Борисов: Глупакът трябва да се убива с мълчание

ГЕРБ иска да се създаде туристическа камара
29 сеп 2022 12:05, Нели Христова
149
Борисов: Глупакът трябва да се убива с мълчание
Снимка: БГНЕС

Да бъде създадена туристическа камара, която да е междуведомствена и да обединява служители от няколко министерства. Идеята е България да бъде представена като туристическа дестинация с експерти на световно ниво. Интеграцията на регистрите на съществуващите министерства в областта на туризма, на базата на които да се формират адекватни политики. В момента те съществуват отделно, като те не служат на никого, а могат да генерират съдържание. Трябва да се създаде и цялостна нова концепция за рекламирането на България с нови слогани и концепция за маркетинг - в условията на дигитализация и конвергенция. Всички държави гледат към платформите, откъдето България отсъства. Трябва да има нов туристически портал, с резервационни системи, и с възможност за вграждане на нови системи, които да направя България мултифункционална, атрактивна и достъпна дестинация за туризъм.

Всичко това може да бъде финансирано по Плана за възстановяване и устойчивост.

Това казаха представители на туристическия бранш, които се срещнаха с ръководството на ГЕРБ. На нея присъстват лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, Ричард Алибегов, председател на Българската асоциация на заведенията, Мартин Захариев, заместник-председател на Националния борд по туризъм, и други.

26 хиляди предприятия са в туристическия бранш. Много твърдо подкрепям Камарата, дори трябва и тя да прави категоризацията на обектите в туризма, каза Борисов. Когато Закон за туризма регулира и данъците, и категориите, - закон, който браншът е предложил, с министър, предложен от бранша, държавата ще върви напред. Вие трябва да казвате какво трябва, а не хора, които не разбират, посочи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ не адресира директно дебата вчера, на който Кирил Петков се появи изненадващо, а представителите на ГЕРБ напуснаха залата.

"Глупакът трябва да се убива с мълчание. Иначе ставаш и ти глупак. Радичков го е казал, не аз", коментира единствено Борисов.

ГЕРБ стои зад такъв документ, който регулира отношенията на отделните туристически субекти. И може да разчитате, че ще бъдем ваши представители в парламента, завърши Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
16
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Скоро хотелите им ще станат Паметници на Културата и ще се канят момежду си да си ги разглеждат.
31
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Буци не е прав щото българския народ си мълчи от 12 години, не гласува, не се интересува от политика, а Буци не само е все още жив, ами окраде цялата държава хайванина.
30
4
 
24
 
! Отговори
сара преди 1 година
На този са му подхвърлили една мисъл да има и той нещо в устата. Ами млъкни - убий ни с мълчание.
29
8
 
13
 
! Отговори
Хехее преди 1 година
Няколко коментара казаха, че истинските резултати от изборите ще бъдат като анкетата тука в сайта. В нея ГЕРБ са първи с резултат от 24%. 12 години ги търпяхме, ако ги изберем още веднъж, си заслужаваме съдбата на страна от ЕС в Третия свят.
28
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха, ха нали осъзнаваш , че това се отнася най-вече за теб! Страх те е , защото осъзнаваш че си слаба топка и за дебати не ставаш , а само за монолози ! Нали не спря да обвиняваш ,правителството на Петков в кражби ,Ако е вярно , защо не се изправи пред него и да му го кажеш в очите? По лош си от селска клюкарка , но всички тези твои действия , разкриват подлото същество, което се опитваш да прикриеш в себе си! МАНИПУЛАТОР и ***!
27
4
 
14
 
! Отговори
До 27 преди 1 година
Доктор на нЕуките е тоя.
26
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ ЛЕЛИ и ГЕРБ ЧИЧАЦИ ДЕБЕЛААЦИИ пак са налази сайта и яко плющщщяят минуси.
25
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Буци, аз заради тва ти мълча.
24
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, Бойко, ние затова си мълчим 12 години, уж да се усетиш, че си глуупааак, ама не се сещаш, нещо.
23
7
 
10
 
! Отговори
НО преди 1 година
Междуведомствена камара, това е най-новия бисер на доктора на науките. Това ще бъде единствената такава камара в цяката галактика. Абе друго си е доктор на науките.
22
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой знае ли този какво образование име, че говори кои са *** и кои не са. Човек, който не може да си напише името и фъфли и дудне като дърта ***, ае бегай от тука.
21
6
 
8
 
! Отговори
Четвърти километър преди 1 година
Поредната глупост, която чувам. Това ми прилича на пълно раздвоение на личността. Гатанки ли ще решаваме или ще си говорим истината, някои да ходят да копаят нивата или да чукат камъни в някоя кариера, а не да се правят на будители цитирайки класици.
20
3
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Да дебатираш с доказан лъжец е малоумие и моментално слизаш на неговото по-ми ярско ниво. Умни хора никога не го правят.
19
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Алооо, прав си, но има още нещо. Тия с палчетата надолу са от тролфермите, които цъкат минуси на Зеленски и плюсове на Путин. Тролажа е един и същ, поръчката е друга, така се работи в тролфермите, който плаща той поръчва музиката.
18
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цар плъх, вожд на ромите, помаците и функционално неграмотните, партията на оррките, грозните, тъппите, наркоманите, мутрите и убийците.
17
3
 
6
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
ГЕРБ иска да се създаде туристическа камара--Каквото и да Правят Чужденците няма да идват повече тука на море-те вече Българите не ходят а направо в Гърция се спират,така че-няма Балами вече.
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти си най-убития *** тикво.
15
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Буци изпусна филията с мас като видя Кирил Петков в БТВ!
14
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
аххах - в Неделя да не е Хелоуин - ще изкарват ли тиквата сред площада
13
6
 
12
 
! Отговори
Алооо преди 1 година
герберастите яко цъкат палец надолу, това е истината герберасти. Тоя като спечели ще ви изпозва и ще ви захвърли. Припомнете си, които се е хванал с боко е политически и социален труп.