Борисов убеден: Преди 4 години обещахме, всичко изпълнихме

По думите му светът сега е като една тенджера под налягане
Обновена: 7 мар 2021 10:44 | 7 мар 2021 10:35, Александър Попов
414
Борисов убеден: Преди 4 години обещахме, всичко изпълнихме
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нашата предизборна кампания е лесна, само показваме - работа, работа, работа, заяви лидерът на партията Бойко Борисов, който посети пазарджишкото село Драганово. Заедно с него бяха министри от кабинета.

"Четири години мандат сме доказали, че това, което сме писали преди четири години и казали, на 100 и отгоре процента е изпълнено. Няма нито едно неизпълнено обещание", посочи Борисов.

"Учителите получиха ли - получиха. Получават ли си хората на първа линия по 1000 лв. - получават. Благодаря, какво повече да им кажа", каза премиерът.

Министър-председателят подчерта, че ГЕРБ и правителството са показали, че след големите градове, са се обърнали и към малките населени места, защото и там живеят хора и те трябва да живеят по същите условия.

По думите му светът сега е като една тенджера под налягане.

"Всичко е затворено, захлупено и като се отвори, длъжни са икономиките да тръгнат нагоре, защото финансите са занулени, даже на минус", посочи още Борисов.

По думите му няма някой, който да спечели в тази ситуация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


414
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде,почна се!! Предизборната кампания,де.А учителските заплати са увеличени с 60 %-нито 100,нито 200!!
257
13
 
2
 
! Отговори
Нов 4 годишен мандат преди 3 години
Червените главанаци само като видят на снимка Борисов и изпадат в умопомрачение.
256
1
 
12
 
! Отговори
до 304 преди 3 години
Ти в централата на герб ли работиш или си личен охранител на чекмеджета?
255
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100% ми се повиши заплатата за последните 2 години. Вие си ударете чорапите в тавана.. *** :D това ще ви остане само. След 1 месец сте без работа.
254
1
 
13
 
! Отговори
НА 100% и отгоре преди 3 години
НА 100% И ОТГОРЕ Б.Б. И НЕГОВАТА ШАЙКА ОГРАБИХА БЪЛГАРСКИЙ НАРОД ! СРАМ НЯМА ТИЯ ГЕРБ БЕ !!!!
253
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** фабриката на западналите политици пуши ... Чупиха си ноктите от бързане да хейтят. Колкото повече тролите... толкова повече цементирате ГЕРБ.Хората мразят агресорите. Но като сте на работа - поне пишете по- смислени опорки.. А кой знае.. може и 50 човека да ги прочетат.Не забравятай, че един ваш коментар е игла в купа сено и няма кой да се подведе по лъжите ви.
252
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През тази година трябваше да има преброяване на населението в България. предишното преброяване беше осъществено през февруари 2011 г. За тазгодишното преброяване властта няма да намери време до парламентарните избори. Може би ще им се наложи да фалшифицират и резултатите от преброяването. Първо, за да не излезе, че броят на регистрираните гласоподаватели надхвърля числеността на населението на страната. Второ, за да не стане ясно реалното намаление на населението през последните десет години.
251
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОЗИ ЗАЩО ГО ПОКАЗВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА .ЕДИН МЕСЕЦ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ СМЕ КАНАЛ ГЕРБ- БТВ С ТОВА ЗАПОЧВАТ И С ТОВА ЗАВЪРШВАТ. А ВЪРВОЛИЦАТА ОТ ГЕРБАДЖИИ НЯМА КРАЙ. И ТО ЕДНИ ШПАКЛИ. НЕКА ДА БЪДЕ ПОКАЗВАН КАКТО ДРУГИТЕ ПАРТИИ И С ЛЕМИТ ОТ ВРЕМЕ.
250
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Буци Г уци Д уци.
249
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка пръ...ня на Борисов възторжено се отбелязва в медиите. Достатъчно е да изпъшка страстно и вече всички тичат презглава да го отбележет. Пък ако се случи два пъти екстазът е неописуем.
248
2
 
14
 
! Отговори
4 преди 3 години
Страната прилеча на бомбардирана! Ето това изпълнихте!
247
5
 
0
 
! Отговори
Мила преди 3 години
До До Мила Така е,но не виждам голяма разлика от миналото и сега.Като знам как съм висяла,че и списъци и какво ли не за един хладилник.Ами то не е само за хладилник.Сега поне кога имам пари ще отида да си го купя.Не ми се гледат празни рафтове ,но кой както го разбира негово право е.
246
0
 
8
 
! Отговори
мак преди 3 години
Извода от вечните хвалби на оня е -не остана село без детска градина, няма скапани пътища и неремонтирани тунели, няма замърсен въздух и проблеми с вода, няма корупция и мизерни пенсии, няма сеч на горите и заграбване на плажове. Строителството и ремонтите са гениални и гигантски, и всичко това- благодарение на работа х3 и оня с джипка.
245
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борка, каня те в холивудска суперпродукция да изиграеш змей горянин спасител на света-супер-герой и да махнеш тенджерата под налягане от котлона
244
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дали и този индивид не клони към фашистите , сър....
243
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страната ми е богата. България обаче е разграбена.Хората са бедни духовно и финансово.Безработица работа само с връзки.Висшистите не са желани знаещите интелигентни.Простотията е.Новитепоколения невъзпитане без морал неуважителни аругантни агресивни мързеливи не знаят какво е да работиш да си на нивата да копаеешс мотика. Неприятни същества
242
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога някой започне да печели всички избори нещата не свършват добре за държавата и за гражданите на държавата.А ако държавата е голяма нещата не са добре и за целия свят.
241
3
 
9
 
! Отговори
Козяк преди 3 години
С приказките че ЕС ще ни спре парите може да плашите гаргите.А защо не ги спират на Орбан? Макр че той разиграва Съюза както си иска. ЕС и най-вече Германия се нуждае най-много от този пазар, Германия живее от износ. Ние сме малък пазар но все пак 36% от вноса ни е от там. А ако спрат фондовете пада рязко покупателната способност (тя и сега е критична) на купувача... Кауфланд и другите ще чакат от умрял писмо. Значи тези заплахи на Боко са не само смешни, те вредят и на неговата психика....
240
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той бил убеден- Кой го е убедил?
239
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди 10 години обещахме всичко, изпълнихме нищо