Кутев: Най-лошият сценарий за правителство е ГЕРБ - ДПС

Никой не подготвя манипулация на вота, увери той
9 ное 2021 11:08, Анисия Иванова
381
Кутев: Най-лошият сценарий за правителство е ГЕРБ - ДПС
Снимка: БГНЕС

Никой не подготвя манипулация. Целият медиен шум около машините е опит да се създава напрежение сред обществото преди изборите от определени политически сили. Това заяви пред Нова телевизия говорителят на служебното правителство Антон Кутев.

"Не мога да разбера какъв е тоя хъс на "Сиела Норма“ точно сега да доставя машини, част от които били за Грузия. Тази неделя има избори в България. Лично аз бих ги помолил да почакат с доставката на машини за Грузия с една седмица, докато минат изборите у нас. Много ми е странна тая активност точно сега", каза Кутев за откритите първо 258, а после още 150 машини.

Още по темата

"Най-малко ние – служебното правителство, които имаме за задача да организираме изборите, имаме интерес от подобна активност. Не е моя работа да коментирам дали „Сиела Норма“ участва в някакъв заговор. Ако участва, това е криминално деяние и с това трябва да се занимават други служби", добави Кутев.

Според него Борисов често бърка фикциите с реалността.

"В момента за пореден път е така. Колкото и да се опитва да напомня за „Костинбродската афера”, нека си спомним, че там имаше отпечатани готови бюлетини и щяха да се използват от ГЕРБ", поясни говорителят на служебното правителство.

Той коментира и проверките за АМ „Хемус”.

„Темата се обсъжда вече 4 месеца. Очаквах не Бойко Рашков да дава информация по случая, а прокуратурата, която се самосезира отдавна. Не става въпрос за едни 60 милиона. Проблемът е, че от 4 до 9 лот нещата са много сходни. Бойко Борисов излъга, че всичките договори били с банкови гаранции. Не са! Над милиард е изхарчен и няма банкови гаранции”, обясни говорителят на служебното правителство.

С уговорката, че не реди правителство Кутев коментира, че най-лошият сценарий за България след 14 ноември би бил правителство между  ГЕРБ и ДПС. Според него обществото не иска това и подобна развръзка би отприщила големи протести.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
326
0
 
5
 
! Отговори
ПО МАДУРОВСКИ преди 2 години
40% цени на горе, 4 пъти по висок ток- НАМАДУРЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ ЗАГРОБИ НАРОДА СИ- А КАКВИ РАБОТИ ОБЕЩАВАХА СЛУГИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ, А КАКВО ПОЛУЧИХМЕ- ИЗБЕРЕТЕ РУМЕН МАДУРОВ- ОТКАЗАЛ ДА УВЕЛИЧИ МИН ЗАПЛАТА- ОЦЕЛЕЛИТЕ ЩЕ РАЗКАЗВАТ.
325
0
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ+ ДПС.... преди 2 години
..ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ --УСТРЕМЕНИ КЪМ ЕВРОПА И ЦИВИЛИЗАЦИЯТА!ДА ОТГОВОРИМ НА УДАРА ---С УДАР /С.... "ДЕСЕН ЪПЕРКЪТ"/ !!!
324
0
 
8
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 2 години
НА БЪЛГАРИЯ И ТРЕБВА СИЛНА РЪКА , КАТО НА ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ ...ЗА ДА СЕ СПАСИ ОТ КОМУ НЯГИ И НЕГОДНИЦИ ЛЕВИЧАРИ.......СЪГЛАСЕТЕ СЕ С МЕН!!!!--ДРУГ ПЪТ , НЯМА!
323
0
 
7
 
! Отговори
ГЕРБ-100%МОБИЛИЗАЦИЯ преди 2 години
ДА ПРЕГАЗИМ КОМУНИСТИТЕ - РАДЕВ, РАШКОВ, КАЦАРОВ, К. ПЕТКОВ, БОЙКИКЕВ...!!!............ ГАЗИМ БЕЗПЛАТНО, С ХЪС И АРГУМЕНТИ....!!
322
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато една камуняга казва, че никой не подготвя манипулация на вота, значи е точно обратното!
321
1
 
15
 
! Отговори
ГОЛЯМО ИЗЧАГЪРТВАНЕ преди 2 години
В НЕДЕЛЯ ИЗЧАГЪРТВАМЕ ХУНТАТА НА РАДЕВ!
320
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви плещи този представител на тотално правалило се правителство. Теглят дългове като за световно, а твърдяха, че пари има и че предните са крадяли милиарди е те управляват от половин година. Къде са спестените от кражба милиарди... Провалиха финансиите на страната. Провалиха и с пандемията.. На път са да провалят и изборите...
319
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който спечели изборите, той да управлява. Кутев да си мълчи. Никой не е гласувал за него. А машините ще манипулират вота. Това им е целта
318
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руската пионка Кутев се загрижил . Участва в Правителство,което никой не е избирал. Диктатор.
317
3
 
0
 
! Отговори
Тролове на ГЕРБ преди 2 години
До Анонимен
316
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Брей, от кога цензурирате думата tроол ?
315
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кутев обучава *** фабриката си със схеми. Видяхме го с детайли още миналото лято. Този ли ще ми говори за сценарий? Точно Кутев с *** завода си?
314
0
 
12
 
! Отговори
dabe преди 2 години
Фейк новина. Никога не са били и няма да управляват заедно, по-вероятно е - БСП+ДПС+Подмяната, евентуално ДА-Ние си отиваме.
313
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от опит говори, поболя се след тройна коалиция
312
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-лошите сценарий е Радев, ПП и БСП. БСП 3 пъти фалираха България за първите 15г. след 1989г. Схемата им беше- приватизация, банкови пирамиди, кредитни милионери. Румен Гечев фалира 19 банки за 3 месеца. Хиперинфлацията стопи спестяванията на хората, които цял живот събираха пари за 1 жилище и се събудиха с пари за 1 телевизор. Но нямаше от къде да го купят.Равтовете бяха празни и храна нямаше. Кирчо е мошеник. Ще фалират България. Много гладни хора ще има. Това е най- лошият сценарии.
311
0
 
18
 
! Отговори
Радеф за смях... преди 2 години
Луна или Мууунчо зелените чорапи, това е въпросът? Все пак Луна е по-малко вредна за България.
310
1
 
22
 
! Отговори
Вземете мерки бе преди 2 години
Шайката на Божков не ги интересува че народа умира пред болниците а само властта и парите
309
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най големия мошенник и лъжец борисов създаде мастодонти които рекетират държавата в момента за зимното потдържане
308
3
 
4
 
! Отговори
НЕ МОЖЕ ТАКА ! преди 2 години
Не са алчни за власт,а са интелигентна и градивна партия Чудесно е че ги има .Дай боже да са дълго в политиката,за да приземяват алчните , мързеливите и некоректните !
307
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен