Търговското споразумение между ЕС и САЩ – шанс за нас

Ще се увеличат инвестициите в България, прогнозират експерти
Обновена: 28 апр 2015 14:36 | 28 апр 2015 14:10, Екип на Bulgaria On Air
83
Търговското споразумение между ЕС и САЩ – шанс за нас
Снимка: bgonair.bg

Търговското споразумение между Европейския съюз и Съединените щати ще повиши икономическия растеж на България. Такъв извод правят експертите от Института за пазарна икономика в доклад за потенциалните ефекти от трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции между двете икономически сили.

Преговорите за споразумението започнаха в средата на 2013 г. като до април тази година са проведени девет кръга преговори.

Според икономистите малките и средни предприятия няма да фалират, премахването на митата ще има пряк позитивен ефект и ще се увеличат американските инвестиции в България.

Вижте повече по темата във видеото:

Гледайте още видео материали от "България" на bgonair.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
32
 
! Отговори
Чекист преди 9 години
Ще се увеличат инвестициите в България, прогнозират експерти - тя от много експерти България е на този хал...
28
0
 
22
 
! Отговори
голем смех преди 9 години
Досега само България беше опитно поле за експерименти на пишман икономисти, обучавани някъде из англосаксонския свят. С това споразумение идва редът на цяла Европа.
27
0
 
25
 
! Отговори
ЛУД преди 9 години
ООО....ДАЛАВЕРАТА ЗА НАС Е ДА НИ ДОСТАВЯТ МАЛКО ГМО ХРАНИ НА ТЪНКА ЛАЙСНА И ДА НАБЛЮДАВАТ КАК ЩЕ МУТИРАМЕ.
26
0
 
26
 
! Отговори
грубиян преди 9 години
Всеки минал през английска гимназия и УНСС вече се изживява като нечут експерт. Чете по цял ден американски и британски публикации и на следващия ден от телевизионния екран свежда на простосмъртните истината от последна инстанция. Та да попитам, като имаме такива велики телевизионни икономисти, защо нямаме икономика?
25
0
 
21
 
! Отговори
огт преди 9 години
охо и ванката костов така ни излъга и сега я цъфнахме да се раждат повече дечица в чужбина
24
0
 
14
 
! Отговори
до екстремист преди 9 години
Браво,подкрепям те!
23
0
 
20
 
! Отговори
zeus преди 9 години
До extremistНе може, понеже е много изгодно е засекретено, дори депутатите от ЕС парламента нямат свободен достъп до него ;)
22
0
 
26
 
! Отговори
сасенак преди 9 години
Това спотазумение е най -новото оръжие за масово изтребление!!?!!
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наш пазар с радост ще приеме ваш базар,добре сте ни дошли ГМОта6
20
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Търговското споразумение между ЕС и САЩ шанс за нас" , колкото шанс за нас беше НАТО и Европейският съюз. Целият свят КРЕЩИ, срещу това, което ще се случи...ние българите, пак най-*** от всичките!
19
0
 
18
 
! Отговори
биби преди 9 години
аман от проззззти *** посредствени специалисти .тези иска да ни унищожат с ТПТ този договор ще ни докара само американски простотий.какво могат да измислят хора събрани от най- долните слоеве на затворите от европа пратени да сътворят изкустена държава като сащ само злини на древен народ нашият.
18
18
 
2
 
! Отговори
Вова Тролин преди 9 години
Браво, ***. Добре се справяте. Копейки ще има от сърце
17
0
 
28
 
! Отговори
tnkist преди 9 години
абе тия иксперти в тоя институт да не ги избирате по калъп бре, мажките мязат на пидери, женските на долни ***. Само си припомнете техните представители. А за прогнозите нямям думи за пиения ви шеф също. Краврски ножки на мокър пясък.
16
1
 
32
 
! Отговори
zeus преди 9 години
А института за пазарна икономика е на издръжка на американските НПО. Какъв икономически растеж, като нищо не изнасяме и няма да изнасяме за САЩ?
15
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз предлагам за запалим този Института за пазарна икономика заедно с всичките "експерти". и без това никаква работа не въшат.
14
0
 
27
 
! Отговори
сасенак преди 9 години
Това ,че в момента имаме износ за сащ за около 200милиона е само стръвчица за шарани. В цяла европа са ср/у това споразумение.Нашитеексперти д.г.д или да ходят да презентират експертноста си прихамериканските си донори!!!!
13
0
 
23
 
! Отговори
Горо преди 9 години
Шокиращо е, че институт, който го кара с американски пари вижда "ивестиции" от ТТИП! ШОКИРАЩО! Путин е виновен!
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На такива платени подлог и, като това нещо на снимката, трепането им е малко. Малко ни тровиха с Е-та, мета и какви ли не евтини отрови през скапания "преход" а сега ще съсипят и децата ни с гмо.Скоро ще има яки шутове за някой хора ми се струва.
11
1
 
31
 
! Отговори
бЪЛГАРИН преди 9 години
Луди ли сте или нас мислите за такива ?! Много хубав пример даде един младеж в новините - ако сложиш един аквариум в океана и му махнеш стените, кой кого ще погълне ?! Просто и ясно и без "експерти" ! Ако защитим чистотата на природата си, не след дълго ще търсят точно от нас плодове и зеленчуци и няма да има нужда от никакви споразумения от типа на това ! Народеее!
10
0
 
33
 
! Отговори
Fan преди 9 години
"Института за пазарна икономика" казал... смях в залата!Че този т.нар институт се спонсорира от САЩ, какво да кажат?!И откога мнението на платени и заинтересовани страни се представя като меродавно пред обществото?!

Спонсорирани публикации