Кутев: Най-лошият сценарий за правителство е ГЕРБ - ДПС

Никой не подготвя манипулация на вота, увери той
9 ное 2021 11:08, Анисия Иванова
381
Кутев: Най-лошият сценарий за правителство е ГЕРБ - ДПС
Снимка: БГНЕС

Никой не подготвя манипулация. Целият медиен шум около машините е опит да се създава напрежение сред обществото преди изборите от определени политически сили. Това заяви пред Нова телевизия говорителят на служебното правителство Антон Кутев.

"Не мога да разбера какъв е тоя хъс на "Сиела Норма“ точно сега да доставя машини, част от които били за Грузия. Тази неделя има избори в България. Лично аз бих ги помолил да почакат с доставката на машини за Грузия с една седмица, докато минат изборите у нас. Много ми е странна тая активност точно сега", каза Кутев за откритите първо 258, а после още 150 машини.

Още по темата

"Най-малко ние – служебното правителство, които имаме за задача да организираме изборите, имаме интерес от подобна активност. Не е моя работа да коментирам дали „Сиела Норма“ участва в някакъв заговор. Ако участва, това е криминално деяние и с това трябва да се занимават други служби", добави Кутев.

Според него Борисов често бърка фикциите с реалността.

"В момента за пореден път е така. Колкото и да се опитва да напомня за „Костинбродската афера”, нека си спомним, че там имаше отпечатани готови бюлетини и щяха да се използват от ГЕРБ", поясни говорителят на служебното правителство.

Той коментира и проверките за АМ „Хемус”.

„Темата се обсъжда вече 4 месеца. Очаквах не Бойко Рашков да дава информация по случая, а прокуратурата, която се самосезира отдавна. Не става въпрос за едни 60 милиона. Проблемът е, че от 4 до 9 лот нещата са много сходни. Бойко Борисов излъга, че всичките договори били с банкови гаранции. Не са! Над милиард е изхарчен и няма банкови гаранции”, обясни говорителят на служебното правителство.

С уговорката, че не реди правителство Кутев коментира, че най-лошият сценарий за България след 14 ноември би бил правителство между  ГЕРБ и ДПС. Според него обществото не иска това и подобна развръзка би отприщила големи протести.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още 5 дни ще трябва да търпим гербавите тролеи... Пишете, пишете, Герб има пари да ви плаща, че и машини да внесе чрез "Сиела"... Богата партия!
25
2
 
24
 
! Отговори
ЕМО преди 2 години
Значи празните бюлетини ден преди изборите в КОСТИНБРОТ бяха опасни, а машините на които може да се сложи само една флашка и да фалшифицират вота са БЕЗОПАСНИ.... Ей ТОНЧО ти за безмозъчни ли същества ни вземаш.???
24
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кутев каза: Честна пионерска! Никой не подготвя манипулация на вота!
23
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Карамфилов Тиквата поне не беше изтривалка за обувки на никого. А Слави трифонов си изтри гъзъ с пацо шнорхела.
22
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако за почтенният и за хунтата му това е най лошия вариант , аз и двете гласувания съм за ЗА!
21
11
 
7
 
! Отговори
Карамфилов преди 2 години
До 7/8Хе-хе , а тиквата малък клоун ли беше като премиер. Ако герп и депесе направят коалиция в която премиер е някой друг а на банкянсктото светило, най-добре да си вземат Орехарски, че вече има голям опит в подлагането.
20
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Типичен лъжлив и крадлив комунист е другаря кутев. От университета директно в парламента и така до днес. Винаги БСП и ДПС са управлявали и крали държавата заедно. Президента радев е избран с гласовете на ДПС и БСП! Това са фактите а другото са лъжите на кутев!
19
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До MaйMyнaтa От сегашната ситуация може да се излезе само с гражданска война.
18
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Позволено е само на БСП да управлява с ДПС. Друг не може. А най-лошия сценарий е да управлява БСП , която ни докара Луканов зима , Берова-мутренска година, Жан-Виденова зима, а сега кадрите на БСП ( като Рашков) в служебното правителство и областните управители, които пият, но не се тестват за алкохол, ни управляват и ни докараха Радева зима.
17
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кутев радев и другите *** отивате в затвора. В неделя излизаме и си връщаме Бойко и почва чистка ама тоя път ще се чисти до корен да се напълни затвора догоре. Бойко ще ви тричи яко вас червените бандюги
16
5
 
28
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Няма по-лошо от ситуацияга в момента, самоубийство ще е ако се эапази!
15
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом е говорил по телевиЗОРа, значи всичко, което казва, е вярно... Ха ха
14
7
 
5
 
! Отговори
:) преди 2 години
Герб + Дпс + БСП = ВНЛ
13
8
 
42
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Аз не си спомням ГЕРБ да е управлявал с ДПС. Виж, партията на другаря Кутев, да. Тройна коалиция си правиха, целуваха се на Орлов мост, прощаваха си. Та, не знам, но Бойко го няма от април. Новите на другаря къде са? Да се коалират и да се захващат властта. Нали са по-умните и красиви. Защо една година властта се търкаля по улиците и никой не иска да я докосне с пръст??!?
12
12
 
16
 
! Отговори
Гербераско троляче преди 2 години
Предпочитам pязаната карабина на Ердоган, отколкото руския ботуш на Путин.
11
2
 
25
 
! Отговори
7/8 преди 2 години
Искаме Пацо-Шнорхела премиер. Такъв велик сергиджийски премиер още е нямала България.
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чекай да минат изборите ве мен, много рано правиш изводи......хахахаха :)) Българина е непредведим, причината в това е, че е изгубил отдавна вярата във вас политиците, просто не ви верва, разбира се, причината е в политиците, не в народа :)))
9
7
 
30
 
! Отговори
Кутев преди 2 години
и той вЕрва, че няма да има манипулация. Ама много доверчиви тея бе! И Рашкоф вЕрма и Слафчо вЕрва и Ицко вЕрва - дето преди искаше даже пред камера да се броят бюлетини. Ето това е промяната на Радев! Живеем в един по- добър свят на вЕрата, където дори нарушаването на Конституцията е нещо нормално-безобидно и дори не ни прави впечатление! Ние вЕрваме!
8
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лош ама за теб и твоите дружки, страх холям
7
28
 
11
 
! Отговори
228 преди 2 години
Бойко е вкарал 228 машини, за да си направи цирка.