Костадинов: Ние се занимаваме с политика, а другите партии - с баницата

"Възраждане" се бори за поне половин милион гласа на вота
17 фев 2023 10:00, Анисия Иванова
154

"Възраждане" настоява Централната избирателна комисия да ограничи броя на подаваните онлайн заявления от един IP адрес в Турция

"ДАНС потвърди това, което сме записали в сигнала - има подадени 11 721 заявления за гласуване от 48 IP адреса. Само от един IP адрес са подадени повече от 1000 заявления. В отказа на прокуратурата да образува наказателно производство не пише от коя държава са пуснати тези заявления. Имаме информация, че те са пуснати от центъра на София. Очевидно е, че става въпрос за манипулация. Личните данни на част от тези хора са откраднати. Настояваме да се проверява всеки IP адрес", каза председателят на партията Костадин Костадинов в "България сутрин".

От "Възраждане" настояват и за отпадане на номерата на партиите в бюлетините. Нямаме представител в ЦИК, а присъстваме в парламента почти година и половина, отбеляза Костадинов.

"Винаги сме се борили да бъдем първа политическа сила в България. На последните избори бяхме с 10%. Според социолозите сме вдигнали с 20% нашия резултат само за 4 месеца. Смятам, че ще го повишим, защото въвеждаме железен принцип в политиката - да казваш това, което мислиш и да правиш това, което казваш. Ще се борим за поне половин милион", подчерта лидерът на "Възраждане" пред Bulgaria ON AIR.

По думите му партията е показала последователност и все повече стават хората, които вярват на "Възраждане". Нямаме разочаровани избиратели, хората са доволни, че техният избор не е грешен и избраниците им не са ги излъгали, смята Костадинов.

"Всяка политическа сила отказа референдум за българския лев. Стана ясно, че България ще изпрати военна част в Украйна. Така решиха 5 от 7-те политически сили. Когато обслужват чужди национални интереси и са в пряка услуга на американското и турското посолство, няма как да направим коалиция с такива политически сили. В българския парламент с политика се занимаваме само ние. Останалите партии се занимавам с разпределяне на баницата и личностни битки", подчерта лидерът на "Възраждане".

Според него новите политически коалиции от стари политически фигури няма как да ги притесняват. "Това е опит за рециклиране на нещо вече добре известно в политиката", посочи Костадинов.

"В следващите близо 40 дни до изборите съдбата на България е в ръцете на всеки един българин. Ако се откажем от това да определяме сами своята съдба, никой няма да ни е виновен, че някой друг ще определя нашата съдба", завърши той.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Китай не е спрял да търгува с Русия. Достатъчно е да ги снабдяват с микрочипове за високоточните оръжейни системи. Важното е да продължава войната и да намалява населението и всичко да се разрушава. Пенсионните фондове са обрани.
125
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смел човек е Костадинов!
124
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това което е казва е вярно, но защо компетентните органи не се заемат да проверят кой се опитва да манипулира изборите.
123
6
 
1
 
! Отговори
Еереее преди 1 година
Само Възраждане ще спаси България!
122
6
 
1
 
! Отговори
Българче преди 1 година
от над 30 уж демокрация България и Българите живеем в ссср,да се свършва това руско робство
121
6
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
аз българина заплашен с удари със Сармат,моля САЩ и Свободният Свят да защитят животите ни и тези на децата ни,да не допускат ...нова Украйна и да изпратят флотилия в бг пристанищата да защитят животите и Свободата ни дадени ни от БОГ!!!Народа ми не е нападал никого,само е помагал,политическата ни класа обслужваща путин ни налагат страх с ядрени удари...отчаяно молим Свободният изпратете ни флотилия в пристанищата ни...президента ни е руски агент,медийте са руски,съда и прокуратурата,бизнеса
120
2
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
дпс-герб изтървават костадинов и ще го отнесат,до края на март доган и рожбата му борисов са в Магнитски,има и по тежки...като 6 Американски Флот!!!Война е...нима очаквате евтините ви мафиотски обслужващи агресор убиващ милиони да мине и да печелите от това???прочетете Историята...невежи!!!
119
3
 
1
 
! Отговори
Божееее преди 1 година
руската тв,засрамете се,децата ви ли ще праща костя,3-та СВ и ще оцелеете???какви ги вършите за бога за рублите на путин?САЩ и ЕС задължително трябва да ударят телевизиите в бг,всички те са руски!
118
3
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Твърденията му,че някой ще изпраща войскив Украйна са заплаха за Националната сигурност на България!Гешев извади си главата и вкарай руският копой в затвора!или ще лежите заедно в...другиЕС да погледне какви ги вършат руските агенти и да вземат мерки докато нее станало късно!!!САЩ...лош шофьор е костя!!!
117
3
 
4
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Възраждане е дело на ГЕРБ-Красен Кралев и Костадинов се Явяват на кметските избори за Варна-протежета на ГЕРБ са тия от Възраждане-това е
116
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КоССтадинов, точно вие сте по баницата... До сега какво сте направили ми кажи??? Има ли 1 нещо което да сте свъришили за да искате още едно парче?? НАГЛЕЦИ!
115
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
въпросният тарикат защитава личните си интереси които са преди всичко финансови.докато мъдрите му фенове го разберат вече ще е много напред с материала а те ще си търсят друг вожд.преди да стане защитник на руските интереси се стискаше да си плати кафето.
114
4
 
5
 
! Отговори
Батю Зеленския преди 1 година
Всички,които са против Костадинов да го я,,,дат го,лемия.Слава кокаине у..кро.пите,ци.
113
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Стана ясно, че България ще изпрати военна част в Украйна." Стана ясно че не сме и няма да изпращаме никого. Коце ще се извиниш ли за глупостите които казваш, или колкото върна субсидията толкова и ще се извиниш?
112
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русофил такъв. Копейкин ли си, рублов ли си. Изчезни..
111
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Павиан
110
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ицо По-добре гласувай с неподкрепям никой.Не ставай част от офсете.
109
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 106 Кое е нормално в мислите на копейката бе другарю?Плещи пълни измислици,които обаче се лесно смилаеми за гладкият мозък на превържиниците му. Обещава абсолютно невъзможни неща.На това му се вика популизъм.В същото време пълни кесията и ви се чуди на акъла.
108
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Константинов защитава българските интереси,а не руските.Само говорите по негов адрес лъжи,защото искате да ни заробите и да ни пратите на сигурна cмъpт в чужда война.
107
9
 
12
 
! Отговори
Ицо преди 1 година
На тези избори , ще гласувам за възраждане , въпреки , че не споделям тяхната идеология. Избор нямам , Герб за ваксини , веро и оръжие за украйна .... ми ПП Дб същите *** ,боко кара джипка , киро вдигна цял самальот за него и шантонерката му да ходят по хотели и да барат парапети , а тоя шкембак от дб дето прави кълбета по плажа , бивш гербараст и лапач на субсидии от хамерика за бг и криптоизмамници , просто трябва да си яко *** задагласуваш затях. Или не подкрепям никой , още се двоумя