Скрито послание в един от последните тоалети на Меган Маркъл

Съпругата на Хари носи актуална плетена шапка
30 авг 2020 13:56, Иванка Гъркова
20
Скрито послание в един от последните тоалети на Меган Маркъл
БГНЕС

Меган Маркъл впечатли модните критици с аутфита си, избран за своята първа публична изява след преместването й в Лос Анджелис. Вместо да се появи с някоя официална рокля с дължина до коляното или костюм, каквито носеше докато бе част от кралското семейство, тя избра удобен летен аутфит. За разговора с Глория Стейнем, съпругата на принц Хари сложи кафява сламена капела на главата си, с което показа, че се чувства отлично в новия си дом. 

Този вид плетена шапка с широка периферия е един от популярните трендове за сезона, следван още от звезди като Хали Бери, Рийз Уидърспун и други. При това е много евтина - само 21 долара. 
 
Видеото с разговора между Меган и активистката бързо се разпространи в социалните мрежи. Пускайки си го ще чуем, че в началото Стейнем казва: "Добре дошла у дома. Толкова се радвам, че си тук", на което Маркъл отговаря: "Аз също, по толкова много причини". 

Скритото послание в аутфита на Меган Маркъл 
 
Стоейки на дървения стол в своята градина, бившата херцогиня вече не се стреми да заеме поза според кралския протокол. В началото тя е скръстила краката си, като по-късно дори си събува сандалите и свива единия отгоре - така както много хора правят, докато се излежават на верандата или дивана у дома.
 
Не само плетената шапка, а и панталонът на райета, както и бялата блуза на Маркъл са подбрани така, че да казват: "Добре дошла у дома" или "Край на строгите костюми и рокли, ти вече си извън кралския двор!". 
 
Още за стила на Меган Маркъл четете в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
13
 
! Отговори
Голямо рокадо преди 3 години
Тази новина ме накара да изпия двойна доза "Преместин форте" осем капки "Крачолекс акут" и четири таблетки "Презкурин макс". Извърших преместване с невиждана ярост.
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма такова нещо като "АУТФИТ" бе, фийблемайнди!
16
2
 
13
 
! Отговори
За тая кикимора преди 3 години
Много грозна масичка и столове. Дори ня се е постарал да сложи възглавница за стол,една покривка и да почерпи ,ако ще с вода интервюиращата. Много сведлива тая Мегън и ходи с дрехите за 50 долара,от кварталния магазин. Само лъже че са маркови.
15
6
 
8
 
! Отговори
Само отбелязвам преди 3 години
Тая пък на предпоследната снимка се разкрачила направо като май.муна. Като й били неудобни тия сандали,какво ги обува пред всички? Още малко и ще сложи крак по невнимание върху спящото куче. Не се научи и не се научи как да седи възпитано за разлика от бабичката в черно на която също може да й обиват килотите,ама не се е разчекнала и сложила крак върху масата.
14
3
 
11
 
! Отговори
Честно преди 3 години
На мен пък д тая шапка ми прилича на краварка. Тоалетът й изобщо не е нито модерен, нито стилен. В българските молове има по-хубава после,ако е нямала пари.
13
11
 
2
 
! Отговори
ъъъ преди 3 години
Определено е по-симпатична от оная позьорка Кейтиту.
12
2
 
1
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Колко ти плащат, Иванке за да станеш родоостъпничка?
11
2
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Не само плетената шапка, а и панталонът на райета, както и бялата блуза на Маркъл са подбрани така, че да казват: "Добре дошла у дома" или "Край на строгите костюми и рокли, ти вече си извън кралския двор!".---тва последното не й го каза панаталона. Кей , една истинска принцеса й го каза. И Кралицата й го каза. А на мъжлето й - брат му го каза - вземай си ц**рната и да те няма. Та никой не и обясни как стоят нещата: Кралицата, Чарлз, Уилям и децата му. Това е. Всички останали са обстоятелства.
10
2
 
10
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
*** Кейт сами как й наби шута на тая либералка , а ?
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аут -какво ?
8
1
 
19
 
! Отговори
трогнат до сълзи преди 3 години
Чак като прочетох "статията" разбрах , колко много неща не ме итересуват !
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даааа... Нещата са вери шит! Бих пожелал на аФтора на тази шитня да се аутофакне в асхола, ама няма да го направя!
6
1
 
17
 
! Отговори
зяпач преди 3 години
От пари спестени от банички ли си купиха тази къща?????
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аутфита на гърлата е аутстендинг
4
3
 
21
 
! Отговори
дд преди 3 години
Що не писахте в статията в детайли и за фалшивото й излъчване?
3
4
 
26
 
! Отговори
до Така се прави преди 3 години
Мда, така са се отказали, че все още са на хранилката на кралското семейство. Това ли са обикновените хора? Питам не за друго, а защото и аз съм обикновен човек, пък нито ме издържа кралската корона, нито идват да ме интервюират и да ме разнасят по медиите от голямото ми имение, за което плаща някой друг. Чудя ти се на акъла.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледам някакъв бигъл. Тия са големи хулигани. Само се правят на сладурчета, но нон-стоп бели правят.
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютни глупости.

Спонсорирани публикации