Борисов отсече: Локдаун трябваше да въведат още преди 2 седмици

Такава била световната практика при много заразени
507
Борисов отсече: Локдаун трябваше да въведат още преди 2 седмици
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Болниците са препълнени, лекарите не получават пари. Не въвеждат адекватни мерки, това обижда един доктор. Става въпрос за много човешки животи. Дадохме им модел, не искат да го ползват.  Локдаун трябваше да въведат още преди 2 седмици". Това каза бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с избиратели в Хаджидимово.

Още по темата

"Продължават да философстват какво трябва да се направи. Те са нерешителни, слаби и лъжливи хора. Световната практика го доказа - има ли много заразени, то трябва да има и локдаун.

Много човешки животи тежат на съвестта на Кацаров, а днес го гледах как този малък уплашен човек се оправдава. Абе, Стойчо, как ние сме управлявали тогава, бе брат? Как когато ти си говорил глупости и с Радев блокирахте всяко наше действие ние управлявахме кризата? Хората измират сега и всичко това е на ваш гръб. Господ връща всичко, а вие преди горихте маски. Излъгаха хората със зеления сертификат. Какво значение има, че днес си ваксиниран, ти след месец ще си защитен", каза Борисов по повод сутрешното интервю на служебния здравен министър Стойчо Кацаров.

"Аз бих въвел тотален локдаун и задължителна ваксинация за рисковите групи. Аз знам колко нощи не съм спал когато като премиер виждах данните за починалите. Нека сега да направим юмрук и да излезем заедно. Една дума няма да каже Кацаров, а тоя негодник отиде и ме даде на прокурор за ваксините", каза още бившият премиер, цитиран от „24 часа“.

"Аз когато взимах тежки решения Радев ми се подиграваше от Шипка, че няма коронавирус. Те ламтят само за постове, а за човешкия живот не им пука. Сега лъжат и родителите за близалките-тестове за деца. Нали, ако има болно дете на опашката, където трябва да го тестват, то ще трябва да бъде карантинирано. Ами другите?", попита бившият премиер.

"Не става въпрос за дебат или кой ще излезе по-голям бабаит или прост. Какво ще ми каже Радев на дебат? Какви бяха цените на тока 11 години и какви са сега? Какви мерки за бизнеса и помощи дадохме ние и какво има сега? Бизнесът сега изнемогва!Дадохме им моде л, а те не искат да го следват", заяви лидерът на ГЕРБ в отговор очаква ли дебат с Румен Радев.

Той попита хората колко са поскъпнали дървата и раздаде автографи. Призова ги да се ваксинират. 70 процента като минат вече ще е друго. Всеки ден медиите дават информация каква е ситуацията в Германия, Америка и в другите държави, каза още Бойко Борисов.

"Тъкмо реша да се пенсионирам и аз и... те пак ни връщат", сподели той на свой симпатизант, който каза, че вече е пенсионер.

"Компромати всякакви има, но и истини всякакви има", допълни той.

"Продължават да си назначават свои хора, а има още малко време до изборите", каза Борисов.

"Къде е лошото след като мине изборът от ЦИК да преброят листовете. Единственият риск, от който те се страхуват, е да не съвпаднат резултатите от софтуера и квитанциите. Да им излезе далаверата - заради това пищят сега така", каза Борисов по повод решението на ЦИК да броят разписките и недоволството от страна на т. нар. "протестни партии".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


507
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
315
29
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласуваме за ГЕРБ! Да управляват още дълго!Те знаят как да го правят!
314
7
 
17
 
! Отговори
. преди 2 години
И като затворите всичко да не би изкуствено създаденият вирус да изчезне веднага.Друг диктува правилата не ти.
313
10
 
33
 
! Отговори
Емилия преди 2 години
Този крадец на едро, защо още не е в затвора или на бесилото ? Вместо да се скрие в миша дупка,че на някой ще му падне пердето и ще го вкара в гробищата тоя наглец долен. Колко народ прокуди в чужбина, колко майки разплака,че децата ни избягаха отвратени от всичко, което този Тиквон направи с Родината ни! Майчините клетви ще те стигнат ,Мутро Банкянска! Дай Боже ! Амин!
312
7
 
22
 
! Отговори
USA преди 2 години
АВЕ БАЦО ШО Е БЕЗ МАСКА ? ПУСНАЛИ ПЕСА БЕЗ НАМОРДНИК БАБИТЕ СЕ СКРИЛИ !
311
32
 
13
 
! Отговори
Радев жаалък преди 2 години
Радев, остави закачките с Борисов и кажи защо се изплю върху Контитуцията?
310
12
 
27
 
! Отговори
магаревъд преди 2 години
И кво правиш на предизборни рейдове, бе борисов! Пандемия има бе борисов, заразените се увеличават, хората умират, ти правиш предизборни манифестации да обясняваш колко е гаден радев. Заминавай обратно във фейса и там стой. Докато не ти бъде забранен достъпa до интернет. Долу бойкоборисов предателя! Никога вече герб!
309
8
 
26
 
! Отговори
магаревъд преди 2 години
Борисов, свиньо_ислямотурска! Локдауна трябваше да настъпи на първи септември, след като стана ясно ваксинираните са твърде малко. Ама гербавата пропаганда лаеше против радев колко е лош и организираше стачки и протести. И се отърка у антивакса, и пригласяше на мангъровите брътвежи! Още преди да бъдеш изхвърлен от властта вече бяха вдигнати всички мерки срещу пандемията и допуснахте антивакс пропагандата сипана от русия. Долу бойкоборисов предателя! Никога вече герб!
308
4
 
6
 
! Отговори
обективен преди 2 години
До 338 затова се отказах да гласувам за тях и ще подкрепя Възраждане.
307
7
 
2
 
! Отговори
Маски преди 2 години
Йотова днес е празнувала Хелуин в Южен парк
306
12
 
5
 
! Отговори
Кво става преди 2 години
Радев е умрял днес го нямаше в южния парк. ПИК пише че нещо е катастрофирал
305
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ=НАСИЛСТВЕНА ВАКСИНАЦИЯ!
304
7
 
5
 
! Отговори
Киро японеца преди 2 години
Някой ще ми каже ли, колко е часа сега - тук пишат само комунисти и ще те излъжат
303
3
 
10
 
! Отговори
USA преди 2 години
БОРИСОФ ОТСЕЧЕ МАРКУЧА НА КОИТО СЕДЕШЕ !
302
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Срещу комунистите не можете да спечелите честно, затворете бабите в мазето както направи Рашков на предните избори
301
20
 
7
 
! Отговори
Бау преди 2 години
Ако господин Борисов беше на власт до сега да ви е ваксинирал всичките и да ви е затворил още преди 2 седмици. Само ГЕРБ!
300
1
 
2
 
! Отговори
USA преди 2 години
БОРИСОФ ОТСЕЧЕ МАРКУЧА !
299
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народе. Никога повече Герб на власт. Тия ще доунищожат държавата и народа. Народен, военен съд трябва за герберите и аз съм готов да изпълня присъдата
298
4
 
14
 
! Отговори
Киро коравио преди 2 години
Тоя *** не спира да говори глупости. Не усеща ли че никой не се впечатлява от неговите глупости. Стягай трътката за централния нищожество
297
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой ще ми каже ли, колко е часа сега
296
5
 
16
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Тоя до оня ден беше единственият партизанин в страната.Показваше се пред мандри или скрит в някакъв автомобил. Сега се репчи, ама не смее да излезе от пълна нелегалност и посещава малки селца и градчета.По лъжлив престъпник и наглец не съм срещал.Ако знае какво го чака!