Политолози: Борисов се опитва да ни убеди, че е незаменим

Слави Трифонов е имал успешна PR концепция, с която е спечелил изборите
7 апр 2021 22:50, Нели Христова
267

"Борисов се опитва да ни убеди, че той е незаменим, че той е единственият, който може да овладее тази кризисна ситуация. За съжаление, хората повече не искат това и в гласа му отекват заплашителни нотки. Колкото до свикване на Велико народно събрание - това е поредната "патица", извадена от джоба на магьосника", заяви в ефира на "Денят ON AIR" политологът проф. Мария Пиргова.

По думите ѝ Борисов е изкарал сериозен политически резултат и тази проактивност е насочена към неговия електорат.

"Той говори на партията си като партия, която е в добра кондиция и чиито базови структури имат нужда да чуят, че има ясно заявено лидерство", коментира политологът Анастас Стефанов.

Проф. Пиргова е категорична, че Слави Трифонов е имал успешна PR концепция, с която е спечелил изборите - нито обещавайки, нито казвайки каква ще бъде България по време на неговото управление.

"Сега, след изборите, Трифонов закъснява. С този кратък пост във Facebook едва ли може да компенсира това, че отсъства. Отсъстват и неговите съпартийници, експерти, политолози, социолози. Ако те закъснеят с реакцията си, може да се подложат на много сериозни удари от страна на Борисов", подчерта още тя в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите на Стефанов, със сигурност 3 от политическите сили знаят какво да правят, но на останалите ще им се наложи бързо да влязат в релси. Той припомни, че в предизборната кампания се очертаваха 3 субекта, които категорично отказаха да се коалират с представителите на статуквото.

"Един от основните въпроси е как ще се случат нещата като управленска конфигурация. След изборите се създаде един психофон на един резултат, който може да доведе до промяна. Дали тази промяна ще се превръща в реалност или по-скоро ще се получи невъзможност за опериране с властта, тепърва ще разберем", акцентира още той.

Проф. Пиргова е на мнение, че в тази криза спешно ни трябва правителство, както и че отивайки си, ГЕРБ и Бойко Борисов могат да провокират усещане за хаос.

"Борисов оставя хазната в такова положение, в което никой не знае какво има в нея и колко", допълни проф. Пиргова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 191 най - добре е да започнем с тебе. Никой нормален човек не говори такива неща. Ти просто си се превърнал в психопат.
161
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още към един месец ще гледаме тази Мутра и ще ни е срам, не остана много. Накрая той ще прави много мизерии, точно като Тръмп. Трябва да сме готови да издържим този негов последен напън.
160
3
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Анонименхаха...ако ме бе страх...щях ли да съм тук след всичко което ми причини герб администрацията?..не нося маска...живея в Рая...в Родопите...отказах се от всичките съблазани които предлага фалшивият свят на герб и чиновници...рдавам се на цветята,въздуха и водата...на децата си...и сме милиони...четете грешно...угодно на вас...империи е затривал Народа ми...тук сме от 1400 г...и са ни клали както никой друг Народ!...и не съм пУтриот...богат душевно Български гражданин съм!
159
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой се мисли за незаменим бе? Поредните платени от някого ***, о, пардон, политолози. Пак няма конкретно име. И не е въпросът че е ББ или че е ГЕРБ,наистина просто няма никой друг. Славчо така ли? наистина е смехотворно Или новото в кавички БСП? Или тоя загубеняк Сандов дето за него са гласували пет човека които зависят от него а той се мисли за велик хайде кажете ми къде е новото къде е кадърното? него просто го няма.
158
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е гербавите да бъдат въдворени в лагери!Някои от тях в психиатрии.
157
0
 
1
 
! Отговори
До 179 преди 3 години
Записвам се !
156
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С нетърпение чакам ежедневната порция шитня от селянина от село Банкя!Ако не видя колко милиона и милиарда е раздал всеки божи ден не се чувствам добре.
155
3
 
10
 
! Отговори
Политоголог преди 3 години
Някои политолози се опитват да ни убедят, че Борисов се опитва да ни убеди, че е незаменим !
154
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Т.ШакСамо дето ви е президентка му е от БСП., въобще не е политическо.
153
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле колко ми е мъчно, че дебелата, алчна, лъжлива, проста и подла мутра от СИК вече няма да може да ни управлява, а вместо това ще лежи в затвора!Направо не знам какво ще правим без него!
152
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББНоси си маската и няма да умираш по стълбите.
151
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов наистина е незаменим и ставащото в момента в страната го доказва.
150
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
зле много ама поне английски говори
149
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заформят се масови протести из цялата страна под мотото:"Чалгари, вън!". За спасението на България.
148
2
 
13
 
! Отговори
ББ преди 3 години
истината е,че ще има избори до дупка,докато Народа ни получи това което желае...ние ги плащаме не ни плашете с пандемии бедност...най-бедните и ограбвани сме...умираме по стълбища...Справедлива България!!!
147
0
 
8
 
! Отговори
ББ преди 3 години
ама четете резултатите както дявола Евангелието...никой...ама никой нищо не е спечелил...на кого дадохме достатъчно гласове да управлява...на никого...Шах за политическата класа обслужваща олигарси...вторачена в едни пари които щели да дойдат отЕС..е може и да не дойдат...сметките за изборите ги плащаме ние...ако не можем с Ес...с Русия...Със САЩ...ще търсим бе...ще оцеляваме...Справедлива България...Чиста и Свята Република...имаме Завет да осъществяваме...в душите и сърцата ни е...вие парите..
146
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
164 Е, и? Да си учител е благородно. Руският език е още един чужд език за децата. Нищо странно. Виж, да предават държавата си и да изнасят секретна информация на Русия, както правят Радев, мутрите около него и руските шпиони у нас, е съвсем друго.
145
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
169 Фигуранта Радев е провален политик, служещ на руски интереси. В момента , рейтингът му върви надолу, заедно с този на руската БСП.
144
16
 
12
 
! Отговори
Жалко преди 3 години
Може да го ругаете и да го мразите колкото си искате, но!? Борисов е явление и той ще бъде записан в историята ни, като най-дейния, най всеотдайния управляващ в България след цар Борис. Този народ не го заслужава. Над 1 млн. пенсионери как не се сетиха, че не друг, а Герб и патриотите поеха риска за огромния харч, за да направят живота им поносим. Има ли болка или проблем, на който Борисов да не е откликнал. Неуморен с огромен заряд, изключително работоспособен. Българите тепърва ще се усетят.
143
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави получава увереност и самочувствие, използвайки труда на хората, които работят за него, злоупотребявайки с феновете на шоуто, които не могат да направят разлика между реалния живот и шоу програма. Увереността му се дължи на това, че сам не знае, колкоепрост.