Радев очаквал предизборна кампания на идеи, а не на копромати

Вдигнатият му юмрук обединил българите около ценности за успешна борба
Обновена: 5 окт 2021 13:05 | 5 окт 2021 12:45, Камелия Цветанова
316
Радев очаквал предизборна кампания на идеи, а не на копромати
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Моят вдигнат юмрук обедини българите около ценности за една успешна борба", заяви в Стара Загора президентът Румен Радев.

Още по темата

Той подчерта, че очаква на предстоящия вот за нов държавен глава резултатът да доведе до възстановяване на държавността, изкореняване на корупцията, скъсване на олигархичните зависимости и отваряне на хоризонти за модерно развитие на България.

"Очаквам кампания на идеи, а не компромати", каза Румен Радев, цитиран от БТА.

Той изрази подкрепа за запазване на комплекса "Марица Изток" и обяви, че това е вече негова "лична кауза".
По повод информацията в медиите, че има и българи в "Панама пейпърс", той заяви "Явно г-н Пеевски е по-видим отвън".

Румен Радев още веднъж изрази подкрепа за решимостта, с която кметът на Стара Загора се бори срещу войната по пътищата.

Като президент той обеща още веднъж да разговаря с министъра на вътрешните работи, за да бъдат изготвени законодателни промени, които да се внесат в следващия парламент.

На близките на пострадалите семейства в Стара Загора държавният глава изказа съпричастност, а на медицинските екипи - благодарност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 224Нали са граждани в БГ, требва да имат права, те си гимат по-принцип турци и роми, нали с това се различаваме от "Западните Балкани", тоест правим разликата :)))
202
3
 
26
 
! Отговори
Радев чао. преди 2 години
О, чао. Радев чао. Радев, чао, чао, чао.
201
10
 
0
 
! Отговори
До Гошо тъпото преди 2 години
Нищо не ти се разбира. Извади си първо арабския к*р от устата и тогава се говори. Не му стига мозъка да си смени езика на клавиатурата, а тръгнало да се изказва! Марш в харема на Ердоган при боко ханъм да се оплачиш!
200
31
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
За пръв път след 1989 година народа на България се обедини. Преди това все имаше разделение. Заслугата за това обединение е има президента Радев, но не само на него.
199
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки лев спасен от касичката на харем гроб е един млад арабин спасен от психическото малтретиране да трябва да продаде тялото си за да доставя гъзоудоволствия на членовете на харем гроб! Всеки лев който не стига до боко ханъм е един млад арабин който няма да се събужда от кошмарната гледка и да изпитва отвращение към себе си при мисълта за потния дирник на боко ханъм който му плаща за да го пълни!
198
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 221Никой не струва от политиците в БГ, хората са разочаровани :))) Иначе има супер богати люде, ама те са 1% от населението :)))
197
28
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Само мафията отрича, че президента Радев обедини всички срещу мутрите. Доста смелост се изисква да се изправиш срещу мафия овладяла почти цялата държава. А можеше като мутренските *** тук, да слушка и папка.
196
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв прекрасен рев са надали ханъмите от гроб. Знаят, че без да плащат няма кой да ги напъне отзад и затова реват, останаха без пари за тъпкачи, а са твърде грозни за да излъжат истински хомота за да имат връзка изградена от пълнене на задниците им! Затова е целия рев, нямат пари за да си платят да ги опънат! ДМС кампания за набиране на средства за нови араби които да зарадват харем гроб!
195
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вдигнатия юмрук означава агресия, аз като българин не уважавам това, щото ще последват грозни сцени :)))
194
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, кажи нещо за 30 кг.злато дето назначените от теб митничари проспаха!!!! Радев, кажи нещо за БТР-ите, дето същите почтени митничари дето назначихте проспаха!!! Или само Кокорчо трябва да отговаря? Той да не каже, че твойте съветници са ги назначили? Турски кораб направи десант на нашия бряг ей така. За държавност или разграден двор говорим? Конституцията нямала значение за Вас. Вие сте над нея?
193
2
 
28
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Тоя продължава напук на всичко което прави, да ни залива с лъжи и демагогия! Юмрукът му обедини платените агитки на Черепа , като в най-голямата пандемия насъскваше две агитки една срещу друга! Такова разделение на нацията сигурно не е имало, от 9септември1944година! Докато това недоразумение не бъде " изчегъртано" от политиката, държавата само ще върви надолу!
192
2
 
25
 
! Отговори
Стара песен преди 2 години
Щом на гарата пристигне дизелът червен значи Радев ти си уволнен :)
191
2
 
24
 
! Отговори
Нагъзян Изотзадзе преди 2 години
Радев, чао! Отиваш си, пич! Гледай си пенсийката и редовно ходи на проктолог щото тия хемороиди са ти изпили мозъка!
190
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уво служба не остана!
189
2
 
24
 
! Отговори
Володя преди 2 години
Господа, бригадите на ваш президент-ц.ензурират истините, които се пишат за Гумен Гадев..... Налага се да се шифроват истините за предателя на Болгария...
188
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фатме, усещаш ли народната любов?
187
1
 
30
 
! Отговори
Хунта вън! преди 2 години
радеф се заблуждава жестоко! юмрукът както и нацисткия поздрав-вдигната ръка не може да обединява. Той сее раздори, омраза, насилие, конфронтация. Време е това да спре и президентството да бъде поето от уравновесен и интелигентен човек, който ще олицитворява единството на нацията. Време е радеф да си ходи!
186
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха! Вдигна юмрук след като Гешев му влезе в задния двора. Цяла година говори за чекмеджета. Сега мълчи като ремсист за публикациите в същата Афера.бг, която пусна за чекмеджетата и Мата Хари. Щото са за него и неговите хора. Ми да спрем с компроматите, но неговите Бабикян и Т.Дончева пуснаха лъжата за"доктор хонорис кауза"на Борисов! И снимка на кандидат-вицето на връх заедно с Караянчева. На предишните избори, ако бе мъж щеше да спре гнусната кампания срещу Цецка. Плюеха само външниия й вид!
185
1
 
40
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Идеи и ценности ... ? ... твоят вдигнат юмрук роди твоята борба, подобно на един Главнокомандващ който навремето роди своята борба, наречена от него "Моята борба" ... та и твоята борба в момента ни остави без Правителство, без бюджет, с разединен и фрагментиран народ, политици, обществени организации и съсловия, с неработещи институции и един потъващ кораб край Яйлата, който се превърна в олицетворение на цялата ни безхаберна държава ... !!!
184
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГАДЕВ ЧАКА ПРЕВОДИ ОТ МАФИЯТА