Младеж намерен мъртъв в общежитие в Габрово

Открит е прострелян, не е ясно дали е самоубийство
Обновена: 7 яну 2014 14:08 | 7 яну 2014 12:16,
23
Младеж намерен мъртъв в общежитие в Габрово
Снимка: архив, Булфото

Младеж на 19 години е намерен тази сутрин мъртъв в стаята си в студентското общежитие в квартал "Сирмани" в Габрово. Сигналът за инцидента е постъпил в полицията в 9,20 часа. Това съобщи Първолета Драгнева от пресслужбата на Областната дирекция на МВР.

По думите на Драгнева в момента се извършва оглед на мястото на инцидента, който още не е завършил. Полицейската акция се ръководи от Окръжната прокуратура.

По непотвърдени данни смъртта е настъпила след прострелване, пише БТА.

Не е ясно дали се отнася за самоубийство, или има извършено престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: Габровостудентмъртъв
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Случаен преди 10 години
Някога хората са яли филии с мас и са сеели картофи, но са ходели на училище и са се образовали. Сега ядат филии с масло и не сеят картофи, ама то и хора няма да останат както е тръгнало. От алчност и простотия ще се затрие този народ. Отива си едно цяло поколение млади хора. Жална Ви майка Българи.
14
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво е управлението на Орешарски, а?
13
1
 
1
 
! Отговори
L. преди 10 години
До ?!?НйъуУчйи съ дъ пишиш и тоугъс пиши!
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
" след прострелване"само аз ли нямам пистолет
11
2
 
39
 
! Отговори
ССД преди 10 години
Ама нали така правят в чалга-клипчета? Стрелят се заради *** к*рветини, бият те ако караш по-бавно от 120 км в центъра на града пред мутренския джип и ако нямаш напомпани мускули след дългододишна употреба на химии, стеройди и какви ли не други нарко-***, бръсната тиква, ниско образование...това е имиджа на истинският мъж. Не като мен който си има семейство и дете и се скъса да бачка за тях, който иска да възпитава детето си в респект към другите. Нормалните хора нямат място в България.
10
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До shadyКато почнат да следят и шпионират хората почвате да ревете, че има полицейщина. Когато хората ги оставят намира и почнат да се трепят почвате да ревете пак, че МВР не си върши работата. Все друг ви е виновен на вас, а не се виждате какви сте *** и, че за нищо не ставате.
9
2
 
16
 
! Отговори
shady преди 10 години
Дали се е прострелял сам или не не е чак толкова важно, понеже и в двата случая некадърното, корупционно и затриващо българската държава управление на Бея, Гея и Злодея е виновно.
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Киро кофражистаТова твое изказване е толкова плитко, че даже и ти не си вярваш какво говориш. Особено пък за този случай във Варна изобщо е толкова абсурдно да говориш, че МВР е виновно...Човека не е виновен, че 80% от хората в България са ***, наркомани и алкохолици...
7
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТУ Габрово се напълни с хора от Родопите, нормално е.
6
3
 
11
 
! Отговори
Илиян преди 10 години
Ха, в това общежитие живях 5 години...
5
2
 
32
 
! Отговори
?!? преди 10 години
Странното мълчание на DNES. BG относно инцидента с онази *** на ДПС на летище Варна, ме кара да се замислям относно журналистическа етика на сайта.
4
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Едва ли някъде другаде по света е имало политическо управление, което да остави такъв символ, като Хората-факли
3
15
 
14
 
! Отговори
123 преди 10 години
Киро нима забрави как при Герп се палиха хора, като живи факли. Нима забравяш кой след управлението на тройната ламя, най-скоростно ни завлече на дъното с най-некадърното управление за всички времена, като ни съветваше да ядем филии с мас да сеем картофи и прочие. Кой ни казваше че сме отличници по всички показатели, докато се давехме и ето ти сега, резултатите не закъсняват. Виновни са всички, но няма наказани и няма да има защото това е България.
2
18
 
20
 
! Отговори
до 1 и 2 преди 10 години
По Боково време се самозапалваха показно.
1
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Не обичам да политизирам тези новини и особено всяко криминално деяние, но щом сте рекли: при ГЕРБ имаше невъобразим бум на убийства и първи по самоубийства в света бяхме..Не вярвате, разровете архивите!

Спонсорирани публикации