"Възраждане" напусна собствената си пресконференция

Партията с готовност да вземат третия мандат
191

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Единственият мандат, който "Възраждане" ще подкрепи, е мандатът на "Възраждане", заяви председателят на партията Костадин Костадинов.

Той посочи, че дори от партията са готови със свой състав на кабинет.

"Възраждане" е готова да вземе третия мандат, ако президентът реши такова нещо, допълни Костадинов. Най-вероятно отиваме на нови избори, коментира обаче той.

От "Възраждане" бяха обявили пресконференция за медиите за 10:00 часа в пресклуба на БТА. От партията обаче я напуснаха, заради присъствието на представителите на медии, които според тях са финансирани от чужбина.

В началото на пресконференцията Костадинов призова представители на медии, финансирани отвън, да напуснат залата, иначе пресконференция няма да има. След като никой не излезе, от "Възраждане" напуснаха на свой ред залата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...а отказващите да се 'ваксинират' за средновековни сектанти. Така, че споко - скоро ще го видите като горда патерица на поредния евроатлантически буламач само, че трябва да се вгледате по-внимателно. Разрешили са му да лае по разни теми но дотам. И седващия път гледайте по-добре.
66
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Давам му ,най-много ,още един Парламент !
65
11
 
7
 
! Отговори
Врели-некипели преди 1 година
До 63 как ще тръгнем напред бе? Хапчетата ти от Киро ли са или от Лена Мустака. Ще тръгнем напред ако македонците са ни роби това е истината. Така е изграден света и така и ще бъде. Който разбрал, разбрал.
64
10
 
12
 
! Отговори
Коко преди 1 година
До Анонимен 71Понеже знам, че си Възражденец и материално заинтересован ще ти кажа, че за поведението на копейката може да се напише книга. Копейката е демагог, празнодумец който владее и обира нискоинтелигентните и недоволни маси каквито в България има все повече. Употребява крайна риторика и внушава, че може да докара реванш на съдбата, т.е. внушава на тези маси, че ако продължат да са необразовани и хейтъри ще стане нещо от тях и то зависи от него. Е няма да стане. Всеки си е сам господар.
63
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само руски не го наричайте - и в това ви излъгаха даже, и прякор Копейкин му лепнаха за по достоверно. Т. нар копейкин и неговата партийка спокойно си гласуваха ратификация на договора за самолетите на хартия ф16, декларацията обявяваща Русия за агресор, лично "Копейкин" от трибуната оябви че Русия е агресор и нарушава еди какво си. И сега този щял да нормализира отношенията с Русия, предствалявал бил 'другата страна'. Обяви сзо за някакво си нпо без бюджет и влияние...
62
10
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
вие се правите на слепи за общата картина...Ама вижте в колко страни на Съюза започва преориентиране от "Безусловния интернационализъм",разбирай безусловното подчинение на Брюкселските бюрократи, към националните интереси !..Ние няма как да направим изключение,въпреки че по стара традиция ще сме на опашката и в това отношение...
61
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Koko "Ако Копейката си беше позволил такова поведение..." ----- какво поведение??? Да нахълтва пиян и надруусан в студио, в което не е канен?
60
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен ". Демокрацията е гарант...." ------- къде е тази демокрация бе баайно?? Къде? Есср я управлява някаква дето никой не я е избирал! От есср ти казват, че нямаш право да избираш който не ги кефи, понеже след това "те имат инсрументи да те накажат"! От есср ти казват какви политики да водиш спрямо всичко - от каква енергетика да използваш до с кой да си лягаш! От есср ти казват дали имаш право да работиш или не! От есср ти казват, че скоро няма да имаш право на вето понеже не ги кефи.
59
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един от тези, които се броят на пръсти, със собствено и неподкупно мнение. Другите са: - Няма да даваме официално оръжие за Украйна, но скрито го продаваме на нея през Полша за лични комисионни, или - Ще ви съсипем с високите цени, но ще угодим на моите ментори, или - Газ няма да има за България от Русия, но ще я прекупват моите посредници пак от там, но за ваша сметка. Такава гнусотия никога не е било.
58
7
 
22
 
! Отговори
смях преди 1 година
И тоя ще изгърми като славито. Само малко да му дадат власт. Мисли си, че е много чок, ама ще скимти като бито куче. Тия 10% за патриоти, възрожденци и т.н са в кърпа вързани, въпросът е кой ще ги обере. На кой ще сложат хомота.
57
17
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До Минчо....Костадинов все още не е политик !...Ще стане такъв,когато започне да прокарва като управляващ политиката на "Възраждане"...За сега е само патриот и родолюбец...А дали ще стане политик?..-Е,това вече предстои да видим..
56
11
 
17
 
! Отговори
от форумите преди 1 година
Не, разбира се! Възраждане нямат никаква зависимост освен от Русия, Путин и Митрофанова. Колкото по близо до Русия - толкова по издънено, бедно и корумпирано общество. България може да тръгне напред само когато окончателно скъса зависимостите от Русия - политически и икономически. На Русия не са потребни партньори а роби! Това ви предлага Възраждане - да бъдете роби на мужиците. А русофилите показват зависимост от Газпром каквато показва наркомана от дрогата. Знае, че е скъпо но не може без нея!
55
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората в Европа си търсят проблема с крайно десни и леви партии. Добре е да прочетете, времето преди ВСВ, как такива популисти и агресори са им се радвали и после плакаха поколения наред. Демокрацията е гарант за спокоен живот. Всичко останало е напрежение и възможност да военни конфликти. Стойте далеч от такива хора и партии.
54
8
 
21
 
! Отговори
Koko преди 1 година
Ако Копейката си беше позволил такова поведение пред журналисти в държава различна от Афганистан, Северна Корея и Русия нямаше да помирише повече ефир. Гнустните български журналисти обаче упражняват най- древната професия. Правиха му фелацио поне 20 минути след изцепката. Едно време и на Бойко в джипа правеха орални магии.
53
12
 
30
 
! Отговори
нещастен рубладжия преди 1 година
За мене е унизително като българин, че един мазен лъжец и руска *** използва святата дума възраждане за име на една анти-българска политическа партия.
52
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...яхна аудито си за 300 бона и отпраши в неизвестна посока.
51
10
 
25
 
! Отговори
Минчо преди 1 година
Драги ми съграждани, Костадинчо е поредния псевдо политик, който ви е излъгал. Тъжно е, но има нещо оптимистично. Засега не ви е е..л. Но и това скоро се може да стане, като се има предвид дивия ви и необуздан ентусиазъм и интелектуалния ви капацитет.
50
10
 
7
 
! Отговори
До 55 преди 1 година
Типичен коментар, от безработен ***
49
14
 
13
 
! Отговори
Бабу преди 1 година
Типичен комсомолец, с тях е и трудно да се комуникира, живеят си в собствен свят.
48
8
 
25
 
! Отговори
Коко преди 1 година
Аз не мога да разбера вие журналистите как може да сте толкова несолидарни. Опитват се да изгонят ваш колега от пресконференция, вие не само, че не напускате вкупом, а 20 минути интервюирате наглеца. Как ли не ви наричаха *** дори. Няма ли достойнство към тази професия ? Таксиметровите шофьори, дори работниците в Чистота не само, че по достойно работят, но и са по- сплотени. А уж вие сте четвъртата власт. Замислете се искате ли безкрайно да ви унижават ?