Според зодията: С кои приятелството е трудно?

Овните са твърде инатливи
11
Според зодията: С кои приятелството е трудно?
IStockphoto

Някои хора създават близки приятелства в ранна възраст и ги подхранват и ценят цял живот. На други им е трудно да поддържат подобни приятелства поради нежелание да инвестират време и усилия в тях, трети пък са твърде конфликтни, за да могат да запазят приятелство за цял живот. Ако попадате в последните две групи, това може да се дължи на личностни черти, характерни за вашия зодиакален знак.

Разберете кои 4 зодии оглавяват списъка на знаците, на които им е най-трудно да създават приятелства за цял живот:

Овен
 
Тъй като е кардинален огнен знак, Овенът иска всеки път да финишира на първо място. Това го прави невероятно конкурентен човек – поведение, което той демонстрира дори към най-близките си хора, а това често е доста изнервящо и дори отблъскващо. Освен това Овенът може да бъде много конфликтен, груб и избухлив. На всичкото отгоре е много вироглав и прави нещата винаги както той си реши. В превод: ще ви бъде доста трудно да получите извинение от него, без значение от колко време се познавате и без значение, че той е сгафил спрямо вас. Ако се скарате с приятел Овен, изобщо не го чакайте той да ви се обади и да ви поиска прошка – по-скоро ще забрави, че съществувате.

Скорпион
 
Скорпионите са трудни за опознаване, а е още по-трудно да задълбочите връзката си с тях. Това не означава, че те не са емоционални, а по-скоро че са невероятно предпазливи. Те трябва да се почувстват достатъчно комфортно в компанията ви, за да се отворят пред вас и да започнат да ви споделят. А това може да ви отнеме години. Много хора намират този процес за твърде досаден или предполагат, че Скорпионите крият нещо от тях. Освен това Скорпионите са много мнителни и трудно се доверяват на хора извън семейния си кръг. В действителност те защитават собствените си емоции, но именно това ги прави трудни за изграждане на искрено и продължително приятелство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Да Асенке...Амо що не се поавиш как си требва, па да видиш кво е маеману
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Простотии. Пълни простотии. Безумни простотии.
2
3
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Нема ли эаведение за тва Асан, и да го вържат эдраво то да не мърда вобще
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скорпионите и стрелците са от най-страхотните приятели. Можеш да разчиташ винаги на помощ и разбиране. Стига да те допуснат до себе си и да те считат веднъж за приятел, късметлия сте.

Спонсорирани публикации