Василев кани Борисов на публичен дебат - къде са 8 млрд. лв.

Лидерът на ГЕРБ ще решава къде и кога да се проведе той
348
Василев кани Борисов на публичен дебат - къде са 8 млрд. лв.
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев предизвика лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на публичен дебат.

Още по темата
Покана е била изпратена днес в централата на ПП ГЕРБ от името на Василев до Борисов.

"Г-н Борисов,
по повод на вашето изказване пред медиите от изминалите дни: "Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен", Ви каня официално на дебат, в който хората сами да преценят грамотността на всеки един от нас. Готов съм публично да се изправя срещу Вас и, базирано на грамотно четене и боравене с факти, документи и доклади да покажем на българския народ къде са техните 8 млрд. лева", пише в поканата, съобщиха от "Продължаваме промяната".

Василев оставя на Борисов да реши къде и кога преди изборите да се състои дебатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


348
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
11
 
12
 
! Отговори
Ой преди 2 години
Дали се краде решава българския съд а не някой си от някъде си.Тези неща са уточнени и прецизирани в Конституцията.На какъв се прави малкия асенчо?!?
190
6
 
9
 
! Отговори
А дано преди 2 години
И без дебат се знаят къде са. Въпроса е дали ще се изземат.
189
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"Борисов пое България с МРЗ-201лв.При цени на бензин А95 2.05лв,ток 0.17,хляб 0.85,пералня среден клас 600лв,хладилник 500лв,маратонки адидас 100лв.Остави я с МРЗ 650лв и почти същите цени на гореизброените социално-битови разходи." И бяхме с по-висок стондарт от Румъвия и накрая сме с 30-40% назад от тях. Когато си тръгна почти всички хранителни стоки са двойно, по-високи данъци, вода, ток и парно. Допълнително дълг от над 30 млрд лв. А битовите стоки ни зовисат от нас.
188
12
 
13
 
! Отговори
ТОЯ МИШОК преди 2 години
ОТ КОЯ МАХАЛА Е :)))
187
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наглеци такива, Г-н Борисов не може да ходи на такъв дебат защото има скъсан минискус на гласната струна.
186
10
 
21
 
! Отговори
МЕЧ преди 2 години
Интересно защо ли така преди изборите всеки гледа да се докопа до шлифера на Борисов нали го изчегъркахте
185
9
 
24
 
! Отговори
Смях преди 2 години
Кога Тиквата е бил на дебат хаххааххаах?Ходи само по студия при мисирките от Бнт,Бтв и Нова с предварително заучени въпроси!
184
9
 
22
 
! Отговори
dru преди 2 години
Б.Б. никога няма да дойде в тв студио ! За дебати пращаше Цецо асансьора , но го изгони от немай къде . Той може да обижда и само това . Друго може би кюлчета знае да крие...но с дясната си ръка Гешев може да ги привикат някой ден !
183
14
 
18
 
! Отговори
Кьорфишеци преди 2 години
Асенчо, ти хубаво каниш, ама ти можеш ли да докажеш, че тези пари са окрадени, или си пускате поредният кьор'фишек. Борисов после да се обяснява, че не е камила. То не бяха чекмеджета, не бяха извънбрачни, къщи и каквото се сетиш. Ама нещо не ви се получава и затова си спретнахте машинното гласуване, че така лесно се фалшифицира вот. Ех, вие та'рикати, дето великата Америка на' гло и на'хално ви натрапва. Без'родници и без'дарници сте и ще ошушкате държавата, докато заприлича на територия.
182
7
 
16
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Ще дойде, чакай го ! Всеки може да си кани всеки, само че му изпраща всички въпроси предварително. Такъв си е регламента по света, иначе се превръща в една безпирна говорилня и излагация. Откланят Вниманието от Кирчо Петков, то е ясно.
181
10
 
17
 
! Отговори
Тоя преди 2 години
Да изпрати покана на Гешев да дебатират как се погазва Конституцията и НК вместо да се прави на велик финансист. Щото беше оправил държавата за няколко месеца, аз по зле не съм живял и по Виденово време.
180
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов пое България с МРЗ-201лв.При цени на бензин А95 2.05лв,ток 0.17,хляб 0.85,пералня среден клас 600лв,хладилник 500лв,маратонки адидас 100лв.Остави я с МРЗ 650лв и почти същите цени на гореизброените социално-битови разходи.
179
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до преброителя.... ти щом искаш глаДувай за лъжците от Харвард, после да не цивриш в Бюрото за социално подпомагане, че си останал/а на студено, тъмно и влажно без храна
178
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Споко, ти, канадеца и дубаеца ще имате скоро дебат с Гешев.
177
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Василев съден от съдружник, Кирил Петков влиза в политиката с фалшива декларация. Тези хора на какво се надяват? Видяхме ги като измамници. За каква почтенност бълнуват? Празни думи.
176
10
 
22
 
! Отговори
АБЕ , КОКОРЧО.... преди 2 години
ТИ КЪВ СИ , ТА ДА КАНИШ БОРИСОВ НА ДЕБАТИ ....ЕГАТИ....ХА,ХА,ХАААААААА
175
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кокорчо взимай Петков,Радев ,Кацаров и елате на Орлов мост ,там има дебат за тока,горивото ,цените въобще и зеления сертификат,елате и обяснете ,вие сте мъже и можете,заповядайте!!!
174
10
 
19
 
! Отговори
умната преди 2 години
Василев , както е тръгнало май и тебе Гешев ще те привика на спявка , но без покана, а и с осигурена охрана. Авера ти вече се е запътил натам.
173
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов изправи България преди 10 години. Да си спомним за спрените фондове от ЕС. БСП мълчи, защото ги показва, като мързеливи и необразовани. Евала на такива осъзнали се мутри.
172
15
 
19
 
! Отговори
ВЪШКАРИНО... преди 2 години
...ТИ ЛИ ЩЕ КАНИШ БОРИСОВ НА ДЕБАТ.....Я СЕ СКРИЙ ...ХА,ХА,ХАААА....КАТО КЪВ ЩЕ ГО КАНИШ , КАТО СИ ОЩЕ ...."ГОСПОДИН НИКОЙ"..../!