От БСП: Слави Трифонов е популист, но избирателят е мъдър

Има саморазправа с хора на БСП, смята Вяра Емилова
29 авг 2022 10:16, Красимир Ангелов
79

"БСП винаги е била ориентирана към това българските граждани да имат по-високи доходи. Бяхме социалният стълб, който ежедневно работеше върху това да бъдат вдигнати доходите. Нямаше как това да стане без нашите коалиционни партньори, но няма как други политически сили да се приписват това, за което БСП работи от години. Не мисля, че има конфликт с "Продължаваме промяната", коментира Вяра Емилова от БСП в "България сутрин".

Относно последните заяви на "Демократична България", гостът на Bulgaria ON AIR коментира: "Нормално е ДБ да опитва да си запази електората, защото той е настроен против БСП. В много от политиките ни имахме подкрепата и на ДБ".

Още по темата
Тя посочи, че близо 50% от кандидатите в предизборните листи на БСП са млади хора, а Емилова даде заявка, че кампанията им този път ще бъде по-модерна и по-различна.

"Виждаме случващото се, откакто е служебният кабинет - има саморазправа с някои от членовете на БСП. В момента отстраняват професионалисти, за да назначат други хора на техните места. Работата на служебния кабинет е да проведе честни избори. БСП никога не е заставала срещу президента Румен Радев, но обвиненията във времето се натрупаха. Тази битка се води от други хора и други интереси", каза още Емилова.

Социалистите предлагат 4 мерки за справяне с газовата криза и са категорични, че разговорите с "Газпром" трябва да бъдат подновени.

Емилова приема с усмивка предложението на ИТН за референдум за президентска република.

"Най-страшното, което може да направи един политик, е да свири на струната на емоциите на гражданите. От Слави Трифонов и ИТН видяхме в 3 парламента, че не изпълняват своите обещания. Това е поредното популистко обещание, но българският избирател е мъдър", посочи Емилова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
8
 
! Отговори
MM93 преди 1 година
БСП са позорна партия. Корнела беше пръв слуга и защитник на безродниците киро и кокоро. Сега на изборите 3.2% за БСП.
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Треперете депутати. Вашата песен е изпята.
50
1
 
9
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
НИКАКВО БСП/БКП/ ! НИКАКЪВ КОМУНИЗЪМ !
49
0
 
5
 
! Отговори
САМО МНЕНИЕ преди 1 година
Истината е /не си натрапвам мнението и то никак не ме радва/, че българският народ /или поне голяма част от него/ не е толкова мъдър. Прекалено емоционален е, приема желаното за реално, ''акъла'' му идва след събитието, мисли си, че колкото по-високо говори е по-убедителен, не обича ''да му дават акъл'' /всичко му е ясно/ и т.н. и т.н. Нашите политици не желая да ги коментирам. Неудобно ми е
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако дон Чалгаре е популист, тия са два пъти по-големи
47
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До пияница мистик - А кого щеше да избира?
46
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 45 - Има дви вида завърнали се - едните са тук въпреки ситуацията, а другите са тук, за да се възползват от ситуацията :)
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРави са - затова избирателят ги избягва.
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези *** ще докарат Коцето на първо място. Шизофренните емигранти, които се завърнаха уж да внесат новия морал, се оказаха най-големите лъжци и ***. Никога повече за тях. Останалите си ги знаем - далавераджии и хрантутници
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак ще се намерят разни заблудени люде, които вярват на глупостите на Дългия, сто на сто!
42
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма пополисти нито трети пол Всички сте дебели тлъсти Лъжци. Пред Бог не минават тия софисзми Ада ви очаква с отворени врати
41
7
 
10
 
! Отговори
Мира преди 1 година
Де да беше само Слави популист,всичките променкаджии сте такива .Какво правите вие с ПП,с ДБ,до скоро и с ИТН .Какво правите бе лъжци,негодници .Борите се срещу една партия и нейния създател и ръководител. Борисов и ГЕРБ ,отричате,не зачитате гласовете на 650 000 българи и си играете на схемички. Е няма да ви се получи 3 пъти избори за 1 год .сега 4 път.Надявам се,че тоя народ ще престане с волското си търпение и ще вземе нещата в свои ръце да ви сложи в ред
40
1
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 година
Избирателят ако беше мъдър, вие като партия вече нямаше да съществувате :))) Нямаше да избира Фигуранта 2 мандата, нито недоразумения като Атака, Изправи се, мафията влиза, Славуца, Копейкин, ПП и куп още други времянки :))) Напротив, избирателят и изключително заблудена уфсъ :))))
39
1
 
7
 
! Отговори
Лекар ихтиманец преди 1 година
Комунист плюва популист и избирателя за мъдър го ласкае. А иначе е егоист и за държавата нехае.
38
2
 
10
 
! Отговори
гост преди 1 година
Мъдрият избирател избра чалгаря, после избра про100то. Направо не ми се мисли, какво ще избере следващия път ...
37
0
 
4
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 1 година
Приказката за мъдрият избирател е най-големата шега на тъма тархана Яга Албасти и най-големата негова измама!;))) За мъдър избирател, може да се говори, само когато посветените (не просветените) в един народ са мнозинство! Във всички останали случаи, казваме,че избирателят е интересчия;))), а още по-рано сме казали по времето на османлъка, че "Интереса клати феса";)))
36
3
 
1
 
! Отговори
селянин преди 1 година
я па изкам царство на три морета дайте да го гласуваме на референдум
35
0
 
1
 
! Отговори
nas преди 1 година
*квалификацията
34
1
 
16
 
! Отговори
nas преди 1 година
Ако Народа наистина бе мъдър, вас комунистите нямаше да ви има в политическата карта на България от 33 години... далеч сме от кфалификацията "мъдър"....
33
1
 
13
 
! Отговори
Мхмм... преди 1 година
Лошото е, че Слави наистина е популист, но избирателя не е много мъдър...