От БСП: Слави Трифонов е популист, но избирателят е мъдър

Има саморазправа с хора на БСП, смята Вяра Емилова
29 авг 2022 10:16, Красимир Ангелов
79

"БСП винаги е била ориентирана към това българските граждани да имат по-високи доходи. Бяхме социалният стълб, който ежедневно работеше върху това да бъдат вдигнати доходите. Нямаше как това да стане без нашите коалиционни партньори, но няма как други политически сили да се приписват това, за което БСП работи от години. Не мисля, че има конфликт с "Продължаваме промяната", коментира Вяра Емилова от БСП в "България сутрин".

Относно последните заяви на "Демократична България", гостът на Bulgaria ON AIR коментира: "Нормално е ДБ да опитва да си запази електората, защото той е настроен против БСП. В много от политиките ни имахме подкрепата и на ДБ".

Още по темата
Тя посочи, че близо 50% от кандидатите в предизборните листи на БСП са млади хора, а Емилова даде заявка, че кампанията им този път ще бъде по-модерна и по-различна.

"Виждаме случващото се, откакто е служебният кабинет - има саморазправа с някои от членовете на БСП. В момента отстраняват професионалисти, за да назначат други хора на техните места. Работата на служебния кабинет е да проведе честни избори. БСП никога не е заставала срещу президента Румен Радев, но обвиненията във времето се натрупаха. Тази битка се води от други хора и други интереси", каза още Емилова.

Социалистите предлагат 4 мерки за справяне с газовата криза и са категорични, че разговорите с "Газпром" трябва да бъдат подновени.

Емилова приема с усмивка предложението на ИТН за референдум за президентска република.

"Най-страшното, което може да направи един политик, е да свири на струната на емоциите на гражданите. От Слави Трифонов и ИТН видяхме в 3 парламента, че не изпълняват своите обещания. Това е поредното популистко обещание, но българският избирател е мъдър", посочи Емилова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно така! Избирателят е мъдър и в близките 100 години не би гласувал за 100-летницата.
71
0
 
3
 
! Отговори
НикогаПовечеСДС-Чума преди 1 година
Ситият Търбух от Крушовица изобщо не е популист и менте ,поради което аз ще гласувам за него, ама в другия ми живот.
70
1
 
0
 
! Отговори
?!? преди 1 година
БСП цитира Борисов. Това , че избирателят е мъдър са негови думи. Тияот БСП са преживели ики са преживели катарзис, или плагиатстват. Ама за сто години едвали е катарзис.
69
2
 
1
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Такава форма на управление с президент като радев е опасна.Такъв президент ще направи от България послушник на рушия и ще й осигури 100% зависимост от нея.
68
0
 
4
 
! Отговори
Ромски свят преди 1 година
Кой дава парата за него факултето гласува. Няма място за никаква мъдрост.
67
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избирателя ако е мъдър няма да гласува никога повече за ПП и БСП.
66
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
с венецуелските машини нищо не зависи от избирателя ,дали случайно са ги махнали от Европа?
65
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уважаеми тук пишещи колеги, според мен, първо трябва да се направи референдум за уседналост на избирателите. Ако от 5 години има постоянно пребиваване в чужбина да няма право да гласува. Защото, Слави например, го докараха на власт избирателите от чужбина, дето хабер си нямат да се върнат в България.
64
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слафчо да си гледа свирнята на зурлата на Доган и Пеевски и да не се меси в държавните дела. Слафчо ни води към дясна диктатура, която искаше да направи чрез мажоритарни избори. Не успя да излъже никого, сега е решил последен опит да предложи на по-просттите си фенове на чалгарията си нова идея - президентски режим. Плаща на политолози да хвалят "президентски режим". Слави да се връща в харема на Доган.
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е в последните години избирателите показа че е въздух под налягане.
62
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слафчо Виолиста свири на Дивана на Доган.
61
3
 
5
 
! Отговори
Хвала на СЛАВИ преди 1 година
САМО ТАКА! Браво! Това ВЕЧЕ АКО СЕ СЛУЧИ НАИСТИНА ЩЕ ПРОМЕНИ ВСИЧКО - жесток удар и шамар по всички жални за власт крадливи партийки.
60
1
 
7
 
! Отговори
БСП и Старите преди 1 година
Избирателите на БСП са мъдри и пре-мъдри люде тоест стари, болни и със старческа деменция. Това е мъдростта на БСП избирателите пенсионери, които често забравят къде е тоалетната.
59
0
 
3
 
! Отговори
Мансгуст Цветнокож преди 1 година
Факултето има такъв квартал и етнос дето живеят и раждат много деца с цел доход и облаги, които са известни с богатата си култура, образование, ум, интелект и мъдрост.
58
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избирателят е *** кат гьон. Ако беше мъдър, нямаше нито БСП, нито ИТН да са в парламента.
57
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще го видите на 2 октомври!Толкова е мъдър,че гласува за референдума му преди няколко години.Онзи дето не ставаше и го забрави даже Слави!
56
1
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
До ММ93"Корнела беше пръв слуга и защитник на безродниците киро и кокоро." - ВИЕ си ги избрахте евроатлантическите партии да ви евроинтегрират. 95% гласувахте за това. Какво ревете сега?!
55
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СПИСЪК НА ПРОРУZКИТЕ ПАРТИИ В БГ: БСП, ЯНЕВАТА, ГЕРП, АТАКА, ДПС, ИТН... А! ТО НЕМА ДРУГИ БЕ! ВСИЧКИТЕ - ВСЕ ДРУГАРИ! САМО ДБ СА ПРОЕКТ НА САЩ. НО И ТЕ СА ЖИВ ЗЯН!
54
6
 
4
 
! Отговори
ДАДА преди 1 година
РУБЛЯЦИТЕ МНОГО СЕ АНВЪДИХА НАПОСЛЕДЪК, ВЗЕХА ДА СЕ САМОИЗЯЖДАТ! РУБЛИТЕ СА МАЛКО!
53
3
 
3
 
! Отговори
Соломон Паси преди 1 година
До 52За какво ви е комунизъм' имате си висшата му форма - евроатлантизъм. Неслучайно точно ние, атлантиците спасихме бкп от разпад и лустрация през далечната 1990г.