Борисов: Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори

В сряда ГЕРБ представят План за възстановяване във всяка една сфера
11 сеп 2022 21:42, Красимир Ангелов
289
Борисов: Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори
Снимка: БГНЕС

"Чисто партийно, ако те (ПП – бел. ред.) изкарат още 2-3 месеца, ще ги гонят хората. Това ще е пагубно. Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори". Това заяви Бойко Борисов пред партийния актив на ГЕРБ в Хасково в неделя.

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер анонсира, че в сряда партията ще представи мащабен документ – План за възстановяване във всяка една сфера – енергетика, земеделие, култура, спорт, туризъм.

Още по темата
"Войната в Украйна трябва да свърши – тя е лоша за украинците, лоша е и за нас. До тогава ние ще бъдем твърди – оръжие, каквото е необходимо, ще помагаме. И от тук насетне интересите на България трябва да се защитят с дипломация", заяви още Борисов, съобщава БГНЕС.

"Те спряха договора с „Газпром” и не подписаха договор за доставки на втечнен газ и оставиха държавата с един танкер. Всички хранилища в Германия са на макс пълни с газ, само „Чирен” е на половина. А той (Асен Василев – бел. ред.) има наглостта да обвинява служебното правителство", коментира Борисов.

С какво Промяната е допринесла за газовата връзка с Гърция, попита той, казвайки, че Петков и Василев нямат право да се оправдават с "не ни стигна времето".

"БВП при нас вървеше нагоре – стотици милиарди. Сега падат", каза още Борисов пред членовете и симпатизантите на партията в Хасково.

Борисов изброи кризите, по време на които ГЕРБ са управлявали, посочвайки финансовата криза в Гърция, миграционния натиск и стигайки до COVID-пандемията и заяви: "Можем да помогнем и сега. На 2 октомври ще стане ясно имат ли нужда от нас хората или нямат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунистът няма да говори с комунистите?Значи ще си говори сам?!!
175
9
 
8
 
! Отговори
ПОМОЩ преди 1 година
ПОМОЩ ИЗВАДЕТЕ МЕ, ЧЕ МЕ ЗАТРУПА ЗЛАТОТО С МИЛИАРДИТЕ НА БУДА !!!
174
2
 
4
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
208 ЗАЩО ТИ 208 НЕ ВЗЕМЕШ ДА УПРАВЛЯВАШ В 21 ВЕК ИЛИ ПЪК ОСТАНАЛИТЕ МРАЗЕЩИ СЕБЕ СИ МРАЗЕЩИ БЪЛГАРИЯ СЪБЕРЕТЕ СЕ НАПРАВЕТЕ ПАРТИЯ И ЗАПОЧВАЙТЕ ВМЕСТО ДА ПИШЕТЕ ЛЪЖИ ПО САЙТОВЕТЕ НАЛИ ЗНАЕТЕ МНОГО ДОКАЖЕТЕ СЕ ХАЙДЕ ИЗЛЕЗТЕ РРЕД ОБЩЕСТВОТО И ДОКАЖЕТЕ КАКВО МОЖЕТЕ ДАЛИ СТАВАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ
173
4
 
7
 
! Отговори
Star преди 1 година
Тактиката ,,добрият полицай-лошиат полицай" отдавна не се прилага.Много е изтъркана.Като се се правят толкова много на такива-онакива,защо ГЕРБ/СДС и БСП и за гарнитура ДПС,не вземат да си спретнат един опублично-обществен дебат ,,Кой,...Кой и Какъв е бил във БКП и по времето на Соца? Ще бъде крайно интересно,не само за мен,но и за всички ,,простосмъртни".А ако не им е удобна темата,може да я заменим със ,,Кой със Какво и Как се облажи от Приватизацията?".Данке Шойн!
172
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много напира да стане сега премиер,завалийката! Не си прави сметката,че към края на годината -ноември-декември,като стане времето лошо и сметката за газа скочи на 500-600 лв столичани ще скочат и като нищо ще го свалят. Тогава Деси, Георг, Томи, Цвета, Сачева, Ананиев може да му вземат скалпа. Такава власт не се поема със желание, а след много обмисляне и пресмятане.
171
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И като се пенсионира какво...Пак от същото...Ще чакаме 20 г да се яви нов като него,поне да носи някаква отговорност.Другите само си въртяха бизнеса в политиката.
170
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Буден гражданин Бойко,няма ли да се пенсионираш вече? Време ти е, 60 лазарника прескочи, а зад теб са поне 5-6 близки съратници, които от няколко години си чакат реда. Пенсионирай се, не чакай да те пенсионират! Най-боли,когато на някое отчетно заседание ти кажат: Шефе,ти няма ли да се пенсионираш? Пренадахме се! Уж на шега, но въпросът е сериозен
169
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много смотан фотошоп,бяла риза,син ръкав,
168
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** комунистическа ***!!-:(((((
167
6
 
