората.Цената на такива пари е висока и всеки,който ги е получавал може да се наложи да плаща чужди сметки - тези на собствениците и шефовете на банките, защото тях хората не могат да ги стигнат.Който се падне на мушката, да не пищи,а да мисли навреме дали да продължава да е в системата
92
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 10 години
А пропо: от 01,10,2013 банките ВДИГАТ лихвите по кредитите защото се вдигал Юробора. На печелившите - ЧЕСТИТО!!!