Сбогом, розово - багрите, които ще доминират в модата до края на годината

Оставяме Барби в кутията и изваждаме нещо по-различно
5
Сбогом, розово - багрите, които ще доминират в модата до края на годината
Снимка: iStock

Нека поговорим за тенденциите. По-конкретно, цветовите тенденции, тъй като вече сме напълно готови да променим гардероба си и да извадим нещо различно от розовото. Когато става дума за сезонни тенденции, често има обичайните заподозрени - ключовите елементи, на които можем да разчитаме година след година. Пролетта е за жилетки и рокли, лятото е за лен и сандали, а зимата е за масивни плетива и вълнени палта.

Но есента ни дава разнообразие, което винаги прави нещата интересни. Разбира се, много често може да срещнете хора с тренчкот, високи до коляното ботуши и деним, но често има няколко тенденции от пролетта и лятото, които също си проправят път в есенния гардероб.

Попитайте някого какви цветове му идвт на ум за есента и той вероятно ще ви каже кафяви и неутрални. Но, ако следите модните тенденции през последните години, ще знаете, че тук трябва да очаквате неочакваното. След като розовото властваше над нас повече от година, за да съвпадне с пускането на филма "Барби", крайно време е цветът да бъде оставен в миналото и да преминем към по-изчистени палитри.

Ако сте готови да въведете някои нови сезонни цветове в списъка си, ние ви предлагаме шест тенденции, които да опитате до края на годината.

Цветовете за втората половина от 2023

1. Сиво

Търсите цвят, който показва, че мислите сериозно и професионално? Не търсете повече, а посегнете към шистово сиво. Този хладен нюанс на въглен има цялата командваща сила на дръзките ярки цветове, но говори в приглушени тонове на тихия лукс, което е печеливша комбинация в нашите очи. Ако намирате съставянето на сив тоалет за твърде скучно, оформете го със сини, кафяви и дори червени нюанси за повече разнообразие.

2. Ярко червено

Както обещахме, време е за доза червено, което гарантирано ще озари деня ви. Ярко червеното с по-топла оранжева основа - за разлика от по-хладните сини тонове - доминираше на дефилетата през последните три сезона и не показва никакви признаци на забавяне. Може би тайната се крие в смелостта или факта, че е цветът е универсално ласкателен, но така или иначе тази гама остава сред нас.

3. Меко жълто

Ако все още не сте чували за тенденцията "бананово мляко", със сигурност сте я виждали. Накъдето и да се обърнем в последно време, дизайнерите добавят нотки на кремаво жълто към колекциите си и то вече достигна и до обикновения потребител. Когато става дума за цветови тенденции, няма по-интересно от меото жълто, което ще внесе малко лятна светлина в есента.

Цялата  статия можете да прочетете  в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: жълтоцветове в модата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
пришълецът преди 8 месеца
Гледай цикламеното и светлорозовото да не си ходят:))) в ход е синьо-розовото:)))пепел от рози...
4
0
 
1
 
! Отговори
До 3 преди 8 месеца
Ми малко странно ще е щом пишеш в мъжки род ....
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Есента и зимата повечето хора носят дрехи с неутрални цветове. Аз не бих носил зимно розово яке понеже се цапа лесно.
2
3
 
7
 
! Отговори
Ценител преди 8 месеца
В модата винаги ще доминират красивите жени. Останалото са детайли около красивите жени
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Като се замисля...нямам червена дреха.

Спонсорирани публикации