Борисов потвърди: ГЕРБ подкрепя проф. Герджиков за президент

По думите му Радев се държи като президент, премиер, диктатор и управляващ
Обновена: 1 окт 2021 18:38 | 1 окт 2021 18:37,
260
Борисов потвърди: ГЕРБ подкрепя проф. Герджиков за президент
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ ще подкрепи кандидатурата на ректора на Софийския университет проф. Анастас Герджиков за президент, потвърди лидерът на партията Бойко Борисов.

Той допълни, че са се спрели на него тъй като президентът се избира мажоритарно и трябва да обединява народа.

Радев се изживява като президент, премиер, диктатор и управляващ. Това коментира лидерът на ГЕРБ.
„Познавам го Радев, не е такъв смелчага да каже, че се крия. Но ако го е казал … Той е много страшен. Той, Бойко Рашков са много страшни. Ние се крием, плашим се. Той да внимава Деси какво му казва”, допълни Борисов.

Според него ако Радев е прав и двамата излязат един срещу друг – държавата ще бъде разделена.

„Разделяме държавата на 2, мразим се, не се обичаме. Това ли е целта на президентските избори?”, попита Борисов.

„Мен ме интересуват парламентарните избори. Социологията за момента е добре”, каза лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
2
 
0
 
! Отговори
до 219 преди 2 години
Ей за такива като тебе дето не виждат по-далече от носа си сме на този хал. Ти не виждаш ли, че в цял има енергийна криза, която ще се залбочава тебърва. На тоя избирател Радевите министри му виновни. Ами ако виновен е измисления ко вирус и не само у нас? Поинтересувай се какво става в щатите, примерно и как им се срина стандарта.
207
3
 
2
 
! Отговори
Bai Van преди 2 години
Бацето с трите си мандата така ни обедини, че даже ни обедни и обиди, е верно не можа да мине бай Тошо като обединител, но се постара.Да и сега му е време за заслужена почивка от държавното разточителство, да не кажем еднопосочен туризм при Пеевски.
206
3
 
6
 
! Отговори
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА РАДЕВ преди 2 години
Той ще ви заведе в Евразия при мюсюлманските интелектуалци. Прав ви път! европеец
205
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Всички нес-рет-ници , ком-плек- сари и облъчени с лъжи ще гласуват за РР. Те няма какво да губят , защото нищо нямат , но понеже са злоб-ни , ще се кефят и другите хора да обеднеят като тях от жестоката инфлация.
204
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ха-ха-ха..................................................................... Управлява 3 мандата, щото фалшифицира изборите. Цецо е свидетел. ЕИ не знам какво толкоз е построил. Само знам, че в края и на трите му мандата сме ПОСЛЕДНИ В ЕС , И НЕ САМО, ПО ВСИЧКО. А ти си приказвай, не ми пречиш.
203
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** разбира се че социологията за момента е добре щото бая пари наливаш на социолозите си да те лансират на първо място.Но пак ще се сгромолясаш както на последните избори и партията ти пак ще е в изолация.
202
10
 
8
 
! Отговори
Аман преди 2 години
Оставете Радев за президент и ще се гласува да се внесе за всеки персонална машина за гласуване на цени от 50 000 лева без ДДС и без разходите за подръжка! И защо никой не пише на кого е приближена фирмата дето внася машините?Защо е само една? И как така нещо като таблет струва колкото 100 таблета? За да се купят ще изтеглят заем който ще се връща следващите 50000 години!Аман от Радев,Радевчета,Ради и Радовци!Просяци ще ходи и без тояга даже!
201
9
 
10
 
! Отговори
безпартиен преди 2 години
Като знам колко ни вдигнаха Радевите министри цените и магаре да предложат от ГЕРБ за магаре ще гласувам.
200
6
 
9
 
! Отговори
Марко ли е тоя преди 2 години
Според Б.Б. и МАГАРЕ да предложи за президент ще бъде избран за президент!!! Въпроса в случая е: Е ЛИ проф. ГЕРДЖИКОВ МАГАРЕ!!!!
199
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сбогом и на ГЕРБ и на Герджиков след изборите
198
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Губиш с този кандидат! Ако беше Бойко се кандидатирал, може би имаше някакъв шанс. Има много лелки дето си го харесват. Но това мекотело, просто забрави. колкото и дипломи да има, за другото знаем, че лъже, това с независимия и обединител, но аз съм човек естет, не може Ректор на университет да си вдигне панталона до гушата....Този не става!!! Ние вече Плевнелиев си имахме.
197
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв обединител е този? Аз не искам да се обединявам с мафията. Искам да се изчегърта. Първи на изборите ПП. Президент - Радев. Каквито и овехтяли академици от соца да ми влачите по медиите, няма да гласувам за това гербарско магаре!!!!
196
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко стига с тези номера от селски вечеринки. Твоят Президент на чекмеджето ще има точно 15 минути слава. С този избор, ти публично поздрави Румен Радев за победата.
195
13
 
11
 
! Отговори
Стига бе! преди 2 години
Стига сте разпилявали гласове!Всички срещу крадливото статукво на ГЕРБ и ДПС!Всички за Радев и Подкрепяме промяната, бой още на тур на президентските избори и Подкрепяме промяната - първа политическа сила! Това е начинът да изтрием от политиката толупа и оня с турската прародина!
194
15
 
1
 
! Отговори
fsdgf преди 2 години
Гласувайте за Костадин Костадинов. Нека изненадаме и Герб, и Радев, да знаят, че не са само те на политическата карта!
193
11
 
11
 
! Отговори
Избирател преди 2 години
Анастас ГЕРБерджиков, новото магаре на ГЕРБ! Регистрацията му се прави от юристите на ГЕРБ, избран бе за ректор на СУ с подкрепата на Бойко Борисов, сега ще ми се прави на обединител. Пешка герберска, какъв обединител си с подкрепата единствено на ГЕРБ и още някоя *** слугинажна партия около тиквата? Студентите затова ли протестираха? Повтаря герберските опорни точки като папагал. Договарят и подкрепа от ДПС. Безгръбначно мекотело.параван на мафията!
192
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добрия,лошия и Злия - български игрален филм.
191
8
 
4
 
! Отговори
Ехеее, преди 2 години
Колко му се иска на Фелдфебела да раздава присъди, и да се вживява за Самодержавец от азиатски тип !Добре че в Българите все още е останал някакъв инстинкт, и това ще си проличи на предстоящите избори!
190
13
 
13
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
Борисов с "престъпното" си мислене бил управлявал три мандата? Не тролчета мили, ако бяхте свършили и една малка част от това което ГЕРБ направиха през своето управление, нямаше да управлява три мандата! Хайде да си припомним на кого спираха Еврофондовете за кражби и далавери...на Станишев и Орешарски! И то всичките фондове! И нека напомним, че и досега плана за възстановяване още не е подаден към Европа!
189
9
 
9
 
! Отговори
Убеден преди 2 години
За България няма бъдеще и нищо добро не ни очаква , докато има такива като Борисов в политиката - *** , Злобен , Алчен , с БАНДИТСКО мислене и инстинкти !!! Създава хаос и сее разединение , а после се прави на загрижен и търси някакви измислени " обединители" , но само ако той лично може да ги командва без да има достойнството да носи отговорност - Елементарен принцип за манипулация на бедните и невежите , които той сам създаде със престъпното си "управление " цели 3 мандата !!!Долен индивид