Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха

Той призова партиите да накарат симпатизантите си да се ваксинират
Обновена: 19 окт 2021 13:39 | 19 окт 2021 13:27, Нели Христова
700
Борисов: Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха
Снимка: БГНЕС

Последната дума на хората трябва да бъде победа - не да се мразим, а точно обратното. Аз съм готов да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се ваксинира. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе на посещение в Дупница.

"Да направим 50-60 хил. ваксинирани на ден. Да следваме Европа - само това е начинът да излезем от пандемията", допълни още той.

Още по темата

"Мисля, че сега трябва да се търси обединение", заяви Борисов и обвини президента Румен Радев, че разединява нацията, а служебният кабинет - че е изпуснал инфлацията и цените на стоките.

"Стягайте се, не се поддавайте на провокации", призова лидерът на ГЕРБ поддръжниците на партията. "Аз мисля, че не само това, което сме направили по градовете, видя се за 6 месеца - четири пъти повече платихте за ток, спряха се всички инфраструктурни проекти, цените растат нагоре, няма никакви мерки, нито ваксинационна кампания. Само 6 месеца съсипаха всичко, което години градяхме", каза той.

"Първото, което трябва да направим всички политически партии, е да накараме симпатизантите да се ваксинират. Видяхте Америка, Европа... пълни стадиони, всичко работи, вече и без маски в самолетите. А ние от днес ще имаме мерки за затваряне. Срамувам се от това, което Радев и Кацаров направиха. Когато на цял свят тръгва да му работи икономиката, ние ще даваме пари от бюджета, да подкрепяме бизнес, да подкрепяме хората да отидат някъде. От къде, на къде хората ще плащат за тестове? Донесли сме безплатни ваксини. Къде е логиката?", каза още Борисов.

"Утре сутирнта децата няма да отидат на училище, вечерта ще се съберат в дискотеката. Или някой не иска да се ваксинира, а аз или данъкоплатеца трябва да му плати теста, за да отиде на ресторант? Къде е логиката? Европа и Америка ни показаха как става. По 50-100 хил. на ден трябва да се ваксинират. Да, не е популярно, на хората вече им омръза, но имаме 212 умрели, болниците са пълни. Ето това ни донесоха", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


700
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
492
14
 
15
 
! Отговори
znnajko преди 2 години
Долу вмирисаните зелени чорапи, вън служебници ! Казах. мине не мине накоя година добре и все се намират едни празни глави да се докопат до властта и по се рат ,нагласиха близки и родата на пост чета да лапат и друго не ги е еная, стискат ко кала, пишете колкото си щете , но знайте че бъдеще за нас, няма !Ако изберете фигура нта, ние няма да стойм тука, ЧАО (до червените *** пиша )
491
12
 
19
 
! Отговори
neadekvatnost преди 2 години
цялата му партия, приближените му, незконно избрани кметове, назначени чиновници и други от тази феодална структура, трябва да бъдат разследвани от граждански движения за огромните разхищения на обществен ресурс, с цел лични облаги на малка, властваща групировка, за да има някаква справедливост в обществото и нагласа за бъдеще; неадекватната им публична изява, подкрепена от медиите е само подигравка с хората в страната
490
15
 
18
 
! Отговори
иво папазов преди 2 години
ей г.ъ.с ...айде да млъкнеш вече а? ревеш за магершки *** май май
489
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ко стана бе Баце, нали уж ваксата нямаше да е задължителна, това пееше преди половин година, що сега обръщаш палачинката
488
15
 
25
 
! Отговори
Муравей Р. преди 2 години
Тавариш Барисов, твоите постижения са ялови за народа, но не и за теб и твоите калинки. Пусна тол система, назначи 1000 хрантутника в нея с 500 нови коли и сега тази система се дотира от винетките.
487
14
 
12
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Много интересно разсъждават комунистите, кой ще управлява не зависело от българския избирател, а каквото кажеш...Рашков/Алкохоликът/.Тия май, верно си поверваха!
486
8
 
7
 
! Отговори
Да да преди 2 години
До НЕ СЕ КОСИ ,БОКИЧ... - Ще влезете , но не е много сигурно , а и бъди повече от СИГУРЕН , че няма да е като " гъбчета " !!!
485
20
 
22
 
! Отговори
Киркова преди 2 години
След 14-ноември,Р.Радев ще е президент на България,за още пет години. Ти батка къде ще бъдеш,само Бойко,но Рашков може да каже.
484
21
 
17
 
! Отговори
дизел преди 2 години
Червенушките яко тракат по клавиатурите, скърцат със зъбки, злобарчетата налазили всички форуми и плюят отрова, белким опазят ***, ама няма - такаите си , че ви иде края и вашия и фатмаковия...
483
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако беше мъж и излезе и твърдо заяви че вярваш на всяка дума на компаниите с ваксини и започна задължителна кампания с рис за рейтинга си ,това щеше да е добре! Само че ти затвори българите в локдаун НЕ СЕ ВАКСИНИРА ,започна лайфове по фейса как обикаляш страна с държавната джипка и гориво на наш джоб повереме на локдаун .
482
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, нека гласуваме така че герб да спечели ... 10 % ще да са им много :)
481
30
 
18
 
! Отговори
Burgas- vaj vaj преди 2 години
За 6 месеца ,затънахме от некадърнота фърчило, Прав е Бойко, да е жив и здрав ! пак за него ке гласуваме!
480
18
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз се срамувам че ти беше премиер 12 години. Необразован, неук човек, паталогичен нарцис ,интригант, шмекер, довел България до една оскотяля, опростачена територия. Главната причина хората да не се ваксинират си ти. Абсолютно изгубено доверие към държавата.
479
16
 
16
 
! Отговори
Да си знаете отсега преди 2 години
Само ТЪ..К може да вярва на Борисов ! Дайте му власт пак и после да не пеете друга песен ?!
478
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако Радев и Кацаров с Указ са сменили приемните изпити и условията за пребиваване в Психиятрията, ОК, Боре е невинен до доказване че Указът за Психиятрията е в разрез с Конституцията
477
8
 
10
 
! Отговори
Бою Тиквочето преди 2 години
Според вас всяко такова изказване колко процента отгоре ми носи? Аз смятам че качвам поне с половинг процент.
476
6
 
17
 
! Отговори
Алллоооо преди 2 години
Къде са днес манолините майки, хажигереняйцаров, бабуин бабакян, мине културния, да излезнат на плошада и заедно с РР да кажат гръмко за успехите от протестите м.г., Те успяха станаха депутати, министри, и пак искат.... а за нас хората оставиха скъпи храни, болести и смърт, депресия и студ... Сигърно са знаели защо ги разнасяха тия черни чували... а будалите мислеха , че майтап си правят... Служебните ни УБИВАТ, хора, бягайте от тука...
475
6
 
6
 
! Отговори
Грухчо преди 2 години
Квиии.....
474
3
 
5
 
! Отговори
Ха, ха,ха, СМЕХ преди 2 години
Е...НЕМА ЛАБАВО , ОБАЧЕ ....ПЪРВО ШЕ Е БЪЛГАРИЯ ТАЯ ЗИМА!...А ЗА БРЮКСЕЛ ---КОГА ПАДНАТ НА КОЧА МАРТИНКИТЕ, 564...!
473
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До МАРШ В ЗАТВОРА Миличък ти не можеш да се оправиш с простото смятане , искаш да управляваш и наставляваш. 2021-15 = 2006г. Какви бяха тогава заплатите и почивките? Как е сега при теб.