ВТУ давал дипломи на хора, които не са стъпвали в университета?

Милен Михов подал сигнал до прокуратурата за случая
82
ВТУ давал дипломи на хора, които не са стъпвали в университета?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Кандидатът за президент от ВМРО доц. Милен Михов, който е бил уволнен от Великотърновския университет обясни защо се е стигнало до тази ситуация.

„От дълго време водя война с ректора на университета, защото той наложи управление на страх, подчинение, заплахи и уволнения”, каза той пред Нова телевизия.

Още по темата

Михов припомни, че преди 3 години е изпратил сигнал до прокуратурата за обучението 175 на италиански граждани за придобиване на учителска правоспособност.

„Сигналът е за формално провеждане на обучение и на практика печатане на свидетелства за учителска правоспособност в България за италиански граждани, които никой не е виждал”, каза доц. Михов.
„Подаването на сигнала беше мой граждански дълг. Знаеш, че това ще има реакция за мен. И първия ден, в който се върнах след мандата ми като депутат, бях уволнен. Подал съм жалба в съда във Велико Търново”, обясни той.

Той категорично отхвърли обвиненията за „обръчи от фирми на ВМРО”, участвали в ремонтите на университета.
„В заповедта ми за уволнение няма нищо подобно”, каза доц. Михов. В нея бил написан като мотив за уволнението му подадения сигнал до прокуратурата и МОН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е партията на Българските шпиони и доносници.Това е причината вече само доносници да гласуват за тях.
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От Москва това ли казаха да кажете.Този е предател на Универзитета.Такива не ни трябват.Написал това фалшиво показание за да превземе управлението на унверзитета.С доноси стигат до власт.Същото е правили и Балтов.После казва,че от ДАНС са му наредили да пише доноси.Агент К.К. е бил същия яко доноси срещу хората.
28
2
 
8
 
! Отговори
Мухаха преди 2 години
Сега се сетихти. Те, тия дето си напазаруваха дипломите преди 30г. в началото на демокрацията вече са уважавани професори... държавни служители на весоки постове и епидемиологични експерти ....
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Пазарджик неграмотни милиционери от села и паланки получават дипломи по национална сигурност от местният университет. 99% от тях дори не знаят къде се намира, но са кадрите на ДПСкоито в последствие, с фалшивите си дипломи се назначават на РЪКОВОДНИ длъжности в системата на МВР. Закривай тази държава.
26
0
 
8
 
! Отговори
орнитолог преди 2 години
Ректорчето направи гОлема реклама на доцента, сега всеки знае кой е Михов
25
0
 
10
 
! Отговори
тя преди 2 години
Какви са тези ВУЗ на толкова малко абитуриенти!
24
0
 
12
 
! Отговори
тя преди 2 години
Фалшиви дипломи има и затова при назначаване на работа трябва много да се внимава !
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И с Югозападналия университет е така.
22
2
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Прекалено много внимание към партия,която не е на дневен ред.
21
0
 
9
 
! Отговори
опетков преди 2 години
До Тъжни факти Малко си в грешка. Научни работници, асистенти, аспиранти по време на соца ставаха само и изключително комсомолските секретари от вузовете. След това те станаха доценти, професори и т.н. Тъжен факт и от МЕИ Варна, където 99% бяха такива. И мафията им продължава да го управлява.
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освен Универзитети с фалшиви дипломи ,ВМРО също така е фалшива и анти-Българска партия,изцяло подчинена на руската олигархия.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
О, връзката ВТУ - ВМРО я има от доста години. Видиш ли някой от ВМРО с профил историк или нещо подобно с завършен ВТУ разбирай, че е дадена по втория начин.
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НЕЕ НОРМАЛНО В БГ ИМАШ 30 000 УЧЕНИКА И 30 УНИВЕРСИТЕТА ГНЕЗДА НА КОРУПЦИЯТА ЗАКРИВАЙ ТОВА
17
4
 
7
 
! Отговори
D преди 2 години
Какъв дълг, просто не са ти дала да бръкнеш в кацата с меда и затова си се раздрънкал.
16
0
 
14
 
! Отговори
Добро утро преди 2 години
Не е само ВТУ, ами Свищов, ами всички останали
15
5
 
16
 
! Отговори
Помнещ преди 2 години
През 90те тумора Вмро се настани в приемника си ВТУ.Историческия факултет беше заразен от фашистки теории и простотии.Михов паразитираше върху учебното заведение ,за да си върти и мръсния бизнес.Правеше се на нещо повече,връткаше се,пускаше плоски шеги.Завиждаше на умни и красиви студенти щото никоя не му връзваше.Дойде новия ректор и спря вакханията.Просто спря кражбите на Михов.Михов и онзи свищовски ректор са пример за корупция във висшето образование..
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясно защо се кандидатира тоя лъжец.Да води кампания срещу ВТУ.Впрочем през 90 те старите ректори на Вту допуснаха тумура Вмро да пробие в университета.Тези нахалници бяха обсебили напълно историческия факултет.Тумутът се разрастна и завладя целия уиверситет и прави чест на сегашния ,че оперира този раков организъм.Михов ще плюе злобата си,но фактите са ,че е крал и то доста от университвта.Хваща се за дистанциоонното обучение,но то добро или лошо е факт.Михов,всяко нещо се връща.
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е само този университет.Има много такива.Политиьите ни имат такива дипломи.Проверете кой политик какви дипломи има.Проверете директорите на държавни предприятия и институции.Имат дипломи за различни професии.Дава им се това от което се нуждаят за да управляват.И това е масово.
12
2
 
6
 
! Отговори
има преди 2 години
До Зрител Жена му също е професор в университета!Имат син!
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убеден съм на 100%,че е така, в другите университети е същото, в СУ където съм учил имаше хора, които изобщо не съм виждал през цялото следване, които накрая дойдоха да си вземат дипломите.