Биков: ГЕРБ няма да вкара "Възраждане" в управлението

Партията ще положи усилия да състави правителство
10 окт 2022 08:38, Петя Славова
71
Биков: ГЕРБ няма да вкара "Възраждане" в управлението
Снимка: БГНЕС

Какви са нагласите на ГЕРБ след широката оферта на Бойко Борисов след ясните сигнали от ПП и БСП, че не биха разговаряли с тях, коментира пред Нова тв Тома Биков.

Той обобщи и съмненията за купуване на гласове в Симитли като обясни, че според него там няма никакъв проблем.

"Когато Бойко Рашков беше министър на два поредни избора, Стефан Апостолов имаше същите преференции, каквито са в момента", допълни Биков и обясни, че от ГЕРБ имат съмнения за купуване на гласове в община "Грамада", където водещи са от Демократична България.

По думите му, били подавани сигнали към МВР, но нямало реакция.

Няма да вкараме "Възраждане" в управлението и няма да има такава коалиция, за каквато опозицията си мечтае. Не е време нито за игри, нито за закачки, категоричен бе Тома Биков, като каза още, че ще се положат максимални усилия, за да има кабинет с първия мандат.

Още по темата

"Казахме още в началото, че ще положим всички усилия да има правителство. Аз не виждам чисто интелектуален потенциал в част от останалите формации, за да има някакво адекватно управление на страната", добави той.

По думите на Биков следващи избори означават още по-сложна ситуация. "Тогава затъваме в кризата и вървим към разпад на политическата система", подчерта политикът. След свалянето на кабинета "Петков" е можело да не се ходи на предсрочен вот, ако Кирил Петков и Асен Василев не са били премиери, както предлагали от ИТН, смята политикът.

Лично за себе си той беше категоричен, че няма да подкрепи кабинет на "Продължаваме Промяната". "Не знам партийната позиция. Тези хора са некомпетентни. Те са абсолютно сбъркани и те не трябва да управляват страната. ПП е една радикализирана левица. Тези хора трябва да бъдат въдворени с усмирителна риза за известно време, за да се успокоят и да почнат да бъдат полезни", каза още политикът.

Биков уточни, че не са предлагали управление на ПП, а разговор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Капейкин не тряя работи.Взима 2 милиона от субсидията.Годишно.
37
0
 
11
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 година
Простичко е: ако ГЕРБ по някакъв начин изкуши Възраждане, то това ще е краят на Възраждане. Костадинов и сие може да са всякакви, но глупави не са, едва ли ще ви се вържат. Разбира се понякога е въпрос на правилен стимул, но ми се струва, че няма да се случи. Биков, хората не са като теб. Ти беше най- гласовития критик на Борисофф, а му стана най- вярната квачка.
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най добре ГЕРБ да подкрепя правителство на ПП. Да поемат отговорност затова че свалиха правителствато, нямат никаква алтернатива. Така и така няма да могат да съставят кабинет. Просто е абсурдно. Или заради ГЕРБ ще бъдат изхарчени още 200 милиона за нови избори. Или общо около половин милиард за два ненужни избора.
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен ДПС КАЗА ЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВА С ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТУРЦИТЕ НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ ЗА НИЩО.
34
0
 
4
 
! Отговори
за 35 преди 1 година
До АнонименТОЗИ ТИП ЛЪЖИ СА ВИЗИТНАТА КАРТИЧКА НА ГЕРБ, ПРОСТО БОЙКО Е КУКУ СПОСОБНОСТ ДА МИСЛИ
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герп в момента агитира ромите, че ще ги пази от българите.
32
0
 
5
 
! Отговори
РЕАЛНОСТТ преди 1 година
ДОРИ РУСИЯ ЗАЛОЖИ НА МЛАДИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ... И КАКВО СЕ ПОЛУЧИ? ВСИЧКИ ПАРТИИ КОИТО ИМАТ ВРЪЗКА С РЕАЛНИЯ СВЯТ СА НАЧЕЛО С МЛАДИ ХОРА, ДРУГИТЕ СА В ИЗОЛАЦИЯ, НАЧЕЛО С ПЕНСИОНЕРИ И ЛЪЖАТ ЧЕ БИЛИ ПАТРИОТИ, ЗАЩОТО ДРУГО КАКВО ДА КАЖАТ? НЕ ОЧАКВАТЕ ДА КАЖАТ ИСТИНАТА - ЧЕ СА В ИЗОЛАЦИЯ?
31
0
 
4
 
! Отговори
пффф преди 1 година
Като едните и другите няма да се подкрепят взаимно (ГЕРБ и ПП) как точно ще се състави правителство? Направо да ходим на нови избори, вместо да се свиква парламента.Предлагам, ако няма редовно правителство, депутатите да не вземат заплати.
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ няма да вкара никого защото няма да управлява
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички парти се обновиха с млади хора, само герб начело с пенсионер...
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВЪЗРАЖДАНЕ Е ПРЯК КОНКУРЕНТ НА ГЕРБ ЗА ЛЮБОВТА НА ПУТИН
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Каква ли завера ни готвят?" --- ГЕРБавите + ДПС + ДБ + Янев, с разговор за подкрепа от Про100Киро без директно влизане в правителството, но с корупционна далавера.
26
0
 
3
 
! Отговори
Фердо преди 1 година
Със закона за промяна на реда за издаване на български паспорт, който внесе заедно с депутат от ДПС, ще направиш така, че "Възраждане" ще дойде на власт. Закон, изключително вреден за България. След 20 години в Турция ще има над 600000 български паспорта. Не е трудно да си представим кой ще диктува политиката на страната ни. Жалки и недалновидни политици!
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ Е ПРОЕКТ НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ ЦЕЛТА Е ОКУПАЦИЯ НА ЕВРОПА ОТ РУСИЯ
24
0
 
7
 
! Отговори
Истината преди 1 година
И вас да ви няма! Не ме вкарвайте във война!
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо много скучно стана на политическия небосклон.Бацето се скри в зайчарника,шайката повтаря едни и същи опорки,журналистите се чудят вече кого да поканят,защото и в студията влизат едни и същи хора с едни и същи дрънканици.Скука,скукаааа.
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Говорителят на ,Чекмедже дом" оповести следната новина от предградията на Столицата..Хаосът ще продължи докато не видим реални резултати от нашата борба.А те са ...връщане на стария ред .Един вожд , една държава.Еднин поема отговорността, всички крадем.Но с мяра и по заслуги.На първо място вождът на племенния съвет и върховно божество.Даровете се приемат само в самородно злато.Тска говорят духовете от планината Кремъл.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А къде е Деса поетеса?Гледам сал един Биков на фронтовата линия.Другите се изпокриха като мишки.Каква ли завера ни готвят?
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не искали коалиция с ПП,ама искали да си говорят!?А за какво да си говорят?Ние знаем как си говореха с шкембе войводата и винкела.Прилапаха ги за подкрепа,а после ги изплюха.Който се е хванал с ГЕРБ е отишъл в небитието.
19
2
 
8
 
! Отговори
toti преди 1 година
Хайде бе БИков,нали голям го вадихте,сега да ви видим колко сте МЪЖЕ !!!!