Доган в "кефлийско настроение", искат го за депутат, но не смятал да се връща

На изборите покажете на света какво представлява ДПС, призова почетният председател
11 фев 2021 19:45, Анисия Иванова
123
Доган в "кефлийско настроение", искат го за депутат, но не смятал да се връща
Снимка: БГНЕС

Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган не възнамерява да се връща към политиката. В открито обръщение към структурите на Движението той отказа да бъде номиниран за депутат за предстоящите избори.

Доган заявява, че номинацията го е изненадала, защото от години не е в политиката. Тя обаче му е донесла "кефлийско настроение за добре свършена работа". Почетният лидер заявява, че от 30 години насам ДПС се превърнала в политически компас за останалите партии и движения. Доган смята, че номинацията му ще зареди и опонентите на ДПС, защото образът му е бил целенасочено сатанизиран. От гледна точка на съдбата, няма нужда Доган да се връща в политиката, заключава почетният лидер.

Ето цялото обръщение, разпространено от пресцентъра на ДПС, по повод номинацията от структурите на партията в Кърджали за предстоящите парламентарни избори.

"Приятели и съмишленици!
Преди всичко искам да изразя благодарността си към всички, които желаят поне виртуално да се върна в политиката. Честно казано, номинацията на „А. Доган“ ме изненада, защото всички знаете, че вече девета година не се занимавам с политическа дейност. Но признавам, получих и кефлийско настроение за добре свършена работа, за което също ви благодаря", се посочва в обръщението.

"ДПС се превърна в значима политическа формация. И вече три десетилетия почти всички новопръкнали се партии и коалиции задължително се позиционират и търсят политическа идентичност спрямо ценностната система на Движението.

Не е лошо да бъдеш управляващ параметър в геометрията на политическото пространство, но този политически статус си има и цена и тя трябва да се заплати.

Разбирам, че включването на „А. Доган“ в номинациите дава импулс за мобилизация, но същевременно с това допълнително „зарежда“ емоционалната мотивация на опонентите и противниците на ДПС, защото „образа на А. Доган“ целенасочено беше сатанизиран през целия период на прехода. И в този контекст върши работа и на свои, и на чужди.

От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А. Доган“ да се връща в политиката. Най-значимото ми творение в живота е „Движението за права и свободи“, което Ви принадлежи във времето.

Ако искате да ме зарадвате, покажете на света какво представлява ДПС на предстоящите парламентарни избори.

С обич и доверие,

Винаги Ваш: А.Д. !", пише още почетният председател на ДПС.


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
3
 
! Отговори
К преди 2 години
Ето какво прочетох току-що,дали е вярно,не знам:Валери Симеонов и Веселин Марешки обявиха, че целта на коалицията им е да спре ДПС за властта.Всъщност чрез коалицията на "ВОЛЯ" и НФСБ Бойко Борисов се опитва да блокира премиерски мандат на Сарая.ДПС натиска на макс в предизборната кампания да е трета политическа сила и да получи проучвателен мандат за съставяне на правителство, ако ГЕРБ и БСП не успеят да формират мнозинство.Сарайната схема е коалиция на ДПС, "Има такъв народ" и "Изправи се! Мутри вън!", подкрепена от депутати близки до Делян Пеевски в групата на ГЕРБ, с премиер ***
67
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС е Европа,те са европейска партия,затова и Ердоган ги подкрепи!
66
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Костов се изложи.Тоя го смаза и показа как се прави партия.
65
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато чуете, че Доган вече не е в "кефлийско" настоение, тогава държавата е започнала да се оправя или е на прав път.Докато Доган е в "кефлийско" настроение, значи България още я държи ДС.
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"кефлийско"??!А са мани е!
63
1
 
5
 
! Отговори
Пак се е натряскал о преди 2 години
И е получил кефлийско настроение след масаж на простатата от млади дъпъсъ аслани.!.
62
1
 