6
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Каква десница, бе, аз като им сложа една левачка и те падат, каза Боко Банкянскио и затвори кюлчетата в чекмеджето.
166
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарю Борисов що така недей обижда любимата твоя бсп .Нали и ти бая време беше у нея ?
165
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Екскрементът който пуснах тази сутрин има повече качества от наглата лоена топка лойко
164
13
 
16
 
! Отговори
Шефа преди 1 година
Колкото и да го помпят от ЕНП ,Бойко Борисов си остава един провален политик!И в криминално отношение и в социална политика и в морално той си е възкръснал балкански бай ***!
163
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лойко не бил в коалиция с БСП,и не говорил с тях,що бе Бокич?По добре ли се чусваш като сложи феса?
162
16
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
шРьодер,мЕркел,юНкер,...те са плеяда работещите за рф и връщането на ссср,работещи против ЕС и Свободата на Народите,унизиха Народа на Германия,Велик Народ изживял нечовешки,Континента ни го призна за Лидер..."канцлерите"му го продадоха за...рубли...нечовешки позор!Украйна ще си върне Свободата въпреки германските "канцлери" работещи за убиец!!!хитлер поне си е вярвал,че работи за Велика Германия!позор...поредният германски позор...г-н вебер!!!
161
11
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До ББи минусите им са манипулативни...нямат аргументи и факти...само манипулации по гьобелс....така и ще свършет,Бог ни е дал Животите...и тикви и щази веберовци няма да се разпореждат с тях,аз не искам да живея в мАсква...г-н вебер!!!ЕС не иска да са роби на мАсква ...г-н вебер...ще ви съдим за предателство и съучастие в геноцид!!!
160
10
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ЕНП...все повече прилича на престъпна организация,държат ЕС с власт купена,с депутати избрани от мафиотски организации,финансиращи "диктатори " в ИЕ работещи за путин...не човешко стана,ЕС бе велика идея преди агентите на кгб-щази да я продадат на путин,ЕНП и вебер със меркел работят за путин откровенно и нагло,убиват ЕС Народите,предстой ни Апокалипсис хора!
159
8
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
план...обърнете внимание на сферите...само там където има за ограбване от ЕС фондовете...за образование,здраве,култура кога...бай закрил над 1500 училища...ама неграмотни лесно се грабят и държат,времето ти свърши...ще гласуват внуците на неграмотните чийто животи ограби...и нямаш шанс...затвора е нейзбежен...и за вебер,да си кгб агент не е ценност...Анатема!!!
158
9
 
14
 
! Отговори
цензура преди 1 година
то се докарахме в 21 век да ни управлява бай *** от банкя,резил
157
9
 
6
 
! Отговори
ББ преди 1 година
агента на ДС Буда ви "учи"какх да не се съпротивлявате на грабежите му!ти прецака и България и ЕС с аверите ти от гдр службите...вебер е руски агент...обществена тайна е,САЩ ще го застрелят за опита му за атентат срещу Конгреса на САЩ,знаят за финансирането на тръмп с пари на путин през дойче банк...и веберовци са в основата на атентата,ченгена на щази...роби на путин...играта свърши!!!Свобда или Смърт!!!