Христанов: Заради ГЕРБ държавата стана болница

Би било трудно проф. Габровски да получи подкрепа от ПП
8 дек 2022 10:20, Йоана Цонева
31
Христанов: Заради ГЕРБ държавата стана болница
Снимка: БГНЕС

За 10 години управление на ГЕРБ държавата стана болница. Това заяви депутатът от ПП Иван Христанов по Нова телевизия.

Въпреки че отчита и признава биографията и професионалима на проф. Николай Габровски, номиниран от ГЕРБ за премиер за първия мандат, Христанов не смята, че той ще получи подкрепа. Няма да получи такава от ПГ на "Продължаваме промяната", като от партията на Кирил Петков и Асен Василев нямат намерение изобщо да отидат на срещата с него.

Би било трудно проф. Габровски да получи подкрепа от "Продължаваме промяната" дори и да беше предложение на друга партия, заяви Христанов.

Още по темата
Като се има предвид неговата биография той е отличен специалист, но тук става дума за управление на държава. Има нужда от човек, който знае къде се министерствата и как функционира държавата, посочи депутатът от ПП.

Относно обвинението от вчера вечерта на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за сформиране на коалиция "Лукойл", Христанов обясни, че не са подкрепили предложението на ГЕРБ, тъй като то няма дадено положително становище от Министерство на финансите.

Депутатът от ПП коментира и поредната ситуация на ГКПП "Капитан Андреево" задавайки въпроса защо именно Христо Вълчанов, който бе уволнен само преди дни, е заел поста директор в агенцията, след като бе отстранен Христо Даскалов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
Подкрепяхме ВИ,но видяхме,че сте едни службагонци и шарлатани вече няма подкрепа.
21
1
 
2
 
! Отговори
Сам Боха преди 1 година
Не е истина колко готованци се надяват да се облажат от кацата с меда при едно гербаво управление !Визирам не само гербавите тролски душеизлияния , но и впечатления от живия живот , и то от такива особи , които по един или друг начин са пострадали от гербавата номенклатура , но продължават да се надяват с oв4a упоритост гербав да помисли и за тях ! Блажени са верващите , ама те ще си остават с голия г3 ,а гереберугите ще си редят пъзелчето ...
20
1
 
2
 
! Отговори
g преди 1 година
Какви дивотии плещи тоя ?Ба си боклу.а .
19
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
и да стискаме 5000 лева за операция в ръката позор
18
5
 
9
 
! Отговори
абе преди 1 година
ало пп, почвайте открито да развявате многоцветното знаменце !
17
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тез от партията на любовта (ПП) що не вземат да се скрият
16
4
 
17
 
! Отговори
Читател преди 1 година
В следващия парламент сигурно ще имате само 2 депутати - Кирчо и Кокорчо. Останалите само ще обикаляте по сутрешните блокове да вдигате патардия.Как пък не си седна на *** да изработиш нещо, а само интервюта може да даваш!
15
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо лекарската гилдия да излъчи човек който да подреди и реформира здравеопазването. След това могат да се пробват и с държавата. Какво е това администратор в държавна болница се изстрелва за премиер? Поне не е мутра, пожарникар или ***.
14
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой и от кАде беше тоа селомAн?
13
26
 
2
 
! Отговори
Краси преди 1 година
Бандата ГЕРБ и комунистът Винету са най-голевите крадци!Закриля ги Гл.Каскет!
12
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ ЗАЩОТО СА НАЙ МАЛКОТО ЗЛО
11
6
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Вие от ПП сте грешка на природата. Доста психиатрични клиники ще са ви необходими.
10
8
 
35
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Срамота Христанов , от "Партията на провалите" довела страната до фалит , искащ чрез фирмата на жена си да поеме контролс на Капитан Андреево, с Даскалов пропусксщ ТИР-ве към Германия без проверка консъатирсно пт тях , с заеми от 20 млд , с аферите Джемкорт и Газпром , с източването на ББР , с издаване на държавни тайни , с неспазване законите и Конституцията , това нормално лие? Вие превърнахте страната в детска градина с харвардскит мшеници Кирчо и Кокорчо!
9
4
 
19
 
! Отговори
До Германов преди 1 година
Ти изчака ли да мине сутрешната визитация или санитарите те изпуснаха от контрол? Пий си хапчетата, които добреят чичо доктор ти е предписал и може би ще имаш подобрение...
8
8
 
22
 
! Отговори
Кан преди 1 година
Тия с големите претенциите. За двете си години власт довършват това което Борисов беше построил. Нищо тяхно, ама нищо, само голими кредити високопарни приказки и тъъппи сравнения. Провал
7
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Номера с ГЕРБ е виновен не минава, като цяло доста изтъркан номер който само дебело подчертава колко долни лъжци са ПП които изпаднаха в тотална излоация от всички, в момента върви вътрешен разпад и се ядат (бият) един с друг!
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 2:Вместо да пишеш коментари отиди в спец службите и подай сигнал.Много ме съмнява да е вярно.Кой престъпник ти плаща да разпространяваш откровени лъжи?Ако беше вярно нямаше да пишеш коментари...
5
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този да обясни защо избутваха коли в кресненското дефиле и как стана министър след като само ходи по планини и продава веган барчета.
4
4
 
20
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Чупят *** тия от ПП! Като блондинка в сутрешен блик са.
3
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради Пропадналите Пицари от две години насам считаме политиците за психично болни,а на НС гледаме като на психодиспансер.Преди така не беше.