Слави Трифонов единствен се изплези на властта

Харалан Александров: Той приобщи хора, които не се познават
10 апр 2021 18:20, Ния Христова
358
Слави Трифонов единствен се изплези на властта
Снимка: БГНЕС
"Много от българите в чужбина не са от най-успелите хора, пълно е със сънародници, които са на социалното дъно и не е странно да гласуват за евроскептични партии", това каза пред Нова Нюз Харалан Александров, социален антрополог.
 
Той подчерта, че същите тези хора са гласували и за Brexit.
 
"На тези избори Слави Трифонов приобщи хората, които по принцип не се познават. Самият той е единственият, който се изплези на властта", каза още той.
 
Александров изрази надеждата си да се направи правителство, за да се види как и дали новите партии могат да управляват.
Още по темата
 
Венцислав Великов, зам.-председател в избирателната секция в Чикаго, сподели, че през секцията са преминали 819 човека и допълни, че в Илиной са гласували 3000 човека, като са идвали и българи от съседни щати.
 
Той информира, че между 100 и 150 хиляди българи живеят в района на Чикаго, а по време на тези избори хората са станали по-активни.
 
От Лондон се включи Милена Везенкова, която е член на изборна секция в Лондон, и каза, че гласувалите са били двойно повече от миналите избори, въпреки че местата за гласуване са били по-малко.
 
Според нея българите гласуват за промяна, без да знаят всеки компонент от програмата на дадена партия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
7
 
! Отговори
Айдее преди 3 години
Почнаха сметките четки... Плезил се бил на властта.... Мухахахаааа
31
3
 
24
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Тези избори не бяха за някой конкретно, а против Герб.
30
2
 
5
 
! Отговори
За един знаяч преди 3 години
Някакъв особено просветен се мъчи да бъде саркастичен - не можел да намери щата Илиной. Ами да, симпатяго, онази буквичка С в "Илинойс" всъщност не се произнася. На тази планета няма народ, който да произнася абсолютно правилно чужди имена и топоними. Представяш ли си, и онова Ж в "Париж" много изненадва французите, когато го чуят. А столицата на САЩ никога не се е произнасяла "Вашингтон", ама карай да върви.Ти продължавай да се надуваш.
29
1
 
5
 
! Отговори
Слави ще се изплези преди 3 години
на властта само ако поеме изпълнителната власт,предложи закони ограничаващи държавния харч(чрез орязване на многото излишни и ненужни структури и чиновници,както и мегазаплатите им),които да бъдат приети от НС.Предложисвикване на ВНС,което изцяло да реновира държавната система така,че издръжкатана висши чиновници и институции да не е главна грижа на държавата и да изяжда лъвския пай от доходите.И да го педложи,сещате се кога НС ще го приеме-презлятото,ама куково лято.Така че не се е изплезил.
28
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия необразовани българи хранят и себе си и семействата си тука от много просперитет в Тиквеленденистан. Тъй че сигурно имат право на някакво мнение, а тоя освен да лъска *** какво друго прави ?
27
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя Харалан от къде го изкопахте?
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах му биографията, той освен да учи по света и у нас никога нищо не е работил освен да мята крачоли по университетите и институти към Отворено общество. Баща му министър при Луканов дважди. Хайде холъм скрий се.....
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Koй е този Харалан. Ахахахаххаха
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даниелка май ти съ изплези?
23
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 24Аз знам че всички роми гласуваха задружно за Бащицата, но си прав, те са интелигенцията на България :))) Иначе тоз надут пуяк ако ми падне в ръчичките, ще смали поне 20 кила :))
22
3
 
7
 
! Отговори
Бай Сорос преди 3 години
Браво мойто момче, ще ти пратя един бонус през Отворено общество.
21
2
 
16
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Хората гласуваха срещу Герб.
20
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Харалан откъде сучи? Коя "неправителствена" организация, кой "институт" го храни?
19
3
 
9
 
! Отговори
И иииии? преди 3 години
И какво като се изплези???? Нещо добро за хората ще последва ли или пък ще настане пълна каша????Май второто.
18
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В пандемия и последвалия след нея икономически, административен, социален, образователен, в здравеопазването...срив, естествено е, много хора да искат промяна, да бъдат недоволни от ограниченията и мерките срещу болестта. Но само нискообрадованите и наивните гласуват за чалгаря, заиграл се с патриотизма на нацията, облякъл популистките дрехи на политик, жаден за депутатска заплата и пенсия, какъвто е Слави. Тъпитени сънародници в чужбина, съсипват България.
17
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Освен да му изправиш захапката на Харалан, какво друго можеш?Харалан е изчел томове книги и си тежи на мястото като експерт.Защо хора, които не са вложили в професионалното си израстване НИЩО, никаква АМБИЦИЯ,трябва да определят ТОНА на социален антрополог?!За човек работил психология десетилетия сте прозрачни.Може би сънародници банкери са гласували за ИТН?!"Вожде, ти ли си?
16
3
 
11
 
! Отговори
Хичо преди 3 години
ИлиноЙ ?Къде е тоя щат,че не мога да го намеря на картата?
15
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко културен и ерудиран трябва да си да напъчиш като пуяк и да снесеш подобна глупост? Срамен труд няма, а да приведеш под общ знаменател 2 млн емигранти е много смело и не особено интелегентно решение. А пък да обидиш 51% от англичаните дали си мнението на референдум е върхът на про-демократичното мислене. И това всичко в пет изречения....То като ти съдя по името , твоите родители са ти се изплезили на тебе, не Слави на властта.....
14
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освен да му изправиш захапката на Харалан, какво друго можеш?Харалан е изчел томове книги и си тежи на мястото като експерт.Защо хора, които не са вложили в професионалното си израстване НИЩО, никаква АМБИЦИЯ,трябва да определят ТОНА на социален антрополог?!За човек работил психология десетилетия сте прозрачни. Може би сънародници банкери са гласували за ИТН?!
13
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Харалан може би не познава българите в чужбина, иначе е интелигентен но много противен човек :))) Харалан требва да знае, че са се хванали като удавник за сламка повечето, не е за спорта, просто немат връзки в БГ :)) Да бачкат за 400 евро на месец ли, дори чистач може да изкара 1 500 еврака без данъци, за к'во им е бойковия рай....:)))