Кутев: Най-лошият сценарий за правителство е ГЕРБ - ДПС

Никой не подготвя манипулация на вота, увери той
9 ное 2021 11:08, Анисия Иванова
381
Кутев: Най-лошият сценарий за правителство е ГЕРБ - ДПС
Снимка: БГНЕС

Никой не подготвя манипулация. Целият медиен шум около машините е опит да се създава напрежение сред обществото преди изборите от определени политически сили. Това заяви пред Нова телевизия говорителят на служебното правителство Антон Кутев.

"Не мога да разбера какъв е тоя хъс на "Сиела Норма“ точно сега да доставя машини, част от които били за Грузия. Тази неделя има избори в България. Лично аз бих ги помолил да почакат с доставката на машини за Грузия с една седмица, докато минат изборите у нас. Много ми е странна тая активност точно сега", каза Кутев за откритите първо 258, а после още 150 машини.

Още по темата

"Най-малко ние – служебното правителство, които имаме за задача да организираме изборите, имаме интерес от подобна активност. Не е моя работа да коментирам дали „Сиела Норма“ участва в някакъв заговор. Ако участва, това е криминално деяние и с това трябва да се занимават други служби", добави Кутев.

Според него Борисов често бърка фикциите с реалността.

"В момента за пореден път е така. Колкото и да се опитва да напомня за „Костинбродската афера”, нека си спомним, че там имаше отпечатани готови бюлетини и щяха да се използват от ГЕРБ", поясни говорителят на служебното правителство.

Той коментира и проверките за АМ „Хемус”.

„Темата се обсъжда вече 4 месеца. Очаквах не Бойко Рашков да дава информация по случая, а прокуратурата, която се самосезира отдавна. Не става въпрос за едни 60 милиона. Проблемът е, че от 4 до 9 лот нещата са много сходни. Бойко Борисов излъга, че всичките договори били с банкови гаранции. Не са! Над милиард е изхарчен и няма банкови гаранции”, обясни говорителят на служебното правителство.

С уговорката, че не реди правителство Кутев коментира, че най-лошият сценарий за България след 14 ноември би бил правителство между  ГЕРБ и ДПС. Според него обществото не иска това и подобна развръзка би отприщила големи протести.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
14
 
3
 
! Отговори
г преди 2 години
гроб+дпс =геноцид
265
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кутев ми е ясен, приказва колкото да не заспим :))) Иначе сте прави, че дори и да искат, ГЕРБ и ДПС немат нужнияброй дупетати за да сформират нещо :))) Отново плашат простолюдието с празни приказки :)
264
11
 
15
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
Пълна подкрепа за ГЕРБ и господин Борисов - най-успешният и продуктивен политик, водач и държавник в цялата ни история ! Няма по-голямо зло от фигуранта, национален предател и българоу.биец Рундю Гумен Гадев !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
263
3
 
4
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
Май доста умрели ще има тая зима ....некои даже изненадващо и ПРИНУДИТЕЛНО!
262
8
 
3
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Дори и ДПС-то няма да иска да се коалира с ГРОБ - на тях и ме добре само като се водят "опозиция", колкото и фиктивно да е. Факт.
261
14
 
8
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Гербераските тро лчета по-добре да се насочат към другите сайтове, където пак има нови снимки на Вождът им как сладко спинка с пачки и пистолети - там има по-голяма нужда да си цъкат плюсчета с ВПН-а не тука в ДНЕСБЕГЕ-то.
260
6
 
14
 
! Отговори
Васко преди 2 години
Вмирисана риба си Кутев! Вие представляващи червените сте неспособни да управлявате.Омразата и отричането води ето до такива резултати. Омръзна на хората Вашето правителство и преследването без съд!
259
1
 
5
 
! Отговори
ПРАВ СИ 279.... преди 2 години
ТРЕБВА МАЛКО КРЪВОПУСКАНЕ ТАЯ ЗИМА...!...МНОГО Е ПОЛЕЗНО И ЗДРАВОСЛОВНО ЗА НАРОДА И НАЦИЯТА!
258
5
 
8
 
! Отговори
Нострадамус преди 2 години
Кутев нищо не е разбрал! Правителство ще има още с първия мандат. След това ще има инпийчмънт и преждевременно заемане на президентския пост от Гержиков. Рашков ще го намерят паднал от най-високия мост на м-ла Хемус, а масоните един по един ще отидат в пловдивските гробища!
257
3
 
9
 
! Отговори
Беновска пипа преди 2 години
Кутев май също бърка фикциите с реалността. Герб и ДПС не могат да направят сами правителство, защото няма да имат нужния брой депутати. Вече, ако към тях се добави БСП, тогава може. Това ще е най-устойчивото управление в настоящата ситуация.
256
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още ли го обсъждате Кутев ? :))) Той се явява опозиция на Корни, признавам, че говори доста възпитано и интелигентно, не че съм му фен :)))
255
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам да управляват ДПС(ДС) и ГРОБ за да ликвидират веднъж завинаги тоя проЦт балкански народец !!!
254
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък казвам, че правителство ГЕРБ-ДПС е най-добрият вариант. Просто линчуваме мафиотите и веднъж завинаги приключваме с тази мафия. Без кръв няма да стане.
253
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Влажни сънища на подрани герберюги. Мечтата на всеки гербераст е да го опъне някой ***, както техния фараон го опъваше Пеевски. Ох като натирят един ден Каскет, какво шоу ще настане
252
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 277Имаш предвид "Наведи се. Мутрите идваме"ли?
251
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ФактОх инсинуациоооо! Цацаров къде по-еродиран и изпечен играч не успя да вкара нито Бойко, нито Цвъки, а изгоря Бисеров, дето щеше да им вади зънките болезнено. По-полека!
250
18
 
9
 
! Отговори
Факт преди 2 години
ГЕРБ никога повече няма да са на власт, а Боцко ще отиде в затвора, къде си му е мястото, веднага след като мандата на Гешефта приключи (или бъде прекратен).
249
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АлексЩе има депутати от ИТН и БСП. Споко.
248
13
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Правителство на ГЕРБ и ДПС няма да има ,защото общия брой депутатати от тези две партии ще е много под 121.
247
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе помня 2013-та как Кутьо и Общата ходеха по всички телевизии и ни обясняваха как асфалта не се яде. Тогава правителство с ДПС не бе лоша идея. Някои помним целувката на Орлов мост. Ами няма да е хубаво. Ще лъснат потоците от митниците по пътя на Копринката. Ще лъснат далаверите със земята около Военна академия в София. Доста пари се вложиха в Румбата и ПППП. За"грипените"не ги върнаха. Ама сега краварите няма да са мили.