Борисов: Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори

В сряда ГЕРБ представят План за възстановяване във всяка една сфера
11 сеп 2022 21:42, Красимир Ангелов
289
Борисов: Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори
Снимка: БГНЕС

"Чисто партийно, ако те (ПП – бел. ред.) изкарат още 2-3 месеца, ще ги гонят хората. Това ще е пагубно. Каква градска десница? С БСП не трябва да се говори". Това заяви Бойко Борисов пред партийния актив на ГЕРБ в Хасково в неделя.

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер анонсира, че в сряда партията ще представи мащабен документ – План за възстановяване във всяка една сфера – енергетика, земеделие, култура, спорт, туризъм.

Още по темата
"Войната в Украйна трябва да свърши – тя е лоша за украинците, лоша е и за нас. До тогава ние ще бъдем твърди – оръжие, каквото е необходимо, ще помагаме. И от тук насетне интересите на България трябва да се защитят с дипломация", заяви още Борисов, съобщава БГНЕС.

"Те спряха договора с „Газпром” и не подписаха договор за доставки на втечнен газ и оставиха държавата с един танкер. Всички хранилища в Германия са на макс пълни с газ, само „Чирен” е на половина. А той (Асен Василев – бел. ред.) има наглостта да обвинява служебното правителство", коментира Борисов.

С какво Промяната е допринесла за газовата връзка с Гърция, попита той, казвайки, че Петков и Василев нямат право да се оправдават с "не ни стигна времето".

"БВП при нас вървеше нагоре – стотици милиарди. Сега падат", каза още Борисов пред членовете и симпатизантите на партията в Хасково.

Борисов изброи кризите, по време на които ГЕРБ са управлявали, посочвайки финансовата криза в Гърция, миграционния натиск и стигайки до COVID-пандемията и заяви: "Можем да помогнем и сега. На 2 октомври ще стане ясно имат ли нужда от нас хората или нямат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
12
 
14
 
! Отговори
ПП=ПРОТИВНИ ПОДЛЕЦИ преди 1 година
ЖАЛКО, ЧЕ СА С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ... РАЗРУШИХА БЪЛГАРИЯ...
135
16
 
11
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
До: ИЗБИРАТЕЛ Спокойно, ще изгори. Но иска време.Дотогава ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАШ! Против ГЕРБ! Против ДПС! Против Копейкин!
134
7
 
7
 
! Отговори
До 163 преди 1 година
Гори ти кратуната с тези фалшиви "информации"...Трольо
133
13
 
8
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 1 година
Ще гласувам за онази партия, която ще даде веднага оръжие на братска Украйна. Ако сега не се появи такава политическа партия, тогава ще гласувам на избори, чак когато изгори Кремъл...
132
15
 
20
 
! Отговори
ГЕРБ-ДПС преди 1 година
Промяната бе най-лошото нещо случило се на България!! Добре че народа се събуди и ги изрита от властта!!
131
12
 
6
 
! Отговори
българин преди 1 година
До: номер 172 (ПП =БСП =ДБ) Знам. И помня. Много добре знам - МОИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ МИ ГИ ПРИБРА ГЕРБ!!!
130
12
 
9
 
! Отговори
ЦPy преди 1 година
Внимание : Промяната готви убийства на български граждани, инсценирани, като самоубийства
129
7
 
12
 
! Отговори
Зоро преди 1 година
Минималната пенсия се увеличава от 370 на 450, но се маха ковид добавката от 60 лв. Това прави 20 лв. чисто. Много нали. Инфлацията на киро гълта поне 200 лв. на месец. Вдига се и Прага на максималната от 1500 на 3300. Е ясно е кой намазва, това сапак бившите другари и директори, коитони фалираха 3 кратно. Така четея дето са взели по 200-300 отгоре не са от народа, а неговите изедници.
128
13
 
