Слави Трифонов единствен се изплези на властта

Харалан Александров: Той приобщи хора, които не се познават
10 апр 2021 18:20, Ния Христова
358
Слави Трифонов единствен се изплези на властта
Снимка: БГНЕС
"Много от българите в чужбина не са от най-успелите хора, пълно е със сънародници, които са на социалното дъно и не е странно да гласуват за евроскептични партии", това каза пред Нова Нюз Харалан Александров, социален антрополог.
 
Той подчерта, че същите тези хора са гласували и за Brexit.
 
"На тези избори Слави Трифонов приобщи хората, които по принцип не се познават. Самият той е единственият, който се изплези на властта", каза още той.
 
Александров изрази надеждата си да се направи правителство, за да се види как и дали новите партии могат да управляват.
Още по темата
 
Венцислав Великов, зам.-председател в избирателната секция в Чикаго, сподели, че през секцията са преминали 819 човека и допълни, че в Илиной са гласували 3000 човека, като са идвали и българи от съседни щати.
 
Той информира, че между 100 и 150 хиляди българи живеят в района на Чикаго, а по време на тези избори хората са станали по-активни.
 
От Лондон се включи Милена Везенкова, която е член на изборна секция в Лондон, и каза, че гласувалите са били двойно повече от миналите избори, въпреки че местата за гласуване са били по-малко.
 
Според нея българите гласуват за промяна, без да знаят всеки компонент от програмата на дадена партия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ми е жал за Харалан. Да си интелигентен човек и да ти се налага да продадеш душата и съвестта си на мафията, за да се прехранваш е много тъжно...
211
4
 
5
 
! Отговори
Вирус преди 3 години
Най-хитрото нещо, което политиците са направиха за българите е даването свобода в интернет, за да си чешат езиците (пръстите) из вси чатарници, блогове, мутробук и прочее сексуални мрежи.ТЕ знаят, че писането, псуването и заклеймяването са много добро лечение на духовната мизерия, нищетата и безизходицата, която ви сервират.Заплахата с нова война е анахронизъм, който НЕ работи в момента.БГ политиците може да са прости, ***, необразовани, но знаят как да ви изработят.
210
1
 
1
 
! Отговори
Ква работа работа ли преди 3 години
1.Общинска хранилка.Папкане безкрай.Трябват обаче връзки големи.2.Държавна хранилка.Сладка работа !Там е само за `богоизбрани`.3.Работа като наш човек във фирма.Роднинско шуробаджанашки положения са там.Някои палавници се уреждат, като вдигат краката.А ни говореха, за доброто частно и лошото държавно, за равен старт и т.н. бла-бла-бла.
209
2
 
5
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
Ами,ето че в България започна да се говори спокойно! -:) Този господин казва нещо,което всички вече го виждаме. Аз например не виждам нито един,от "социолозите" на хранилка при др Борисов,които ни обясняваха,как трябва да изберем Пак Борисов! Днес се скриха всички! -:) Борисов за 10 г ,се опита да наложи схема на държание,която беше характерна за комунизма.През който аз съм роден и помня! Един "вожд" една партия и цели!И се радвам,че гледам новините,защото НЕГО ГО НЯМА В ТЯХ!-:))
208
11
 
2
 
! Отговори
до 219 преди 3 години
Трифонов има подкрепата на всички партии в парламента без първата но и тя изрази частична подкрепа с 10 депутата.Това е човека които е обединител на българската политика, такава политическа подкрепа за последно е имал само един политик и това е Тодор Живков, а в новата политика не е имало никога такъв обединител на политиката.
207
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хвърлянето на пачки народни пари, и молебените с негова снимка са до тук. На сектантите, няма да ви регестрираме изповеданието
206
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави Трифонов е носител на нов тип цветна революция-медийната.Трифонов не е пръв по рода си.Друг комик-политик преди него е Зеленски.Не вярвам в съвпадения, това е тенденция заложена пресметливо от медийните магнати създали формати като Биг Брадър, Гласът на България и сие, като не забравяме, че медиите са една от основните власти.
205
3
 
3
 
! Отговори
Вирус преди 3 години
Теа дека сме зарубежом, не само знаем какво е работа, но и какво е да нямаш Москвич, ЗАЗ, Жигули, да живееш в просторен дом, да шофираш по реално асфалтирани пътища с фосфорициращ асфалт, да знаеш какво е хубава и качествена храна, облекло, да си почиваш на Малдивите или където ти видят очите, да имаш съдържателна банкова сметка или сметки, съответните кредитни и дебитни карти, да получаваш парите си не кеш, а чрез дирекно наливане в сметката и да не вегетираш из разни панелки и много подобни.
204
1
 
0
 
! Отговори
абоната е на мо~~~ре преди 3 години
Българите нямат традиции и късмет със силни политици.Няма и да имат в близко бъдеще.ДС командва (граби) вече 30+ години и ще прави това още дъъълго...
203
0
 
5
 
! Отговори
шопендар преди 3 години
засега само се плези,да видим докога,,нали народа плаща
202
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДържавата да не е бащиния на Лойко, ве мен
201
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХехеК'ва работа в БГ, освен ако не си човек на некой, другото е смехотворна дейност, колкото да кажеш че работиш :))) Имам едно аверче, подпираше рафтовете в Зора, вика ми тука нема смисъл просто, пълен та*ак :)))
200
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не знам какво не ви угоди Бойко, от сутрин да вечер по телевизии, по радиа, Бойко да даде, Бойко да оправи, сега на кой ще се жалите бе.
199
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За медиите е жътва! Изборно време - пари, пари, париии! Поръчваш и плащаш! Сега се плаща да се настройва народа, едни срещу други!! Този куxар си няма идея, че в чужбина "социалното дъно" е непостижима мечта за клетниците в България! Много сме зле българите в чужбина! :) За това 2 млрд. се внасят годишно в икономиката на България! :) Щот сме на "социалното дъно"! Дай Боже на всеки български пенсионер подобно дъно!
198
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Харалан ги разбира нещата
197
1
 
6
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
Слоганът на ГЕРБ "Работа,работа,работа" явно не се хареса на младите и заминалите в емигрантство .Разбираемо е,едните не искат да я започват, а другите просто разбраха що е работа в чужбина. Нека има шанс за всеки да се изплези!Печели най-дългия! Език, де.....
196
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво толкова е станало и го обсъжда лудо и сакато? Да бъде жив и здрав и да подпукват Тиквун и шайката. Желая им успехи!
195
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПринципноБългарите имат много добър защитен механизъм, кажи умнико за кого да гласуват, нали това им предлагат :)))
194
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо Слави трябва да говори след като си има ясни разписана процедура.Победителят, макар и с фалшификации е инспектор Жипков у той трябва да направи правителство.Само че никой не ги ще.
193
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо страшно не се е случило все още!Г-н Трифонов трябва да знае, че не го е подкрепила интелигенцията.Г-н Трифонов трябва да знае, че не е политик от ранга на Соломон Паси, например.Всъщност, г-н Трифонов не е политик.