Бойко Борисов: Много е важно да се промени промяната

Всичко възможно ще направя тази промяна да спре, заяви лидерът на ГЕРБ
Обновена: 14 ное 2021 13:21 | 14 ное 2021 12:47, Нели Христова
360

Снимка: Димитър Кьосемралиев

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде своя глас на изборите за парламент и президент.

Още по темата

"Много е важно да се промени промяната, защото промяната ни донесе - цените на тока в пъти повече, починали през последните 14 дни - на първо място в света, не в Европа, не в Африка. Кандидати за президенти и министри обясняват, че се справяме добре с пандемията. В ден, в който имаше 200 починали го казаха. Умират по болниците хората. Това трябва да се промени", заяви Борисов.

"Виждате, и на холандския премиер не му е хубаво, но налага частичен локдаун. Когато се управлява, не всяко решение е хубаво и лесно. Затова трябва политическа воля, отговорна политическа партия", допълни лидерът на ГЕРБ.

"На първо място в света сме по смъртност. Цените на тока отидоха на нива, 300 - 350 - 400 лева. Искам да върнем стария модел - 80 лева. От първия ден предложихме как да го върнем. Когато поскъпват тока и горивата, скачат и цените. Когато се нормализират тези параметри, падат и цените", допълни Борисов.

"Искаме да спрем промяната всеки понеделник да се тегли по половин милион и да не знаем за какво са, и да ни се обяснява, че изпълняват бюджет от преди година и половина. Нали го актуализирахме бюджета? Защо не взеха решение тогава да изтеглят 3-4 милиарда, да разберат българите за какво отиват тези пари? С цялото им нахалство за утре са поръчали още половин милиард да изтеглят. Всичко възможно ще направя тази промяна да спре. Безотчетното крадене от няколко олигарси, свързани с тока и, разбира се, под чадъра на служебното правителство", каза още Бойко Борисов.

"Ние ще положим всички усилия този хаос да спре. Няма сфера, в която да не цари пълен хаос, освен в кражбите", заяви лидерът на ГЕРБ. По думите Корнелия Нинова се държи най-адекватно от всички.

"Как да говорим за правителство, като не са ясни резултатите от изборите?", пита той. "Сега тепърва флашките ще започват да идват от чужбина." 

Борисов все още се съмнява в легитимността на изборите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
289 Още нищо не си видял, свят ще ти се завие с тези.
250
14
 
11
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
На Баце не можете да му стъпите на малкия пръст! 10 години олиото беше 2 лева, горивата бяха 2 лева за литър, а тока почти не беше мръднал! Цените бяха постоянни, заплатите растяха, БВП растеше устойчиво. И това беше докато шепа червени олигарси известна на всички ни не започна платени протести в центъра на София! Всички които искат такава промяна да ходят във Венецуела, Северна Корея и Москва! Всяка седмица тия бушмени теглят по 500 млн. евра нов дълг! Променяйте се на друго място!
249
4
 
4
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
Противозаконно е да се спира кражбата на ГЕРБ е те тва казва с две думи мутрата Баце
248
6
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Мутра бил Борисов - ами дай боже всекиму такава мутра , която да го дърпа напред, да му осигурява просперитет , спокоен живот и предвидимост, а не като новите зомбиращи про-пад-н"я=ци.
247
6
 
7
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Аха, ясно, много е важно да се промени промяната така, че да се върне към старото. точно това казва тиквоний. Няма да стане!
246
8
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Някои внушават , че някой ни ограбвал последните 12 години . Даааа, това чувство го имам но не за тези години , а за последните 6 месеца , където сумарно инфлацията е повече от сбора на инфлацията за 12 те години управление на ГЕРБ. Ограбиха ми спестяванията и трябва да ме е еб-л лудия та да гласувам за подмяната.
245
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анализатор 275Никва промяна няма да настъпи! Който и да избереш. Промяна ще има, когато чалготеките са празни и българите забравят въпроса... Бе ти знаеш ли кой съм аз?...Ала-бала е това гласуване... Едни лапачи сменят други...
244
9
 
11
 
! Отговори
До 279 преди 2 години
Гласовете от чужбина ще трупнат поне 3% в актива на ПП.Банкяпитекът ще има да се пЕни как му "откраднали" гласовете.
243
5
 
6
 
! Отговори
светнат преди 2 години
Бай бай байхой.Бай Ставри те чака с отворени обятия и цип.
242
8
 
9
 
! Отговори
1 преди 2 години
др.борисов,българския народ извърши промяната ,още на 04.04.2021г. на изборите,като те изритаха от властта.
241
10
 
9
 
! Отговори
Ц. Ц. преди 2 години
Ако Герб не са с коалиция със СДС, отиват на бунището с 300.
240
12
 
25
 
! Отговори
анализатор преди 2 години
Истинската промяна ще настъпи, когато арестуват банкянския шебек за извършените от него престъпления.
239
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЛАСУВАЙТЕ ! А не се ваксинирайте!ГЛАСУВАЙТЕ! А не се самоубивайте с ваксина!ЖИВЕЙТЕ В ЛЮБОВ! А не бъдете ограничавани!Живейте в БОГ! А не в тъмнина и страх.Вашите ДУШИ знаят всички отговори!ЛЮБОВТА Е отговорът !!!
238
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЛАСУВАЙТЕА не се ваксинирайте.ГЛАСУВАЙТЕА не се самоубивайте с ваксина.ЖИВЕЙТЕ в ЛЮБОВ!А не бъдете ограничавани. МИСЛЕТЕ!Защото ви е дадено да мислите а не да ви налагат. ЖИВЕЙТЕ в БОГА! ЗАЩОТО ЛЮБОВТА Е ОТГОВОРЪТ
237
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей ,сатана , като сложиш минус на истината и на хората, които са над теб във всяко едно ниво физическо и духовно, не само показваш простотията си, но и това, че не живееш в Бог и Любовта.
236
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Борисов може да балансира интересите на ЕС,САЩ,Русия с обществото ни.Не се съмнявайте,че те вземат решенията за България,а не управляващите.
235
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЛАСУВАЙТЕ ! А не се ваксинирайте!ГЛАСУВАЙТЕ ! А не се самоубивайте с ваксина!Живейте в ЛЮБОВ! А не бъдете ограничаване.Живейте в БОГ! А не в страх и тъмнина.Вашите души знаят всички отговори.ЛЮБОВТА Е ОТГОВОРЪТ!
234
10
 
11
 
! Отговори
Joe преди 2 години
Чорапът също отече на първи тур! Няма да има 50% активност и ще ходи на балотаж, а там може и да изгори. Нали се сещате къде ще отидат гласовете на ДПС!?!
233
3
 
3
 
! Отговори
dsadsada преди 2 години
Пачков, по мъж Кюлчев....
232
15
 
15
 
! Отговори
you преди 2 години
Мачкай Бойко,накажи тези пишман управленци къде се пръкнаха.Кой от Канада,кой от Щатите,кой от Учиндол смачкай тази *** неадекватна.Ние знаем ,че само ти можеш да движиш България в правилната посока.Успех и на Герджиков срещу тъпия военен.