Антон Кутев поиска незабавно отстраняването на Нинова

Решенията й вече нямат никакво значение, посочи говорителят на кабинета
15 ное 2021 13:26, Красимир Ангелов
131
Антон Кутев поиска незабавно отстраняването на Нинова
Снимка: БГНЕС

"Оставката е личен акт и Корнелия Нинова вероятно няма да си подаде оставката. За такова действие е нужна морална структура на личността, от която председателката видимо е лишена. Решенията на Нинова вече нямат никакво значение".

Това написа говорителят на правителството и дългогодишен депутат от БСП Антон Кутев.

"Сега важно е дали 130 годишна партия може да реши проблем със собственото си управление. Днес става въпрос за физическото оцеляване на партията и незабавната смяна на председателката е първо условие да продължим напред“, смята Кутев.

"После ще се сблъскаме с много други проблеми и спасяването на БСП ще бъде дълъг, труден и несигурен процес. Но така повече не може да се продължи и ден", завърши бившият червен депутат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Атентатът в Света Неделя" -- не е срамен акт, що за глюпост. Живели си тихо и мирно и щастливо и изведнъж терористичен акт -- такова нещо няма как да се случи. Това е закономерна реакция на терора, на който са били подложени българите от политическата върхушка, която е предизвикала и две национални катастрофи. Негодни и вредни за България. Преди това е имало и възстание което е било потопено в кръв. Не можете да фалшифицирате историята, колкото и да искате.
81
0
 
1
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
До до Гроби ТаласомоПроблемът е, че , аз не съм милиционер, но съм по-добър като милиционер от милиционерът Узунов;)))
80
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя пък като си даде оставката, БСП ще цъфнат и ще вържат. Те не разбраха ли, че докато публично не се отрекат от срамни актове в своята партихна история като например Атентатът в Света неделя, концлагерите като Белене и докато не изхвърлят от историята си фигури като Георги Димитров и прочие сатрапи, никога няма да се модернизират и да си вдигнат процентите.
79
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Rip бсп нени трябваш
78
3
 
6
 
! Отговори
ХМ! преди 2 години
А ТИ БЕ КУТЕВ КАК ПОМОГНА НА БСП ЗА СПЕЧЕЛВАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ КАТО ХОДИШ И ЛАЕШ ПРОТИВ НИНОВА ЛИ???? А ЗНЕШ ЛИ ЧЕ В БСП НИКОЙ НЕ ТЕ ХАРЕСВА?????ДОКАТО БСП НЕ СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ ЗАЩОТО ИМА ОЩЕ НЯКОЛКО И ТЕ БСП С НИНОВА ЩЕ ОТИДЕ НАПРЕД В ИЗБОРИ И ВСИЧКО КАКВОТО СИ ИСКАТЕ
77
6
 
9
 
! Отговори
а радев кога преди 2 години
НАЧИ - НЕ СЪМ ФЕН НА БСП, АМА ТВОЯ ШЕФ ЛЬОТЧИКА РАДЕВ ПРЕЦАКА БСП И ЧАСТ ОТ ПРОТЕСТНИТЕ ПАРТИИ С ДОКАРАНИТЕ ПОРЕДНИ "СПАСИТЕЛИ" КИРЧО И КОКОРЧО! ЗА КОЕТО ДРУГАТА НЕДЕЛЯ ТРЯБВА ДА ГО ИЗГОНИМ НЕЗАБАВНО! ТОЗИ Е БОЙКО 2 ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КОЙ ПОДПИСА УСТАВА ЗА ГЕШЕВ!
76
3
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 2 години
Е, стиига сте я съживявали тази партия де - 130 годишна е, и все вредна! Още преди 32 години трябваше да я погребем!
75
3
 
8
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
Що бе Антоне ? Сега Нинова ще се целуне с ПП, ДБ и ИТН и ще вкара бсп в управление.. Радев разцепи не само страната ами и БСП. Този човек не се спира пред нищо и за него думата морал и чест е чужда. Ама нищо, пак ще си го изберем. Комунистите не признават нищо освен властта. Това е тяхната висша цел и българина работи да я изпълнят. Гласуваш за ПП и получаваш БСП..евала. Е тва е "промяна".
74
1
 
3
 
! Отговори
Андрейчо преди 2 години
Защо така остро,господин Кутев ?! Ами тя,г-жа Нинова,де,сега ще говори как БСП и лич но тя са излезли от тези избори още по-стройни,още по-обединени,още по-вярващи в крайната победа,как ще бъдат по-активни,как ще бъдат още по-гъвкави,още по-контакт ни и т.н. в този дух...Не е хубаво да я дискредитирате в такъв сюблимен момент като се гашния,още повече,че тя,милата,все се надява на някакво чудо та да е член на правите лството...в края на краищата Радев и дължи поне това !
73
1
 
6
 
! Отговори
Онуфри преди 2 години
Нали знаете защо жена горски няма? Това е отговора и за провала на БСП пример и с това , което направи Меркел с ЕС и Германия. Уважавам жените, но не бива да ръководят нищо по-вече от домакинство.
72
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тони нали знаеш от *** мас и от комунист власт се взимат само по един начин с др..а..не
71
1
 
3
 
! Отговори
Константин Матеев преди 2 години
Ама кой е казал, че трябва да се спасява?
70
0
 
3
 
! Отговори
и какво преди 2 години
като Зарков имал дядо генерал. Да не е турски генерал. А и кой си избира роднините. Кога дедо е бил генерал Крумчи е бил на 2 години.
69
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** си, Кутев! Разцепихте и изцедихте с фуражката БСП на макс и сега като си имате партийката ПП, БСП вече не ви е нужна. Зорлем ще ме накарате в неделя да гласувам за Ананаса. То това и заслужавате...
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знаех си че всички в сл. кабинет са комунисте,сега Кутев говорител и на БСП. 14.11 е като девети септември,комунистите се върнаха на власт.
67
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев закопа Нинова. Храни куче да те лае. Нинова го направи президент Радев след консултации с Решетников. Радев за благодарност разцепи БСП и направи харакири на Нинова.
66
6
 
1
 
! Отговори
я пак преди 2 години
аха ,внасяме разкол, хората на Нинова да застанат зад Гербжика или фа не гласуват по скоро. Еййй милиционерски чалъми на Боко край немат.
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зарко Кацамунски,Теди Овчарова ,Божанков миукащия,фъфльо Симов .БСП се разпада с подобни кадри.Хората ги виждат не са слепи.
64
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова е най-хубавото нещо, което можеше да се случи на комунистическата партия. Пожелавам ви от все сърце още 130 години поне да ви ръково Корнелчето...
63
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аве и ти си един цар на празнодумието. Какво си работил и каква професия имаш? АЙ?