От БСП: Слави Трифонов е популист, но избирателят е мъдър

Има саморазправа с хора на БСП, смята Вяра Емилова
29 авг 2022 10:16, Красимир Ангелов
79

"БСП винаги е била ориентирана към това българските граждани да имат по-високи доходи. Бяхме социалният стълб, който ежедневно работеше върху това да бъдат вдигнати доходите. Нямаше как това да стане без нашите коалиционни партньори, но няма как други политически сили да се приписват това, за което БСП работи от години. Не мисля, че има конфликт с "Продължаваме промяната", коментира Вяра Емилова от БСП в "България сутрин".

Относно последните заяви на "Демократична България", гостът на Bulgaria ON AIR коментира: "Нормално е ДБ да опитва да си запази електората, защото той е настроен против БСП. В много от политиките ни имахме подкрепата и на ДБ".

Още по темата
Тя посочи, че близо 50% от кандидатите в предизборните листи на БСП са млади хора, а Емилова даде заявка, че кампанията им този път ще бъде по-модерна и по-различна.

"Виждаме случващото се, откакто е служебният кабинет - има саморазправа с някои от членовете на БСП. В момента отстраняват професионалисти, за да назначат други хора на техните места. Работата на служебния кабинет е да проведе честни избори. БСП никога не е заставала срещу президента Румен Радев, но обвиненията във времето се натрупаха. Тази битка се води от други хора и други интереси", каза още Емилова.

Социалистите предлагат 4 мерки за справяне с газовата криза и са категорични, че разговорите с "Газпром" трябва да бъдат подновени.

Емилова приема с усмивка предложението на ИТН за референдум за президентска република.

"Най-страшното, което може да направи един политик, е да свири на струната на емоциите на гражданите. От Слави Трифонов и ИТН видяхме в 3 парламента, че не изпълняват своите обещания. Това е поредното популистко обещание, но българският избирател е мъдър", посочи Емилова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
RUBЛАДЖИИТЕ ДА СЪБИРАТ 1 МЛДР НЕУСТОЙКА, КОЯТО АРБИТРАЖЪТ ЩЕ ОТСЪДИ В ПОЛЗА НА ГАЗПРОМ ВСЛЕДСТВИЕ ВЪЗОБНОВЯВАНЕ ПРЕГОВОРИТЕ!
31
8
 
4
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 1 година
НАРОДА НЕ става за нищо ... в по -голямата си част . щом вярва на Боко Мут***ричката е ясна работата ...
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слави е една друга дума ама ще ме блокират ако я напиша !
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако българският избирател беше мъдър, сега България щеше да бъде поне като Словения за близо 33 години. Хората се възпроизвеждат чрез изборите които правят. Ако си неук и неморален, няма как да разбереш, кой е истински образован и честен. Все те "лъжат", а всъщност ти не си разбрал.
28
1
 
15
 
! Отговори
По преди 1 година
големи популисти,съжци и крадци от комунистите НЯМА.
27
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Надявам се мъдрия избирател да изрита Слави на изборите.
26
9
 
7
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
Плешивият чалгарин е мафиот, както и кукловодите му от ОПГ герПдпс !!!___А БъГларският народ досега е доказал, че е много пр0**, щом допусна 12 години да го управляват мафиоти и да стане най-беден в ЕС !!!___Жалко, но е истина ... Не очаквам нещо по-различно на сегашните избори, народът ни е много разделен на typi русУфили и норамлни хора-европейци !!!
25
2
 
11
 
! Отговори
Да са ни честити преди 1 година
Нямаше лустрация в БГ, а сега прегръщаме дечицата и внуците на тези, които организираха Народен съд и лагерите на смъртта в Ловеч и Скравена.
24
1
 
13
 
! Отговори
Радньо преди 1 година
Мъдър е, надявам се БСП да не минат 4%. Само така ще покажем, че Нинова не трябва да в във властта. Освен че лъжат хората друго не направиха червените. Сега пак ще искат коалиция с продължаваме подмяната. Този път обаче няма да стане.
23
0
 
11
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
"Виждаме случващото се, откакто е служебният кабинет - има саморазправа с някои от членовете на БСП. В момента отстраняват професионалисти,,ТИ ДА ВИДИШ,БСП и професионалисти ХА,ХА,ХА май Вие се самоизяждате помежду, а оная с кобилата Крушовската биво лица ,носителка та на Нобелова награда за лъжи отдавна трябваше да бъде натирена.
22
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Избирателят бил мъдър. Колко да е мъдър, след като вкарва в НС ГЕРБ, ИТН и Възраждане. Как да му обясниш на тоя избирател, че така не става. Акълът му е колкото за "мазни борби" и сеир. А сеирът винаги убива сеирджията накрая.
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП да уточни дали е партия на 32 години или на 132. Стига са лъгали бабите с приказки от едно време!
20
4
 
6
 
! Отговори
Не се терзайте, преди 1 година
защото машинките с които се гласува ще покажат резултата, който от Козяк са казали:)))
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Присмял се хърбел, на щърбел!Точно БСП да говорят за популизъм. Партията, в която вече няма нищо автентично, и в желанието си за каквато и да е власт, се прегръща с който и попадне.
18
2
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Избирателят е про'ст. Бойко Борисов го заяви два пъти, един министър от сДС го каза преди 25 години същото. Христов от БСП също го каза. И резултатити от изборите го доказват ВСЕКИ път. ПП. И не е само про'ст, а и неграмотен и мързелив и некадърен и затова иска да е слуга и да го мачкат.
17
0
 
8
 
! Отговори
баш мъдрец преди 1 година
Нашият "мъдър" народ единствен в източния блок не проведе лустрация,а "мъдро" реши да краде заедно с комунистите!Сега "мъдро" пищи,защото ония пак крадат,а за него няма!
16
0
 
12
 
! Отговори
Светослав Иванов преди 1 година
Точно защото е мъдар не гласува са БСП!!! Да е жива и здрава *** че ви приключи
15
0
 
6
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Аванти популу аларискоса Бандера роса бандера роса :)))
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Учиндолския с няколко думи подлуди статуквото което от страх да не загуби благинките е полудяло от злоба и плюе ли плюе.
13
3
 
3
 
! Отговори
Край преди 1 година
Не променяйте правилата Избирателната активност ще стане 14%. Партиите и парламента тотално дискредитирани. Края на това нещо ще дойде с побоища и линч и после ще има диктатура. Мажоритарните избори са рестарт на системата. Другият възможен рестарт е засилване на властта на президента.