Фантастика ли? Не! Гущери и цветя на Венера... и още нещо!

Конференция в София разкри сензационни открития за извънземните
10 ное 2016 12:44,
162
Фантастика ли? Не! Гущери и цветя на Венера... и още нещо!
Снимка: Кадър bTV

Последните сонди, които са се приземявали на Венера, са открили цветя, гущери, скорпиони, насекоми. Новината, която граничи с фантастиката, обяви проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания и технологии.

Сензационното откритие е било обявено по време на научна конференция в София миналия уикенд. Тя е била посветена на контакта с извънземните и на това какво предстои, ако официално бъде осъществен контакт с тях. На форума участвали учени от Канада, Норвегия, Русия, Италия, Унгария и др.

Руските сонди "Венера 12" и "Венера 13" са открили живот на Венера още преди 15-20 години, обясни проф. Филипов.

Още по темата

Той разказа, че на конференцията са били показани неразкривани досега кадри, на които се вижда как животните на Венера се движат изключително бавно. Причината за това вероятно е "смачкващото за хората налягане" от около 10-15 атмосфери. Откритията са шокиращи за учените и защото температурата на Венера е 650 градуса по Целзий.

"Ние не можем да си представим флора и фауна, които живеят при тези темпераури. Това се премълчава, защото ние не можем да си го обясним", каза професорът пред bTV и допълни: "Руснакът показа кадрите. То се вижда как се движи, бавно-бавно... Растения и цветя, които са много странни, защото нашите имат фотосинтеза, тя е свързана със слънчева светлина, а там няма слънчева светлина, защото Венера е обвита с плътна обвивка".

За учените е шокиращо и че цветята имат венчелисчета. "Тоест има нещо, което ги опрашва, там нещо лети от типа на насекоми", каза още проф. Филипов.

Според него през последните години имало тенденция подобни факти да се скриват, защото науката не може да ги обясни. Според него в момента САЩ най-много подкрепят укриването на тази информация, защото по всяка вероятност американците са използвали най-много данни от контактите си с извънземни.

По време на конференцията в София били направени и други сензационни открития. Унгарецът например показал снимки на извънземни в една църква, които приличат на нашите ангели – светещи малки човечета с ореоли около главите.

"И той каза: "Ето откъде са взети прототипите на ангелите в църквите", обясни професор Филипов.

Норвежците пък смятат, че са открили на своя територия портал – район, в който се наблюдават много летящи чинии.

"Има нещо там, но не могат да обяснят какво е. Там има много желязо и мед. От 1982 година норвежкото правителство финансира изследването. В техен университет има дисциплина за изучаване на тази зона", обясни още професорът.

На конференцията в София били показани и документи, свързани с мистериозния случай с падането на двете летящи чинии през 1947 г. в Розуел. Професорът разказа, че станало ясно, че още от самото начало, когато военните са отишли в американския град, са констатирали присъствието на тела, но били били принудени да замаскират всичко и да обяснят, че е паднал балон.

В действителност обаче комисията, която изследвала случая, назначена от тогавашния президент на САЩ Хари Труман, стигнала до заключението, че това били апарати от извънземен произход. Нейни ръководители били не кои да е, а гениалните физици Алберт Айнщайн и Робърт Опенхаймер.

"За да назначи президентът такава комисия, там не е паднал балон", категоричен бе българският професор.

Той обясни, че в България също има аномални зони, но никой не прави нищо, за да подпомогне проучванията. Съществували например места, където по прав участък на шосе шофьорите изведнъж губят ориентация и се пребиват. Такова място било и местността Перперикон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
19
 
! Отговори
Другаря Миков преди 7 години
Аз след 5-тата ракия виждам не само цветя и гущери, ами и луди луди жаби на Венера
25
1
 
11
 
! Отговори
лунен грунт преди 7 години
До Star dustВъх, разкри ме, всъщност аз съм рептил от Алфа Центавър - XJ, тук съм от 3 476 258 години и назначих онзи ден Тръмп за президент.
24
1
 
3
 
! Отговори
венера 1 преди 7 години
1961г.
23
9
 
19
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 7 години
Ето за какво харчат народните пари "учените" от БАНправ беше Дянков като ги нарече изкуфели старциАма не е луд, който изяда зелника....
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
защо нищо не казват за базата на луната
21
3
 
23
 
! Отговори
Мосю Густав преди 7 години
В БАН да им спрат спирта, че съвсем луднаха...
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Норвежците пък смятат, че са открили на своя територия портал район, в който се наблюдават много летящи чинии................. ммммхмм
19
1
 
20
 
! Отговори
i'm преди 7 години
Добре е да посети съответния здравен работник, който да му предпише съответните медикаменти! Венера 12 каца на Венера 1978г(преди 38 години)! Предава радиоданни около 110м и замлъква завинаги. Камерите на борда му никога не сработват! Венера 13 каца на повърхността на Венера през 1982г(преди 34 години)! Предава данни около 130 минути и замлъква завинаги. Какви 15-20 години, какви гущери, желъди, ябълки, круши и рептили го гонят професор? Немедленно да започне посещения при съответния специалист
18
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
после що не се дават пари за БАН ми то там само изкуфели пенсии
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Star dustединствения факт тук е, че живеете в измислена реалност понеже явно истинската ви е скучна.
16
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ама разбира се професоре хайде сега обратно в леглото
15
12
 
11
 
! Отговори
Star dust преди 7 години
Именно заради анонимни коментатори, като N 1 не се дава информация какво се случва около Земята. Факт е, че от хиляди години сме посещавани от различни цивилизации-добронамерени и враждебни! Просто масата от хората не са дорасли и заслужават да се срещнат с тях. Може би след поколение-две! Тогава ще се премине и към шестото поколение раса на Земята - с различни ценности и виждания за Земята!
14
4
 
18
 
! Отговори
Фастъкова преди 7 години
Постройките на БАН с техните обитатели веднага да се зачислят към 4-ти километър.
13
4
 
11
 
! Отговори
маке преди 7 години
едно време ората са смятали че земята е плоска горе доле до 12-13 век не е чак токо отдавна това че не моете да уврите че вселената е пълна с живот си е ваш проблемне мож да уврете че на сегашния етап е срамота да бачкате под 2000лва я моем и по 5 кила винце да пийнем и ми е все тая дека се расождат зелените човечета
12
1
 
15
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Сакън да не изберем извънземното в неделя за президент. Знаете за кого говоря. ;)))
11
4
 
9
 
! Отговори
Иезекиил преди 7 години
Те са среди нас. Те винаги са били тук. Това е тяхна планета.
10
2
 
41
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Виждал съм многократно летящи чинии! Жена ми редовно ме замерва с тях! Хихихи
9
0
 
22
 
! Отговори
Наполеон от 3та преди 7 години
Здрасти професоре, да се видим на по кафе?
8
2
 
26
 
! Отговори
t-rex преди 7 години
Пийте ги тия хапчета бе!
7
1
 
31
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Земна експедиция каца на Луната и опаааа посреща ги делегация от извънземни. Всичките окичени със злато. Земляните питат -,Абе тука всички ли сте така с ланци, пръстени и прочее. - Ааа не само арменците сме така, отговорили посрещачите;)))))

Спонсорирани публикации