Борисов обвини Радев, че е лично отговорен за кризите - инфлация, скъп ток, поскъпване

Трябвало да уволни Кацаров, защото вършил престъпления срещу народа
620
Борисов обвини Радев, че е лично отговорен за кризите - инфлация, скъп ток, поскъпване
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Като какъв кандидат-президентът Румен Радев свиква правителството? Къде е Стефан Янев? Единственото, което трябваше да направи днес Радев беше да уволни Стойчо Кацаров. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Асеновград, цитиран от БГНЕС.

Още по темата

„За разлика от Румен Радев аз съм отговорен човек. Когато разбрах, че е възможно “Астра Зенека” да дава странични ефекти, я спрях незабавно. Но обиколих целия Европейски съюз, за да осигуря 3 млн. дози други ваксини! Сега лъжат хората и ги ваксинират с препарати с изтекъл срок на годност“, заяви Борисов.

„Здравният министър на Румен Радев върши престъпление към народа. Продадоха и подариха нашите ваксини на други държави, сега поставят на българите ваксини с изтекъл срок на годност? Работят ли тези ваксини? Безвредни ли са за живота и здравето на хората? Уплашеният Радев видя, че ваксинират хората с изтекъл срок на годност - затова свика среща на тема коронавирус. Имитира фалшива загриженост, но истината е, че го е страх, че ще загуби изборите“, коментира Борисов.

„Вместо да понесе отговорност за хаоса, Радев си прави предизборен пиар с коронавируса и имитира загриженост. Две години безхаберие. Помните ли, че се качи на Шипка, за да каже, че няма коронавирус?! Защо спряха зелените коридори? Ние правихме по 43 000 имунизации на ден. Румен Радев е лично отговорен за кризите, които тресат България в последните месеци - чудовищна инфлация, бум на вируса, ръст на цените на тока, газа, на стоките“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Васил Велев вчера разкри, че над 88 милиона са били откраднати от търговците на ток. Изтекли са по “пътя на Копринката”. Вече почвам да си мисля, че вдигат цените на тока, за да крадат. Призовавам Румен Радев да си уволни некадърните министри и да приложи доказано работещия ни модел за справяне с енергийната криза. Готов съм да му пратя Делян Добрев още днес!  Бойко Рашков какво ще извади срещу нас този път, за да замаже хаоса и кризите?! Преди твърдеше, че ядем хора, ами сега? Служебният кабинет стана за смях - вече повече от месец не могат да намерят въжета и влекачи, за да изтеглят “Вера Су” от Черно море. Безхаберието им трови морето! Днес отново прекратиха операцията с мотива, че им се било скъсало въжето. Сигурно ние сме виновни и за това?!“, попита реторично Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


620
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
6
 
10
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Даа Радев е виновен за цената на газа и тока в цяла Европа ! Съсипаха го тоз ЕС!
67
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо тока и газта са скъпи ли?Попитайте Борисов кого назначи като шеф на БЕХ/български енергиен холдинг/,който управлява всички енергийни източници.Това е лицето Валентин Николов,виден гербераст,завършил ДВГ,което няма нищо общо с енергетика и бивш търговец на банички.Е,сега обяснихте ли си защо тока и газта са скъпи?А,народе....?
66
3
 
3
 
! Отговори
Работете! преди 2 години
Сега само ще се обвинявате ли?! Работа трябва да се върши! А май това е много зорно!
65
13
 
10
 
! Отговори
Радев потъва преди 2 години
Открийте петте разлики между правителството на Радев и потъващият кораб Вера Су. Прави сте, единствената разлика е, че едното е кораб, а другото е некадърното правителство на Радеф, потопяващо постепенно България.
64
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадливата Тиква съвсем го е изперкала психопатията...
63
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На снимката виждате ромския Ал Капоне от Банкя! хахаха Как сме го търпяли 12 години, не знам!!!!!
62
10
 
6
 
! Отговори
до Тодор Живков преди 2 години
По татово време държавата беше фалирала, имаше режим на тока, а магазините бяха празни.
61
8
 
15
 
! Отговори
българин преди 2 години
Лично ти си виновен,за всичко което се случва в държавата ни др Борисов! И никой друг!Не спря да искаш и искаш " властта"! Защо?Защото без нея си г-н Никой!Ти не че си бил някой до сега!Народа ти показа,че ще им избори,докато не се оттеглил! Тези избори Не са случайни!И в парламента не Искат партията ти вече!За теб гласуват твърдо администрацията ти,полиция и пожарна! И то пазещи си хляба!-:(Жалко но факт!Так ги държа да гласуват и те " избират"12 г!! Приключи с властта! Новите партии те изхвърл
60
8
 
10
 
! Отговори
С крадените пари преди 2 години
Борисов използва банди които тероризират обществото!
59
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При Тодор Живков когато бяхма със СССР нямаше пари от СССР, а България беше сред 30те най-развити икономики в света на 27 място, и българите живееха на средноевропейски стандарт на живот.....Да, живеехме с опашките за почти всичко, Корекомите, токовите и водни режими, икономика тип брак, списък за цветен телевизор или мотопед Симсон и софийското жителство! :)))))))))....Мога още факти да напиша!
58
12
 
7
 
! Отговори
Здравко преди 2 години
Радевите троляци са много смешни.Те са като строени на плаца глу- паци и щом Борисов се появи получават заповед-старт,зааа-почни ...атака.Тъ...па...Ци
57
3
 
7
 
! Отговори
Ro преди 2 години
Самият факт, че ЕС го търпяха години наред и го потупваха по рамото, за да си осигурят гласове в парламента, докато иначе се бараха за стожери на справедливостта и европейското право, говори на какво ниво са и колко трябва да им се вярва за всичко. Абсолютно невменяем тип, долнопр0бен слугинаж като Радев и сие.
56
7
 
21
 
! Отговори
иво преди 2 години
Мутрата Борисов и другарчетата му окрадоха България.Това е ясно и на децата.Без затвор Боко Тиквата няма да се размине.Може да го спаси единствено психиатрията.
55
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Христо Ковачки - аверчето на Доган и тиквата изкупи целия евтин ток от АЕЦ и го изнесе зад граница. Това, което се случва е милиционерски сценарий на ГЕРБ-ДПС.
54
3
 
15
 
! Отговори
Пашата преди 2 години
Борисов използва банди със СРС апаратури които манипулират обществото!
53
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Путюмринкин да пита господарите си що има северен поток две а няма азербейджандки едно
52
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов срина България до страна от третия свят за 10 години.
51
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти,мутро,започна войната срещу Радев.Единствения,който се изправи срещу твоите простотии,кражби,рекет и ламтеж.Ти го псуваше и нападаше през цялото време,защото не ти върви по гайдата,като онова мекотело.Какво искаш сега?
50
13
 
8
 
! Отговори
Жан Виденов преди 2 години
Сега като видите Радевата зима, ще си спомните с умиление за мене и Луканов
49
5
 
12
 
! Отговори
До 28 преди 2 години
Твоят Борисов строи интерконектора 10 години и още не е построен.Ако беше,сега щяхме да ползваме азерски газ,който е много по-евтин.Ама на неграмотните тролчета,на които само им плащат,за да плюят,а хал хабер си нямат от енергетика,какво да обясняваш.