"Възраждане": Работи се за правителство, което да ни вкара във войната

Според Костадинов има натиск да включат партията му в коалиция с ГЕРБ - ДБ - ПП
Обновена: 20 фев 2023 12:51 | 20 фев 2023 12:21, Йоана Цонева
132
"Възраждане": Работи се за правителство, което да ни вкара във войната
Снимка: БГНЕС

"Бойко Борисов е готов да направи коалиция с ДБ и ПП". Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пред бТВ.

Според него има натиск за съставяне на такова правителство, което да създаде легитимни условия за включване на България във войната в Украйна.

Костадинов посочи още, че санкциите по глобалния закон "Магнитски" са направени заради изборите.

Още по темата
По отношение на нелегалната миграция, Костадинов посочи, че е виждал мигранти стопаджии на магистралата. Ако имаме адекватна охрана на границата, няма да имаме този проблем. Защо българското държавно ръководство не реши този проблем завинаги? Ако се изпратят български военни на границата и ако се декларира, че ще се стреля на месо, проблемът ще приключи. Ако не могат да стрелят, да им дадем по един воден пистолет и да приключим, отсече Костадинов.

Според него армията ни е добре подготвена, но не е добре окомплектована.

Той уточни, че листите на "Възраждане" са готови и няма да има никакви проблеми в тяхното подреждане. "Възраждане" са готови да разговорят с всяка една партия в парламента, но не срещат разбиране.

Във връзка с инициирания референдум за запазване на българския лев, Костадин Костадинов е сигурен, че "Възраждане" ще спечели и ще има референдум. В момента ставаме свидетели на брутално храчене и погазване на българската валута, изтъкна лидерът на "Възраждане".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
8
 
15
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 92 - какъв си "патриот"! Пускам сълза! Я кажи, ти какво "направи" за България? Мразя само продажниците путинофили искащи тук отново да клокоче руското блато. Но съм абсолютно убеден, че Европа дава много повече възможности, ако има отговорни и контролирани политици - което зависи от нас. Я кажи "родолюбецо" - като излезеш от НАТО - какво ще спре Ердо да ти вземе Източна Румелия? Неговия авер Путин ли? Аз мисля, че ще чуеш смеха му от дупката в която си сврян!
91
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Калеко АлекоА ти от къде се пръхна бе Калеко, щом ние сме от руснаците, значи ти си от другите, как ги наричахме, фашагите. Не го казвам аз, да не се обидиш, сам си го казваш, ама така леко между редовете
90
17
 
12
 
! Отговори
За Възраждане преди 1 година
Не искам синовете ми да умират в чужда държава, за чужда кауза! Няма да позволя да ги изпратят в Украйна, както ги изпратиха в Авганистан по заповед на господарите от САЩ и НАТО!
89
12
 
6
 
! Отговори
Аз преди 1 година
ще се бия за Вагнер притив наркома нчето, затова ще гласувам за Възраждане
88
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Лаврентий БерияЛаврентий, ти си ясен, за теб няма значение дали имитираш или те имитират. Мразиш България и българите от всички етноси които я населяват. Прехласваш се по "запада", но и ти не знаеш защо. Искаш чуждото, без да се напънеш да направиш свое. Лаврентий, ти си просто един обокновен имитатор.
87
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм против еврото и против изпращането на Българско оръжие и войска в Украйна! Затова ще гласувам за Възраждане!
86
11
 
12
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
Браво Додо! В три изречения вкара всичко за което Копейкин се бори вече две години. Липсва само "кем трейлс" и КОВИД-конспирация! Но съм сигурен, че и на двете си фен. Ти доказваш, че колкото и да е прозрачен, Копейкин още може да "лови" души!
85
10
 
11
 
! Отговори
Додо преди 1 година
Борисов и двубуквените, жълтопаветни умнокрасавци са тежка форма на национални предатели и като нищо Копейката е прав - след като предадоха Македония и признаха македонска нация, като нищо сега ще ни набутат във войната! Защото са йесмени и така им е наредено! Но нито ония, с конските зъби, нито опуления джендъp, нито банкянскийо *** ще хванат пушки да се бият! Ще пратят децата ни да ги изтрепат, както изтрепаха украинските деца! Проклети да са!
84
16
 
17
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
Копейкин да обясни на последователите си, как сега ни "изплаши" еврото като вече 20 години сме във валутен борд, именно с това евро? Да обясни защо сега в Еврозоната има точно два пъти по ниска инфлация, по сравнение с нас "суверенните"? И защо ни сравнява само с водещи икономики като Полша и Швеция - къде е аналогията с нас, които 15 години сме нетен ползвател в ЕС? Въобще, защо мъти и без това размътените им мозъци с явни путинизми?
83
14
 
18
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
И такъв глупав човек се натиска да управлява.Много са смахнатите в Парламента и тези които ще гласуват за него, нямам думи.Надминават го.
82
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като гледам коментарите е ясно, че Копейката ще стигне 20% от вота. Но истината е, че Възраждане нямат истинска кампания. Копейко води политика на омразата и страха, а това ги прави периферен играч. Кампания срещу ЕС и НАТО ще го държи винаги там. Дори тези, които гласуваха за Възраждане наричат излизането от ЕС и НАТО глyпoст.
81
12
 
16
 
! Отговори
Велин преди 1 година
Я кажи ми как построи палата и колко имаш в Евро, мошеник такъв!
80
1
 
3
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Калеко Алеко - 2 вид - параZити!
79
10
 
10
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Калеко Алеко - напротив! Проумява го много ясно. 4 вида путинофили лазят по земите ни! 1 вид- неудачниците - изпортили всичко в живота си, за което е виновен Запада. 2 вид - *** - на тях Запада е виновен, защото не могат да продължат така. 3 вид - глупавите - тези които се манипулират ясно и просто. Копейкин е 4-я вид - който използва първите три - той е от вида морално деградирали и банкрутирали. Те са на високи нива и "ловят души" с користна цел - тои разкешва обичта към Путин!
78
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'' "Възраждане": Работи се за правителство, което да ни вкара във войната '' ............................................... ето, Копейкин дори си признава в прав текст за какво работи !
77
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гонене го този из.род КОПЕЙКИН за държавата - *** Русия ...Тук е НАТО И ЕС, няма никаква работа бастуна.....
76
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Товaриш Копeйкин успешно промива мозъците на едноклетъчнитe си фенове.
75
7
 
8
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Само глупости. Тиквата е готов с всеки на коалиция, дори БСП, стига да е във властта и да разпределя. Иначе се почват дела за 12 години кражби. Същото важи и за този сладур. От сутрин до вечер разказва глупости, но не дава нито едно решение за проблемите. От сутрин до вечер разказва приказки за суверенитет, при положение, че сме го загубили през 1396 и до днес се сменят имената на владетелите-Турция, Германия, Русия, САЩ. Ясно е с кои искаме да сме, ясно е и защо говори глупости-кинти.
74
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гонене го този из.род КОПЕЙКИН за държавата - ***.чина Русия ...Тук е НАТО И ЕС, няма никаква работа бастуна.....
73
5
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
Кирчо и кокорчо опаткаха 8 милярда за седмица и никой не разбра точно за какво. Еми вЕрвайте им тях или на тулупа с кюлчетата в чекмеджето