5
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
ДО 163 Гори ти на тебе главата!!! Излей си една кофа студена вода да угасиш пожара!!! Гледам, да, гледам сателитни телевизии.Руските терористи са обстреляли Украйна с ракети на далекобойна авиация.Но особени успехи явно нямат. Нъцки!!! KYKИШ!!! Руснаците бягат от украинската артилерия като дявол от тамян!!!
127
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ралица, Вие сте със проблеми, които идват от използването на наркотици, може да Ви гледат от камерата когато висите по форумите и ви слушат какво говорите. Ще Ви вкарат и ще оздравеете, не се тревожете
126
10
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
След първото самоубийство на гербер ще започнат по смело да слагат край на живота си, за това че са крали със свинете Борисов, гешев, Пеевски и Цацаров от българите. Предполагам че първо ще се самоубие Манев
125
5
 
5
 
! Отговори
Иван Пилето преди 1 година
Искам да се върне генерал Борисов и пак да си цъкаме белот и да просперираме. Всичките ми заводи са на това мнение. Какво единомислие, като семейство
124
11
 
10
 
! Отговори
Киро Гела преди 1 година
Чакаме генерал Борисов да се върне на бял кон и България да тръгне нагоре, както преди.
123
6
 
4
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
153 НИВОТО МИ Е ДОСТА НАД ТОВА ЗА КОЕТО ТИ 153 МОЖЕШ САМО ДА МЕЧТАЕШ БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ 153 ЗНАЕШ ЛИ И ТОГАВА ПИШИ БЪЛГАРИЯ Е ВАЖНА ЗА МЕН ПОЛИТИЦИТЕ СЕ ИЗБИРАТ ОТ ИЗБИРАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ДА РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ А НЕ ДА СЕ КАРАТ ОБИЧАТ ОБИЖДАТ И НЕЗНАМ КАКВО СИ КОЙТО НЕ ЖЕЛАЕ ИЛИ НЕ ХАРЕСВА НЯКОЙ ДА НЕ СТАВА ПОЛИТИК БЪЛГАРИЯ Е ВАЖНА ДАЛИ РАЗБРА 153 КАКВО НАПИСАХ
122
13
 
8
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
Някой вярва ли сериозно че ГЕРБ ще управлява някой ден отново?Русия ще фалира всеки момент. Служебното правителство на Гумен Гадев напразно се напъва да помага на фалиращи руски компании. Да бяхме огромна държава с размерите на Германия и да купуваме руски газ разбирам.Но нашата миниатюрна България няма да спаси Газпром от фалит! А Гумен Гадев къде ще бяга тогава? В Крим? Опа! Дотогава той ще бъде украински!!!
121
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко Борисов каза, че ако той пак управлява, ще свали цената на тока с 50% и на бвнзина с 1 лв. Само заради това ще гласувам за ГЕРБ на изборите.
120
10
 
12
 
! Отговори
До 144 преди 1 година
Тиквата не беше свален с преврат, а на редовни парламентарни избори. Народът му би шута. При това два пъти поред. На есен шутът ще бъде още по-мощен.
119
9
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
Нищо няма да се получи и в тоя бъдещ парламент. Герб ще имат 64 депутати, Пълен Провал - 56. Дотук 120. Възраждане ще имат 33 места, ДПС - 30, БСП - 17. ДБ - 15. ИТН - 13, генерал Янев - 12. Герб ще опита коалиция с ДПС и генерал Янев, но пак стават 106... Пак не излиза аритметиката... Пълен Провал ще опитат с БСП и ДБ, но - общо 88 гласа... Никой няма да иска коалиция с Възраждане. И пак нищо - в началото на 2023 - нови избори. Май че ще е по-добре да сме президентска република.
118
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как да победиш Га ню Банкянски в избори с 400 000 недействителни хартишки бюлетини, 600 000 мъртви души на Мишката Константинов и корпоративен вот? Как???
117
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шкафчетата, Буци. Напълни шкафчетата с комисионни. Цяла България знае как беше при ГЕРБ - пуска се обществена поръчка , 70% се разпределя и връща нагоре към То лупа и проекта се прави некачествено и некъдъpно с 30%, евентуално.