5
 
! Отговори
До 15 преди 2 години
Аз съм етнически българин, но съм на 100% съгласен с написаното от теб. Не се припознавам в никакви "националистически" организации като ВМРО или НФСБ. Те не са и националисти по същество, а са опора на статуквото и като такава обират малко залъци в периферията на богатата трапеза. Това, което им се получава обаче (както и на онези с почетния председател) е да разделят хора като теб и мен. А ние не трябва да се делим - всички сме от един народ.
61
1
 
12
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Той доган не е спирал 31 години да се кефи и да краде от държавата
60
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"........Според Андрей Райчев Доган ще заеме много силна поза. Падишахът винаги е в силна поза.Само голяма коалиция между ГЕРБ и БСП може да го превърне в политически и властови аутсайдер, но Корнелия Нинова засега не приема офертата на Бойко Борисов правителство с ротация на премиера и Румен Радев аут."------------Все пак ,Бойко се оказва по-голям мъж от Нинова и мисли за България,няма да се учудя, ако Доган смачка ББ и ГЕРБ след време,заради тази оферта.А Радев е вреден предател.
59
0
 
0
 
! Отговори
Краси преди 2 години
До МНЕНИЕ Ти си психично болен !
58
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До МНЕНИЕИ аз мисля,че това е най-голямата грешка в политиката,че тогава Пеевски не е станал шеф на ДАНС, сега България нямаше да има тези проблеми и кражби, нито толкова жертви, защото не само от герберска страна,но и от страна на други партии,паднаха много жертви в България през последните години и се напълниха гробищата.Преди не понасях тази етническа партия ДПС,особено като видях записа с "порциите", но с течение на времето виждам,че са доста разумни,не винаги,но през повечето време.
57
2
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Този няма ли кой да го зарази с южноафриканския вариант на короната?
56
3
 
1
 
! Отговори
Булевард "А.Дог преди 2 години
След време централен булевард ще се казва "Ахмет Доган"... може би площад.... А някъде в Борисовата градина ще стои скромно, но гордо неговият бронзов бюст.Но това в случай, че ни се размите Югославския сценарий. Засега не е сигурно. Всичко предстои - в т.ч. и Голявата екскурзия за българите - прогонени от междуетническата война и войските на съседни държави...
55
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
tik tak tik tak...
54
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До МНЕНИЕТой е верен до колкото се може, все пак живее в палати, не са го избрали случайно от улицата :)) Не забравяй че натика Местан в миша дупка, взе да общува много с турски политици и Доган реагира светкавично, има уважението ми за това :)
53
1
 
2
 
! Отговори
Цитат преди 2 години
"........Според Андрей Райчев Доган ще заеме много силна поза. Падишахът винаги е в силна поза.Само голяма коалиция между ГЕРБ и БСП може да го превърне в политически и властови аутсайдер, но Корнелия Нинова засега не приема офертата на Бойко Борисов правителство с ротация на премиера и Румен Радев аут."
52
2
 
0
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
До МНЕНИЕИма и по-големи глупости от твоите...
51
3
 
2
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Времето и глупостта на българите работят в полза на Доган!След някоя и друга година демографията ще е такава,че ДПС без проблем ще спечели цялата власт и Доган спокойно може да бъде падишахо-президент на ***...
50
4
 
3
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
Доган е един от малкото Класни Политици на Прехода .Не говореше много , но работеше много .Не съм от ДПС , но малко хора оценяват термина *етническа толерантност* . Все си мисля че ако не беше Доган , щяхме да сме като СРМ - щяхме да имаме два официални езика и няколко въоръжени сблъсъци на етническа остова .И в този ред на мисли - Всеки ден се питам - Ако Пеевски беше станал Шеф на ДАНС , дали нямаше да има Политици в Затвора ?
49
2
 
3
 
! Отговори
Краси преди 2 години
Преди мноооого години умният,железен И.Костов изрече на висок глас:Ахмед Доган е проклятието за България!През годините това се доказа.