"Възраждане": Работи се за правителство, което да ни вкара във войната

Според Костадинов има натиск да включат партията му в коалиция с ГЕРБ - ДБ - ПП
Обновена: 20 фев 2023 12:51 | 20 фев 2023 12:21, Йоана Цонева
132
"Възраждане": Работи се за правителство, което да ни вкара във войната
Снимка: БГНЕС

"Бойко Борисов е готов да направи коалиция с ДБ и ПП". Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пред бТВ.

Според него има натиск за съставяне на такова правителство, което да създаде легитимни условия за включване на България във войната в Украйна.

Костадинов посочи още, че санкциите по глобалния закон "Магнитски" са направени заради изборите.

Още по темата
По отношение на нелегалната миграция, Костадинов посочи, че е виждал мигранти стопаджии на магистралата. Ако имаме адекватна охрана на границата, няма да имаме този проблем. Защо българското държавно ръководство не реши този проблем завинаги? Ако се изпратят български военни на границата и ако се декларира, че ще се стреля на месо, проблемът ще приключи. Ако не могат да стрелят, да им дадем по един воден пистолет и да приключим, отсече Костадинов.

Според него армията ни е добре подготвена, но не е добре окомплектована.

Той уточни, че листите на "Възраждане" са готови и няма да има никакви проблеми в тяхното подреждане. "Възраждане" са готови да разговорят с всяка една партия в парламента, но не срещат разбиране.

Във връзка с инициирания референдум за запазване на българския лев, Костадин Костадинов е сигурен, че "Възраждане" ще спечели и ще има референдум. В момента ставаме свидетели на брутално храчене и погазване на българската валута, изтъкна лидерът на "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
20
 
8
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Изобщо не прочетох написаното.Този и из.ро-д и Путин в Хага.
51
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
еуроатлантиците още не са им свирнали от запад и се наведоха да дадат оръжие ,въпрос на време е да поискат и българско пушечно месо ,решението да не стане е повече гласове за Възраждане - та ако ще да е не про руска ами и проафриканска партия - въпроса е да помага да не ни въвличат във война
50
8
 
10
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
ще дръпне яко? От 10,2 на 10,4!Ако имат късмет, още 1 дупедат!
49
7
 
11
 
! Отговори
хмм преди 1 година
копейката как можа да изрече такава еретична дума (война) за неговия неговия вожд *** лер
48
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баламурниците които предано гласуваха за Атака, сега ще гласуват за ***. Интересно кой ще е следващия им идол, след като този се провали по сценарии.
47
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбирам защо го показвате на ляво и на дясно. Защото си плаща. Но не разбирам как има човек ,който да се вързва на този измамник и манипулатор. Убеден съм ,че и той е изненадан колко много хора го подкрепят . Сигурен съм че се забавлява с този факт. Но на мен не ми е забавно ,а тъжно.Не за него ,а за хората, които вярват на този. Само си спомнете как беше срешу ваксинирането за Ковид,а той и членовете на Възраждане бяха всички ваксинирани.
46
10
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Нямам нищо против "Възраждане" и целите които тази партия си е поставила.Имам против К.Костадинов,който ако има поне мъничко достойнство трябва да предостави лидерството на Чист Етнически и Генетически Българин.Костадинов не е чист Българин и го знае много добре.Ако К.К си подяде оставката,ще гласувам за "Възраждане".
45
11
 
8
 
! Отговори
За този преди 1 година
няма достойна психиатрия!
44
14
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Копейка, каква война бре? Нали е Операция ЧНГ??? :)))))))))))))))))))))))))
43
1
 
13
 
! Отговори
Бонар Овъртиоглу преди 1 година
Няма кой да ме вкара във война братчет .Аз няма да воювам срещу Русия ,Турция ,България ,НАТО ,аз съм за мир и любов.Като искаш война пали джапанките към Украйна
42
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане ще дръпне яко на тези избори!!
41
15
 
13
 
! Отговори
Гадняр преди 1 година
Този е поредната политическа маймунка, на която мутрите подхвърлят фъстъци, за да им върви далаверата. Референдума, който уж е против въвеждане на еврото е предложен по начин, който търпи тълкувания. С други думи Костадинов ще баламоса хората да се подпишат и после ще се изкара мъченик, чиято кауза е била отречена от подкупните политици. Изтъркано, но все още има хора, които не осъзнават че това е поредния шме.кер.
40
13
 
5
 
! Отговори
Курников преди 1 година
Тоз *** се е взел много на сериозно!Да знайш че,ти вярвам. Изключително много!Ама най-сериозно!
39
5
 
6
 
! Отговори
до Нане преди 1 година
после ще реват ама на фронта
38
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"тоя се е взел много насериозно и баламосва наивниците с откровени лъжи и простотии,надявайки се да му повярват и гласуват за него." - аз гласувах за Възраждане, но няма кво да си кривя душата - Костадинов е чиста сeлскa пръчкa. Единствено гласувам за Възраждане за да не се сформира анти-руско правителство. И Кремъл не харесвам, но средната класа руснаци не са виновни. Стигнат ли Възраждане 40% спирам да гласувам за тях. Тоя *** не трябва да има еднолична власт.
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Храна за им-бeцили
36
12
 
9
 
! Отговори
Баче Кико преди 1 година
Колкото и да съм *** съм като професор пред Костя и средностатистическия му избирател.
35
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този път Възраждане ще спечелят, време им е вече. И най- т.пите българи разбраха какво искат САЩ и ЕС от България - поредния роб без право на мислене и на глас.
34
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
абсолютно прав както винаги , за пореден път ще гласувам за него и е единствения за който съм гласувал и не съм съжалявал после- засега де
33
11
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Слава Русия