Радев отговори на атаката, че връща "мутрите във властта"

Лъжата разбива обществото и политическата система, заяви той
6 дек 2022 17:05, Петя Славова
72
Радев отговори на атаката, че връща "мутрите във властта"
Снимка: БГНЕС

Задочен спор се разрази днес между "Продължаваме промяната" и президента Румен Радев. Според Асен Василев има "доста добре синхронизиран дует между Радев и Борисов", който станал очевиден дори и за слепите.

Още по темата

Отговорът на президента не закъсня и той коментира казаното от ПП, че държавният глава връща мутрите във властта: "Аз казах нещо много ясно - да няма лъжа. Лъжата разбива и обществото, разбива и политическата система".

Радев не коментира защо е влошил отношенията си с формацията: "Аз в случая не искам да се връщам назад, винаги има причини, но аз държа на принципите, държа да има истина в отношенията. Държа България навън да отстоява своето достойнство и своя национален интерес", отбеляза държавният глава, цитиран от БНР.

Радев коментира и казаното от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че формацията му ще подкрепи президентско вето върху промените в Изборния кодекс:

"Аз изобщо не се ръководя от това кой лидер на партия какво мисли. Аз се ръководя единствено от законите и Конституцията на страната. Моят екип работи и надявам се в скоро време вие да имат информация какво ще бъде моето решение".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До перколобистки манипулации,несправедливи...а представи си бочко в Харвард...или да си вади хляба в...Канада...ще е резил...ще умре от глад...ще свърши като клошар,кгб го инсталира тук и "управлява",разбирай ограбва животите ви в служба на путин и мечтата му за империя,плати с нашите пари една тръба от ксоято не получаваме нищо...3 милр.,позволи с цацата да ограбят КТБ и платихме над 4.6 милр.,даржи ви в страх през службите ви,държащ ви на минимална...робство,за да ви манипулира и да гласувате
57
3
 
5
 
! Отговори
перко преди 1 година
Да, ама не! Когато с Киро *** нарушихте Конституцията от какво се ръководеше? Иссам вБългария да има повече министри като тях, или ти попадна в отбора на "ШАРЛАТАНИТЕ"!
56
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
радев, не се оправдавай! Ти назначи кирчо-кокоровите крадци, некадърници и лъжци в политиката, дори наруши Конституцията за да ги пробуташ. Ти размаха юмруче и с парите на олигарсите, организира протести и преврат срещу законното правителство. Ти си виновен, че киро-кокоро-дебейците съсипаха държавността и държават, че в угода на олигарсите закриха спец правосъдието и ни натресоха чудовищна инфлация. От 2 години управляваш чрез служебните, и си виновен, че не ни приемат в Шенген. Импийчмант!
55
6
 
10
 
! Отговори
ББ преди 1 година
министрите ви г-н реЗидент работят за...лУкойл...съдираща по две кожи от гърбовете на Народа ни,такава наглост не е било,вашето е национално предателство,ще ви търсим отговорнист...Слънцето винаги изгрявяа,и нашето...това на Народа ми също ще изгрее и ще ви съдим справедливо...но строго..."успех" в службата ви на путин с борисов и доган-пеевски!!!
54
1
 
1
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Решението се подхвърли от жителите на курорта Златни пясъци и подкрепени от гр. Варна, че ще му предлагат да премине след Дондуков към тях. След Дондуков има работа ама едва ли ще им откаже. Г-н Костов не им устоя едва ли г-н Радев с вярното си семейство ще избере странството пред рибата в тигана но ще видим. От Истината бягат колкото и да е тъжно
53
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
55 Но и ПП влязоха в дийл с Радев, като го излъгаха, че приемат предложението му, а после се отметнаха. Без да са дали съгласие, Радев нямаше да ги вкара в политиката и врастта. Шарлатани.
52
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро просто и Асен крадеца забравиха ли, че именно Радев ги извади от анонимността и ги инсталира в политиката? Освен това ПП чрез Ат. Атанасов, известен като гнома, изяви желание ГЕРБ/т.е. "мутрите"/, да подкрепи втория мандат.
51
5
 
8
 
! Отговори
Решетников преди 1 година
Моралният упадък на този индивид започна,когато подкрепи фашистите в Русия ,а за да не го натирят на Запад,там заговори друго. Просто момче,***....
50
4
 
2
 
! Отговори
Министъра преди 1 година
Егати и държавата..."Щом и аз мога да коментирам".Препратка към..."Егати и държавата - щом аз станах министър".
49
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Радев му се искаше да управлява , чрез ПП , но удари на камък , а какво казала лисицата ,като не стигнала гроздето......та така!
48
6
 
22
 
! Отговори
Радев, преди 1 година
Признат грях - половин грях. Нооо загубихме 2 години!!! Колко струва това на държавата - на нервите ни, на финансите ни, на перспективите ни....станахме за смях на света!
47
5
 
17
 
! Отговори
ЕТО преди 1 година
ТОЧНО ЗАТОВА НЕ БИВА ДА ИМА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! НЯМА КОЙ ДА КОРИГИРА ГРЕШКАТА НА ПРЕЗИДЕНТА, ОСВЕН ТОЙ САМИЯТ! НО ТО НЕ Е СИГУРНО ВЪОБЩЕ!!!
46
6
 
15
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
Радев се довери на " Америка за България", ама ТИЯ СЕ ОКАЗАХА ПО- ГОЛЕМИ МУТРИ ОТ НАШИТЕ СИ! УЖАССС!
45
6
 
14
 
! Отговори
Еми преди 1 година
Прави са ПП. Радев върна мутрите и това са САМИТЕ ПП. И НИКОЙ ДРУГ!
44
4
 
16
 
! Отговори
Сълза и смях преди 1 година
Радев,много подла душица се оказа
43
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кучетата си лаят, кервана си върви...
42
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айдааа и Радев се гушна с Бойко! Как е тръгнало ще затънем още повече!
41
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ех мръсно зелен чорапче. Ти си тоя, дето руши държавата.
40
12
 
25
 
! Отговори
Всички преди 1 година
...знаехме, че Харвардци с мошеници, само Радев не знаел? Хайде да не му се доверявам! Когато въртяха далаверите с газта, и подписваха договор с Джемкорп, що ли не видях Радев да размаха юмрук? Явно и той е в далаверата! Вероятно държавата тепърва ще затъва в кризи, и Радев бърза да се дистанцира, че нямал нищо общо! И всички да му поверваме!
39
17
 
14
 
! Отговори
555 преди 1 година
Г-н президент,признат грях е половин грях и българския народ осъзнава,че с лъжи и манипулации сте бил подведен от главатарите на ПП, които се оказаха типичния башибозук(в превод означава повредена глава). Това са неорганизирани хора, незачитащи нищо друго ,освен огромния си меркантилен подтик и с лъжи и доказана шарлатания следват своя пагубен път, като вредят на себе си и на народа. Като достоен български офицер вие защитихте воинската чест, а като президент на Р.Б.вие показахте морал. Респект!