Нинова: Мога да допринеса за промяна в Пловдив

В последните избори партията не стоеше добре именно там
27 фев 2021 11:08,
112
Нинова: Мога да допринеса за промяна в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Мога да допринеса за промяна в Пловдив, защото е трудна и предизвикателна битка. Както знаете партията в последните избори не стоеше добре в Пловдив. Смятам, че лидерът трябва да е там, където е трудно, за да се даде и кураж и сила на хората, които искат промяната. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в интервю за Дарик радио.

Нинова е водач на листата с кандидатите за депутати от левицата за 45-то Народно събрание в Пловдив. Листите за 31-те многомандатни избирателни райони в страната бяха утвърдени от Националния съвет на БСП вчера.

"Ще  разчитам на членовете на партията, които подкрепят нашата политика досега, и на честните и почтени пловдивчани, които искат Пловдив да се промени, да се намали корупцията, да се подобри инфраструктурата, и да има възможности за развитие на културата и археологията, зелените системи, предприятията", посочи лидерът на БСП.

"БСП настоява за преотстъпване на част от събрания данък от доходите на физическите лица да остава в общината, а не да се раздава еднолично от бюджета на държавата от един човек. Като остане в Пловдив ще помогне на общината, например, да направи един проект, за който аз бих работила и вече работя -  сградата на БНБ да се превърне в музей, който да събере в себе си артефактите, историята и археологията  от останалите музеи на Пловдив", допълни Нинова.

"Парите, които останат в общината, ще помогнат да направим Марица едно много по- приятно място за отдих, за спорт, за развлечения, за здраве. Такива средства могат да помогнат по отношение на депата за боклук", заяви Корнелия Нинова.

Нинова изтъкна, че с предложението на левицата за семейно подоходно облагане, с което се намаляват данъците на работещите семейства с две деца, ще помогне на онези млади пловдивчани, които работят и имат деца, защото ще плащат по-малък данък.

Преизчисляването на всички пенсии ще помогне на пенсионерите, защото ще увеличи пенсиите с между 20 и 30%.

"Нашите предложения в областта на икономиката са в помощ на малките и средни предприятия ще съдействат за по-добро развитие на икономиката в Пловдив. Това е и национална политика на БСП.
Нашите предложения в областта на земеделието за преразпределяне на субсидията на малки  и средни производители на плодове и зеленчуци ще помогнат на земеделските  производители в района", каза още лидерът на БСП.

Корнелия Нинова бе категорична, че силата на партията е в нейните членове и симпатизанти, а това, че част от градското ръководство е на друго мнение, е тяхно право. "Ние сме демократична партия с колективни органи, и  както виждате доста голяма част от местната структура в Пловдив стои зад мен", подчерта тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
4
 
7
 
! Отговори
притрябвала ни е! преди 3 години
До гербаджияДа продължи делото на СДС и се завърне във столицата.
71
2
 
11
 
! Отговори
анономен преди 3 години
До 64Истински платен позитански ***. Ама си по-голям от другите сукалчета
70
2
 
11
 
! Отговори
Да бе, да преди 3 години
Няма чалъм дядо попе, няма чалъм!
69
2
 
2
 
! Отговори
Станко Гочев преди 3 години
Картините на Станко Гочев...също...
68
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре че не съм в БГ да стигна до такова отчаяние че да гласувам за БСП.
67
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не красвица но е ного по лицеприятна от Борисов и Трифонов .
66
11
 
4
 
! Отговори
Бай Ганя преди 3 години
Ами поне не създава чалга като Слафчу .
65
2
 
23
 
! Отговори
Директорът преди 3 години
на Софийския зоопарк издирва злосторниците, които вчера са показали снимката на Корнелия Нинова в терариума, вследствие на което двете очилати кралски кобри са умрели от ужас. Виновните ще бъдат наказани, закани се директорът.
64
3
 
24
 
! Отговори
ЯСНООООО..... преди 3 години
КОРНИ Е РЕШИЛА, ДА ГУШНЕ И ПРОДАДЕ И ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР.ТОЧНО ЗАТОВА, ИЗГОНИ И ГЕРГОВ.. ХА, ХА, ХАНЕМА ЛАБАВО ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ АЙДУЦИ.!!!!!
63
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Управлението става все по-авторитарно и все по-тоталитарно. Разделението на властите е повече от фиктивно, срастването на партията с държавата кой не го вижда, а изборите са предрешени. Няма никакво значение, че са регистрирани 36 партии и няколко коалиции. Не вярвах, че след Станишев, ще го кажа, но днес шанса ни да променим нещо, да си върнем усещането за демокрация, е БСП! Гласуването за малките партийки е планирано и организирано разпиляване на гласове. И запазване на статуквото...
62
5
 
13
 
! Отговори
ятак преди 3 години
тая така се е разгонила а няма кои да е опраши придворните шутове зарков и симов явно не могат а тия които могат тя ги изгони . явно боко ще трябва да оправя работата , така както навремето оправи галевица
61
4
 
9
 
! Отговори
ятак преди 3 години
тая така се е разгонила а няма кои да е опраши придворните шутове зарков и симов явно не могат а тия които могат тя ги изгони . явно боко ще трябва да оправя работата , така както навремето оправи галевица
60
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смях! В Северозапада ВЕЧЕ вярват на ДПС!Ако искате, вярвайте?!
59
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля, че Нинова не го копае гроба.Те си го бяха изкопали много преди нея.При Миков бяха стигнали до 16% вот.Просто Нинова задържа нещата.
58
7
 
19
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Нинова може да спечели в Пловдив единствено ако обещае да се монтира Альоша и го пренесе в музея на тоталитарното изкуство.
57
3
 
18
 
! Отговори
хахаха преди 3 години
ще допринесе за масовото гадене на майните
56
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПВП!Проста Врачанска пу..а!С цветя и усмивки избори не се печелят!
55
2
 
15
 
! Отговори
BG преди 3 години
Добра работа Нинова ! Това което СДС не можаха да направят ти ще го направиш !94558
54
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жал да ти стане за пловдивчани. Не дай си боже Нинова да ги оправя.
53
5
 
21
 
! Отговори
гербаджия преди 3 години
Аз съм доволен.Като чета това дето сте написали разбрах,че сте останали без пари,без мозъци,а Нинова копае яко гроба на БСП!Ако и плаща Борисов тя се старае като стахановка!Браво Корни,браво Нинова.Закопай ги докрак.Тук някой бе написал,че иска Пиночет.Е,защо бе баце, гледай Нинова как елегантно се справя с БСП?Направо е магьосница затрива ги безтрага както би казал някой сърбин!Пиночет е бил касапин,Нинова е направо неврохирург в сравнение с него!Направо съм във възторг от нея!